Soikea pullon etiketöintikone

VKPAK Oval Label Applicators on kaikkein monipuolisin, ja se vastaa nykyaikaisen pakkauksen vaatimuksia, jotka edellyttävät korkeaa tehokkuutta, tarkkuutta ja luotettavuutta pitäen samalla alhaiset budjettikustannukset. Itsekiinnittyvien etikettien soikeat etiketöijät voivat levittää yksittäisiä, etu- ja takaosaa tai kiertää tarroja tasaisille, soikioille, neliöille, pyöreille pulloille tai astioille. Moduulimme takaa soikean muotoisten pullojen maksimaalisen vakauden ja suoran asennon. Tämä moduuli varmistaa pullojen täydellisen kohdistuksen kuljettimelle tarkan merkinnän soveltamiseksi, joka sopii melkein kaiken tyyppisiin pulloihin.

Suorituskykyiset konetarrat on suunniteltu erityisesti soikeille pehmeille muovipulloille, jotta vältetään riittämättömät etiketit reunoissa tai epätasaisten pullojen matalampi tarkkuus.

Soikeat pullot ovat ihanteellisia monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja teollisuuteen, mukaan lukien muun muassa:

  • Biotekniikka
  • Sopimus täyteaineet
  • Ympäristö
  • Ruoka ja aromit
  • Terveydenhuolto
  • koti
  • Kotitalouksien kemikaalit
  • Talonmies / sanitaatio
  • Henkilökohtainen hygienia
  • Farmasia

Litteille ja soikeille sivuille konfiguroidulla VKPAK: lla on erinomainen tarkkuus ja helppo asetukset. Jos sinulla on tasainen tai soikea sivuinen tuote, joka tarvitsee yhden, kaksi tai jopa kolme tarraa, VKPAKilla on suunnittelun ennakointi, jotta työ on helppo asentaa uudestaan ja uudestaan. Alla oleva kuva viittaa ajattelumme - joka on suunnitella todelliseen maailmaan, ei epärealistisia toiveita siitä, että kiinteän pyyhkivän harjan harjakset painavat tasaisesti kaarevaa pintaa (tässä tapauksessa tuotteen pinnan käyrää voidaan seurata jousikuormitteinen harjaspidike). VKPAK-koneena moduulien lisääminen tilauksen yhteydessä tai myynnin jälkeisenä aikana mahdollistaa soikean ja pyöreän tuotteen vaihdon erittäin nopeasti.

Älä pelkää kilpailijamme tarjouksia laitteista, jotka näyttävät meiltä - mikä ei todennäköisesti vastaa suorituskykyämme - kaikki asiakkaamme ovat iloisia laitteidemme edustamasta arvosta.

ominaisuudet

Nopea vaihto - Tuotteen vaihtamiseen ei tarvita työkaluja. Suuret käsipyörät mahdollistavat lähes vaivattoman säätämisen ilman moottorin apua (moottorin avustaminen lisää kustannuksia / monimutkaisuutta ja jotain muuta palveluun). Olemme päättäneet pitää asiat yksinkertaisina, kun valitsemme hieman kalliimpia syövytettyjä viivaimia ja skaalaa "digitaalisille indikaattoreille", jotka voivat ajan mittaan epäonnistua (jälleen yksi asia palvella). Asennusaika töiden välillä on yksinkertainen ja nopea.

Toistettavuus - Tuotantotyön kaikki elektroniset asetukset / parametrit voidaan tallentaa kosketusnäyttöön, mikä mahdollistaa tarkan toistettavuuden ajon välillä.

Joustavuus - VKPAK on suunniteltu moduulimuodossa, joka mahdollistaa useiden kokoonpanojen asettamisen työtehtäviisi sopiviksi. Sekä mekaniikka että elektroniikka ovat modulaarisia, mikä mahdollistaa mekaniikan ja elektroniikan nopean lisäämisen ja poistamisen.

Värillinen kosketusnäyttö - on helppo käyttää ja helppo ymmärtää. Siellä on myös koneen tilatiedot ja vianmääritysvalikot.

Kun tarvitset soikean pullon etikettiliuoksen, VKPAK tarjoaa seuraavat tuotteet vaatimuksiisi vastaamiseksi