Itsekiinnittyvä tarra, tasainen pahvilaatikko

Yleiset ominaisuudet:

1): Yrityksemme on keskittynyt vain pullotettujen pakkausten tuotantolinjan kolmannen sukupolven tuotteiden päivittämiseen, tutkimukseen ja kehittämiseen sekä tuotantoon.

Tärkeimmällä teknisellä ja tuotantohenkilöstöllä on 20 vuoden kokemus kasautumisesta ja teknisestä varastoinnista, joka voi täyttää yrityksesi tekniset ja tuotantovaatimukset pullon pakkauslaitteiden osalta.

2): Olemme oppineet yrityksesi erityisvaatimukset pullotus- ja pakkaustuotantolinjan laitteiden tekniikasta, suorituskyvystä, nopeudesta ja muista yksityiskohdista, ja teemme yksityiskohtaisia ja selkeitä "asiakirjoja ja materiaaleja" yrityksesi laitevaatimuksia varten.
Ole hyvä, rakas kollegani, ota vaivaa nähdäksesi se tarkemmin kiireisessä aikataulussasi.

3): Jos valitset yrityksemme pullotus- ja pakkaustuotantolinjan valmistajaksi, teemme parhaamme palvelemaan esimerkkinä alueellisista vakiolaitteista. Tämä on asenteemme jokaiseen sopimukseen.

Yhtiömme laitteiden tuotantomateriaalit ovat kaikki ruostumatonta terästä, jonka ominaisuudet ovat yli 304 ja huumeiden kanssa kosketuksessa oleva osa on 316.

Elektroninen laite KÄYTTÄÄ kokoonpanoa, joka edustaa kansainvälistä edistynyttä tasoa.

Tämä on myös paras syy, miksi voit olla varma, että valitset yrityksemme osuuskuntien valmistajaksi.

4): Jos takuuaikana on kysyntää, tarjoamme palvelua ehdoitta ensin ja veloitamme myöhemmin.

Uskokaa vilpittömyyteen, hyvään uskoon ja tuotteiden laatuun;

Usko, että myynnin jälkeisen palvelumme on edustettava edistyneintä tasoa kotimaassa, koska ymmärrämme syvästi: tämä on avain yrityksen kestävään kehitykseen, on kilpailukyvyn heijastus ja kohokohta!

Lisäominaisuudet:

-Sopii erilaisiin pyöreiden pullojen pintamerkintöihin

-Se käyttää portaattomasti säädettävää nopeuden säätöä, ei ole tarpeen liikuttaa tunnistimen silmien kuljettamista ja merkitsemistä.

-Tämä kone integroi sähköiset ja mekaaniset laitteet yksinkertaisella ja kohtuullisella rakenteella ja useilla suojalaitteilla. Se on helppo ylläpitää.

-Se on varustettu käyttöliittymällä ja PLC-ohjausjärjestelmällä, joka on kätevä käyttää, helppo huoltaa ja tasainen suorituskyky, joka tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin parametrien sisällä oleviin asetuksiin.

-Sillä on automaattinen ohjaus ja se havaitsee järjestelmän pysähtyvän, jos pulloista, tarroista ja pullotukkeista, varattuista pulloista ja nauhasta loppuu.

-Se hyväksyy optoelektroniikan järjestelmän etikettien liittämiseksi tasaisella suorituskyvyllä. Tarran sijaintia voidaan säätää mielivaltaisesti.

-Koneessa on lämpökooditulostin 360 asteen tulostusta varten.

-Etuosan koko sovitetaan asiakkaan näytteen kanssa.

-Materiaali koostuu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä 304, tyylikkäästi ja täyttää GMP-standardin.

Tekniset parametrit:

Ei.TuotteetTiedot
1Suurin teho180 PULLOA / MIN
2Tarrojen pituus20 ~ 250mm
3Tarrojen leveys20 ~ 75mm
4Sopiva pullovalikoima15 ~ 300 ml
5Pullojen korkeus30 ~ 150mm
6Jännite / taajuusAC220V / 50Hz
7Tehon kulutus2 kW
8Mitat (PxLxK)1950x1060x1300mm
9Paino237 kg