Pakkausten etiketöintikone

Aaltopahvi, pahvilaatikoiden tulostus- ja etiketöintikone

Aaltopahvipakkaukset tarjoavat monipuolisuuden pakkausratkaisuna käytettäväksi kuljetus-, varasto-, jakelu- ja logistiikkamarkkinoilla. Korkea lujuus-painosuhde tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon näihin sovelluksiin.

VKPAK tarjoaa ratkaisuja aaltopahvilaatikoihin merkitsemiseen ja tulostamiseen, jotka tarjoavat vaihtoehtoja merkkien korkeudelle, tulostustarkkuudelle ja viivakoodilaadulle, mukaan lukien laatikkotarrakoneiden tulostus ja soveltavat korkeita viivakoodien lukutaajuuksia.

ominaisuudet

  • Käytetään pääasiassa lääkkeiden, päivittäisten kemikaalien, korttien ja muiden alojen pahvipakkausten tai korttien etiketöintiin.
  • Erittäin käyttäjäystävällinen ja interaktiivinen kosketusnäytön hallinta tekee käytöstä helppoa ja suoraa. Tuotantokapasiteetti ja jäljellä olevien tarrojen määrä voidaan näyttää reaaliajassa. Tarjoaa myös runsaasti näytöllä näkyviä ohjetoimintoja ja virhehälytyksiä.Käyttöohjelmassa käytetään tekoälyn algoritmia, parametrien säätö on minimoitu, kun tuotteita vaihdetaan.
  • Parametritietue voidaan tallentaa pysyvästi. Tuotteita vaihdettaessa ei tarvitse nollata eikä vain kutsua vastaavia parametriryhmiä.
  • Valinnainen pikaleimauskooderi tai mustesuihkutunnistin päivämääräkoodausta varten etiketeissä, online-viivakoodinlukija skannataksesi viivakoodit tarroista ja hylkäämättä lukemattomat tuotteet.

Pakkausmerkinnät ovat yksi perustavanlaatuisimmista automatisoiduista merkintäsovelluksista. Useimmat kartonkipakkausten merkintäsovellukset ovat suoraan eteenpäin. Etikettiyksikkö, jossa on tamppa-applikaattori, kiinnittää painetun tai esipainetun etiketin laatikon sivulle. Kaikki VKPAK: n etikettiyksiköt voivat tulostaa ja kiinnittää tai kiinnittää valmiiksi painettuja tarroja laatikoihin. Kysymys kuuluu, MITEN haluat merkitä laatikon? Tarvitsetko tietyn tulostusmoottorin tai tietovirran? Mihin pakkauksen puoleen haluat etiketin kiinnittää? Tarvitsetko vierekkäisiä paneelipakkauksia tai kulmakääreitä? Mikä koko on tarra? Mikä on suoritustesi? Kaikki nämä kysymykset on otettava huomioon, kun valitset sovelluksellesi parhaan etiketin.

VKPAK voi auttaa sinua kartonkilappulaitteiden valinnassa sekä integroinnissa ja asennuksessa tuotantolinjaasi. Koska VKPAK: lla on laajin valikoima tulostus- ja levitysyksiköitä, pystymme tarjoamaan tulostimen applikaattoreita mille tahansa tärkeimmistä tarratulostinmoottoreista. VKPAK-tulostimen applikaattorit ja applikaattorit pystyvät käsittelemään useimmat tarrakoot. Meillä on jopa yksiköitä, jotka voivat käyttää VALTAVA 8,5 ″ x 17 ″ -tarraa! Läpäisykertoistasi riippuen VKPAK tarjoaa erikokoisia yksiköitä. Pienikokoisissa Mini-tulostinsovittimissamme käytetään 8 tuuman OD-etikettirullaa ja ne ovat ihanteellisia pienikokoisiin sovelluksiin tai tilarajoitteisiin sovelluksiin. Vakiokappalekoko pystyy käsittelemään jopa 16 tuuman OD-etikettirullan, ja se sopii erinomaisesti suurikokoisille ja pitkille laatikoihin.

Edut:

1) Ohjausjärjestelmä: Käytä SIEMENS-tuotemerkin PLC-ohjausjärjestelmää, jolla on korkea vakaa toiminta ja erittäin alhainen vikaantumisaste.

2) Käyttöjärjestelmä: SIEMENS 7 tuuman kosketusnäyttö, helppo visuaalinen käyttöliittymä, myös runsaasti aputoimintoa ja vianäyttötoimintoa.

3) Tarkastusjärjestelmä: Käytä saksalaista LEUZE-tarkistusetiketunnistinta, automaattista tarkistusetikettiasemaa, vakaa ja kätevä, ei ole paljon suurempia vaatimuksia työntekijälle

4) Lähetä etikettijärjestelmä: Saksalainen Avery-etikettimoottorin ohjausjärjestelmä, vakaa suurella nopeudella.

5) Hälytystoiminto: kuten tarran vuotaminen, etiketin rikkoutuminen tai muu toimintahäiriö koneen käytön aikana, kaikki hälyttävät ja lakkaavat toimimasta.

6) Konemateriaali: Kone ja varaosat käyttävät kaikki materiaalia S304 ruostumatonta terästä ja anodisoitua vanhempaa alumiiniseosta, jolla on korkea korroosionkestävyys ja jotka eivät koskaan ruostu.

7) Pienjännitepiirit käyttävät kaikki saksalaista Schneider-tuotemerkkiä.

Kun tarvitset pakkausmerkintäratkaisua, VKPAK tarjoaa seuraavat tuotteet vastaamaan vaatimuksiasi