Ampullien etiketöintikone

Nopea automaattinen pystysuoran ampullin etiketöintikoneen malli, etiketöintikone valmistetaan tiukassa valvonnassa pitäen mielessä farmaseuttisilla ja siihen liittyvillä teollisuuden aloilla sovellettavat tiukat gmp-standardit. Valmistusprosessin aikana hyväksytyt erittäin tiukat laadunvalvontastandardit takaavat häiriöttömän toiminnan ja tarvitsevat vähimmäishuolto- / sammutusajan. Koneen korkea tuotanto säästää tuotantokustannuksia ja säästää myös arvokasta aikaa. Automaattisessa ampullien etiketöintikoneessa on vaihtelevalla vaihtotaajuudella toimiva taajuusmuuttajajärjestelmä, jotta konetta voidaan hallita sujuvasti vaadittujen, jopa 220 ampullia minuutissa. Koneet, joilla on online-erätulostus. Erittäin hiljaisella koneella on minimaalinen melupäästö, mikä lisää työvoiman tuottavuutta. Kalteva syöttösuppilo takaa tasaisen esineiden virtauksen merkintöjä varten.

Automaattinen ampullitarrojen etiketöintikone nopeaan ympäröivään ampulleihin. Ampullitarran tarra sisältää modernin mikroprosessorin ohjaustarranjakelujärjestelmän, jossa on käyttäjäystävällinen tunnistusjärjestelmä etikettiin ja tuotteeseen. Ampullitarran tarrakone soveltuu pyöreiden injektiopullojen ja muiden pyöreiden esineiden merkitsemiseen. Se pystyy merkitsemään jopa 200 yksikköä minuutissa tuotteista ja etiketin koosta riippuen. Erityisesti suunniteltu elektroninen ja mekaaninen järjestelmä läpinäkyvien (ei ulkoasua) -tarrojen kiinnittämiseen injektiopulloihin erittäin suurella nopeudella käyttämällä valinnaista erityistä etikettitunnistinjärjestelmää. Saatavana on yksi ja ainoa nopea pyörivä loimi tarrakoneen ympärillä, ainutlaatuisella yhden pisteen synkronoidulla nopeuden säätöjärjestelmällä. Sisäänrakennetut automaattiset tarran pituuden tunnistusjärjestelmät eliminoivat tarran syöttää ja tallentaa tarrojen pituustiedot manuaalisesti muistiin ja hakea sama joka kerta, kun tarran kokoa muutetaan ja kone käynnistetään uudelleen. Järjestelmä säästää näin arvokasta aikaa välttäen koneen seisokkiaikaa ja auttaa saavuttamaan suuremman tuotannon.

Mikä on ampulli?

Ampulli (myös ampulli ja ampulli) on pieni suljettu injektiopullo, jota käytetään näytteen, yleensä kiinteän tai nestemäisen, säilyttämiseen ja säilyttämiseen. Ampullit on valmistettu lasista.

Moderneissa ampulleissa käytetään yleisimmin lääkkeitä ja kemikaaleja, jotka on suojattava ilmalta ja epäpuhtauksilta. Ne suljetaan hermeettisesti sulattamalla ohut yläosa avoimella liekillä ja yleensä avataan napsauttamalla niska. Kemikaalin yläpuolella oleva tila voidaan täyttää inertillä kaasulla ennen sulkemista. Lasiampullien seinät ovat yleensä riittävän vahvoja, jotta ne voidaan viedä hansikaslokeroon ilman vaikeuksia.

Kun tarvitset ampullien etiketöintiratkaisua, VKPAK tarjoaa seuraavat tuotteet vastaamaan vaatimuksiasi