Jar-etikettikone

Purkki on tyypillisesti lasista, savesta tai muovista valmistettu astia, jonka tilavuus vaihtelee litran murto-osasta moniin litroihin.

VKPAK: lla tarjoamme ympäristöystävällisiä, automaattisia etiketöintikoneita, jotka tekevät etikettien asettamisesta kaupalliselle yrityksellesi helppoa ja edullista. Etikettien applikaattorimme ovat ihanteellisia lasipurkkitarroille ja tarjoavat nopean, suoran ja tarkan etikettiselvityksen kaikelle purkissa olevalle

Automaattiset etiketöintikoneet lasi- ja muovipurkkeihin

Suosittelemme parhaiten VKPAK: n pullojen etiketöintijärjestelmän kanssa

Tuotteen pakkaaminen purkkiin saattaa tuntua yksinkertaiselta. Mutta valmistuksen alkamisen ja lopputuotteen välillä on lukemattomia tekijöitä ja valintoja, jotka asiakas poimii hyllyltä. Yksi purkitetun tuotteen vaikuttavimmista elementeistä on sen etiketti. Käytitpä lasi- tai muovipurkkeja, leikattuja kokoja tai etikettirullia - merkitystä on vain asiakkaalle antamasi vaikutelma.

Siksi on niin tärkeää, että tuotantoprosessiasi varten on luotettava purkkikone. Jos etsit tarraa, joka mukautuu tarpeisiisi, ylittää puhtaanapitostandardit ja kiinnittää tarrat tarkasti joka kerta, olet tullut oikeaan paikkaan.

Kaupallisten purkkien etiketöinti

Sinulla on paljon vaihtoehtoja kaupallisten purkkien etiketöinnissä, erityisesti elintarvikkeissa. kaksi päätyyppistä purkkitarraa ovat cut-t0-kokoiset, jotka tulevat yhtenä yhtenäisenä arkkina ja voidaan leikata haluamallesi leveydelle. Useimmat valmistajat valitsevat etukäteen leikatun etikettirullan. Tämä säästää aikaa ja luo yhtenäisemmän ilmeen. Näissä kahdessa vaihtoehdossa on lukemattomia tarroja. Voit käyttää leikattuja tarroja yksinkertaisissa projekteissa tai metallisia tarroja erottumaan hyllystä. Etiketit voivat olla vedenpitäviä tai vinyylituotteita. Riippumatta siitä, minkä tyyppistä etikettiä käytät purkkeihisi, varmista, että käytät mukautuvaa, nopeaa ja tarkkaa etikettikonetta.

Oikean tarratulostimen valinta

On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon investoitaessa teollisuuslaatumerkintäkoneeseen. Prosessin ei kuitenkaan tarvitse olla monimutkainen. Jos tiedät mitä tarvitset, ota yhteyttä ystävälliseen tiimiimme saadaksesi tarjouksen. Tarjoamme laajan valikoiman koneita ja olemme tyytyväisiä vastaamaan erityistarpeisiisi. Jos selvität edelleen, mikä etikettiratkaisu sopii yrityksellesi, autamme mielellämme. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja!

Kun tarvitset purkkileimausratkaisua, VKPAK tarjoaa seuraavat tuotteet vaatimuksiisi