Automaattinen pyöreä pullon tarrojen etiketöintikone

Johdanto

Pyöreä pullon etikettikoneen puku pyöreään pullon etiketöintiin. Ohjaus askelmoottorilla tai servomoottorilla paremman kallistuksen aikaansaamiseksi, käytä PLC: n ohjelmoitavaa ohjausta, valokuva-sähkötunnistustarran lähettämistä. Voidaan yhdistää online-sivumerkintäkoneeksi, tuotteiden merkitsemiseen verkossa tai pakkauskotelon ulkopintamerkinnöissä. Väärennösten estäminen. suoraan koota tuotantolinjalle tai pakkauskoneeseen yksin hallitsemiseksi tai jengiohjaus, automaattisen merkinnän toteuttaminen.

Pyöreiden, neliömäisten, litteiden pullojen automaattiseen merkintään lääke-, päivittäiskemikaali-, ruoka- ja juomateollisuudelle.

Etiketin tunnistaa automaattisesti etiketin koon ja oikean paikan pullossa ja asettaa asianmukaiset merkintäparametrit - erittäin hyödyllinen ominaisuus käyttäjille, joilla on useita tuotteita etiketöintiin.

Automaattinen pyöreä pullon tarrojen etiketöintikone

Tekninen parametri

Etiketöinnin nopeus1500-6000 bph, säädettävä
Pullon halkaisijaAlle 120 mm
Tarran leveys10-200 mm
Tarran pituus10-400mm
Labeler-virhe≤ ± 0,5 mm
Etikettirullan halkaisijaKelan sisähalkaisija: 76mm; Kelan ulkohalkaisija: enintään 360 mm
Nettopaino550kg
Muotokoot3000 * 1500 * 1700mm

Tekniset ominaisuudet ja käyttö:

1. Etiketit askelmoottorilla ja tarkkuusaskelmoottori, joka ajetaan etikettipäähän Saksan tekniikan avulla. Vakaampi ja korkealla merkintätarkkuudella, nopeampi. Pidä aina oikea signaali.

2. Laadukas kuljetin, vakaa ja tarkka, pitkä käyttöikä. Kukin etikettimerkinnän pituus, hyväksy valokuva-opiskelu ja PLC-yhdistelmä automaattiseen laskemiseen, pituutta voidaan muokata kosketusnäytöllä, kätevä käyttää.

3. Syöttöetiketeissä käytetään puskurilaitetta, joka ratkaisee tarran helposti napsautettavan ongelman. Hyvä laatu Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runkorakenne ja komponentit ovat vakiona. Suuremman kytkentäkaapin sisäpuoli, sähkölaitteet, joilla on hyvä lämmönjakauma, helppo havaita.

4. Humanisoitu muotoilu, vähemmän vahinkoja, helppo huoltaa. Laitteen pohja, jossa on vyöryä, sarvijalat, kätevä tukea ja helppo siirtää.

5. Voidaan yhdistää koko tuotantolinjaan tai käyttää itsenäisesti.

Automaattinen pyöreä pullon tarrojen etiketöintikone

Koskee esine luokan pyöreiden pullojen etikettien kehäpintaa, voidaan kiinnittää yhteen standardiin ja kaksinkertaiseen standardiin, ovat takana kaksinkertaiset vakiovälit voidaan joustavasti säätää, kuten geeliveden pyöreät pullot, tölkit ja muut pyöreät elintarvikemerkinnät, joita käytetään laajalti kosmetiikka-, elintarvike-, lääke-, desinfiointi- ja muilla teollisuudenaloilla.

Valinnaiset perifeerisen sijainnin tunnistusvälineet voidaan toteuttaa kehäpinnalla merkitsemällä määritetty paikka.

Valinnainen nauhatulostin ja mustesuihkutulostin etikettiin painetun valmistuspäivämäärän saavuttamiseksi ja erätiedot tarrojen takaamiseksi - integroitu.

Sovellus

1, Etiketille: tarralaput, itseliimautuva kalvo, elektroninen valvontakoodi, viivakoodi jne.

2, sovellus: halkaisija 30mm ~ 90mm pyöreä pullo välillä.

3, teollisuus: Laajalti käytetty lääketieteessä, elintarvikkeissa, leluissa, kosmetiikassa ja muilla teollisuudenaloilla.

4, sovellus: Desinfiointipullojen etiketit, kaksinkertaiset geelimerkinnät, punaviinipullot on merkitty paikannusmerkinnöillä
ja niin edelleen.

Automaattinen pyöreä pullon tarrojen etiketöintikone

Kuvaus

1. Tehokas, sama laite voidaan toteuttaa yhden luokan esineillä pyöreän pullon etiketin ja kaksinkertaisen vakiomerkinnän standardin mukaan, kaksinkertaisen standardin väli voidaan säätää joustavasti. Valinnainen oheislaitteiden paikannuslaite voidaan toteuttaa kehän pinnan paikannusmerkintätoiminnossa;

2. Etikettien päällekkäisyys ja korkeapainekokoonpanomekanismi, joka yhdistää 3-akselisen paikoitusmekanismin pullon vaihtelujen estämiseksi, parantaa etiketöintitarkkuutta;

3. Automaattinen pullo, käyttämällä kevään hetken pullo-organisaatioita itse pullopullon aiheuttaman virheen poistamiseksi
ei sileä, parantaa vakautta;

4. Se on varustettu englanninkielisellä käyttöliittymällä ja PLC-ohjausjärjestelmällä, joka on kätevä käyttää, ihmisen ja koneen käyttöliittymä toiminnassa
opettaa toimintoja, parametrien muokkaus intuitiivinen, helppo vaihtaa eri toimintoja;

5. Älykäs ohjaus, automaattinen valosähköinen seuranta, ilman esineitä, ei merkintöjä, ei tarrojen automaattisen korjauksen ja automaattisen tunnistuksen toimintotarroja, tunnisteita ja tyhjennystä tarrojen tuhlaamisen välttämiseksi;

6. Vahva terveys, ruostumattomasta teräksestä valmistettu alumiinituotanto ja korkealaatuinen yritys GMP-tuotantovaatimusten mukaisesti;

7. Automaattisella sammutustoiminnolla, tuotannon laskentatoiminnolla, virransäästötoiminnolla (ei tuotantoa asetetussa ajassa, laite siirtyy automaattisesti virransäästötilaan), tuotannon numerokehotteet, parametrien asettamisen suojaustoiminto

Automaattinen pyöreä pullon tarrojen etiketöintikone

Työskentelyprosessi

* Ydintyöt: laita tuote kuljetinhihnalle, alipullojen virastoihin, alatoimistot pullottavat tuotteita erikseen, anturi havaitsee, että tuote välittää signaalin, joka palautetaan etikettien valvontajärjestelmään, käytössä olevaan ohjausjärjestelmään vastaava moottori Lähetä-välilehti ja kiinnitettävä tuotteen merkintäkohtaan, samalla kun standardin yläpuolella, etikettiin kiinnitetty toiminto on suoritettu.

* Menettely: laita tuotteen kuljetushihna (jonne pääsee linjalle) -> Tuotteen toimitus -> Tuotteet minuutin päässä -> Tuotetestaus -> Tuotteiden sijoittaminen -> Etiketit ja peitetyt maamerkit -> kerää etiketituotteet.