Litteä pullon etiketöintikone

Täysautomaattinen litteän pullon etiketöintikone soveltuu käytettäväksi monenlaisissa tuotteissa, kuten paperilaatikossa, arkistotaskussa, paperitiedostossa, pahvissa ja kirjojen merkinnöissä jne. Erilaisten päällekkäisten mekanismien lisäämistä ja käyttöä voidaan myös käyttää joidenkin tuotteiden pintamerkinnöille, joiden pinnat ovat yleensä sileät. Sen käynnissä olevan prosessin integroitu toiminta on seuraava:

Ensinnäkin tuotteet, jotka odottavat merkintöjä, laitetaan tai toimitetaan käsityönä, kortin halkaisukoneella tai virtauslinjan liittämisellä. Ja kuljetinhihna toimittaa tuotteet, ja korjausmekanismi, kuten johtotanko, asettaa ne oikein. Korjatut tuotteet kulkevat kelan läpi kuljettimen kuljetuksen aikana. Kun induktori saa signaalin, se lähettää viestin ohjelmamuistiin, joka vastaanottaa signaalin, joka lähettää signaalin ohjaamaan päämerkkiä, toteuttaen merkintätoiminnon. Merkinnän jälkeen tuotteet peitetään etiketti uudelleen päällekkäisen mekanismin kautta. Tuolloin päällekkäisen tarran koko prosessi valmistuu. Etiketillä varustetut tuotteet voidaan kerätä.

Tämän sivutarrojen / tasopullojen etikettikoneen kone on erittäin käyttäjäystävällinen ja erittäin tukeva. Se soveltuu erittäin hyvin etikettien kiinnittämiseen eteen, taakse ja sivulle; litteistä, soikeista, neliönmuotoisista, pyöreistä astioista. Tämän nykyaikaisen litteän pullon etiketöintilaitteen kapasiteetti on enintään 100 etikettiä minuutissa, etikettien ja tuotteiden muodon ja koon perusteella. Etikettien nopeus riippuu myös tuotteen vakaasta liikkumisesta konekuljettimella suuremmalla nopeudella. Tällä automaattisella, pystysuoralla ja lineaarisella koneella on tuotesuuntausjärjestelmä, joka on synkronoitu ylemmän pitohihnajärjestelmän kanssa. Se sisältää jopa viimeisimmän mikroprosessorin ohjaaman etikettien annostelujärjestelmän ja ainutlaatuisen tunnistusjärjestelmän tarroille ja tuotteille. Tämä monikäyttöinen litteä pullon etikettikone todella täyttää useiden käyttäjien vaatimukset modernille pakkaukselle. Se on erittäin nopea, tarkka, tehokas ja pitkäikäinen laite. Helppokäyttöinen säätö johtaa vähiten työkalujen tai osien vaihtamiseen. Lisäksi tämä litteä pullojen etiketöintikone voidaan suunnitella erityisesti taskujärjestelmällä ja syöttömatojärjestelmällä; kuljettimen pullojen kohdistamiseksi tarkasti etikettien täydelliseen kiinnittämiseen. Se sisältää jopa erillisen yhden pisteen ja synkronoidun nopeudenohjausjärjestelmän. Luontainen tarran pituuden tunnistusjärjestelmä auttaa välttämään tarran pituustietojen manuaalista syöttämistä ja tallentamista muistiin ja samojen tietojen noutamista aina tarran koon muuttamiseksi ja laitteen uudelleenkäynnistämiseksi. Tämä tasainen pullojen etiketöintijärjestelmä säästää siten aikaa, estää koneen seisokkiaikaa, lisää tuotantoa ja vähentää kuluja. Tämän automaattisen pullojen etikettikoneen lisäksi voidaan käyttää etikettien kiinnittämistä yhden puolen litteisiin pulloihin ja jopa runko / kääre etikettien ympärille pyöreän muotoisiin pulloihin. Saatavana on myös valinnainen lasi- tai akryylikotelo.

Automaattinen tasopullotarrojen etiketöintikone on yksi käyttäjäystävällisimmistä. Sopii etu-, taka- tai sivutarrojen kiinnittämiseen litteille / soikioille / neliö / pyöreille astioille, joiden tuotos on jopa 120 tarraa minuutissa tuotteiden muodosta / koosta ja etiketin koosta riippuen. Automaattinen tuotesuuntausjärjestelmä synkronoitu ylhäältä pidettävän vyöjärjestelmän kanssa Koneessa on nykyaikainen, hienostunut mikroprosessorin ohjaustarranjakelujärjestelmä, jossa on käyttäjäystävällinen tunnistusjärjestelmä etiketille ja tuotteelle. Kone on saatavana myös valinnaisella käärejärjestelmällä, mikä tekee siitä joustavamman käyttää yhden sivun etiketin kiinnittämiseen tasaisiin pulloihin tai pyöreän etiketin kiinnittämiseen pyöreisiin tuotteisiin.

Monipuolisin, tyylikkäästi suunniteltu lineaarinen etiketöintikone, joka vastaa nykyaikaisten pakkauslinjojen suurten käyttäjien tarpeita ja vaatii suurta tehokkuutta nopeudella, tarkkuudella ja kestävyydellä. Helppokäyttöinen säätö, joka vaatii vähintään työkalun tai osien vaihdon. Kone voidaan suunnitella ja toimittaa robotisoidulla kaksoisliikkuvalla tasojärjestelmällä tai kaksoissyöttömatojärjestelmällä, joka varmistaa pullojen täydellisen kohdistuksen kuljettimelle tarkan etiketöinnin kannalta. Tuotteen vakautusjärjestelmän valinta riippuu tuotteen muodosta, koosta ja vaaditusta nopeudesta.

Tarratarrakoneessa on oma ainutlaatuinen yhden pisteen synkronoitu nopeudenohjausjärjestelmä. Sisäänrakennetut automaattiset tarran pituuden tunnistusjärjestelmät eliminoivat tarran syöttää ja tallentaa tarrojen pituustiedot manuaalisesti muistiin ja hakea sama joka kerta, kun tarran kokoa muutetaan ja kone käynnistetään uudelleen. Järjestelmä säästää näin arvokasta aikaa välttäen koneen seisokkiaikaa ja auttaa saavuttamaan suuremman tuotannon. Kone voidaan toimittaa valinnaisella karkaistulla (peukaloidulla) lasilla tai akryylikotelolla. Koneet, jotka vaativat kaikki perusominaisuudet vakiovarusteena vastaamaan markkinoiden nykyisiä tarpeita, säästävät myös kustannuksia ja aikaa.

Kone voidaan suunnitella erityisesti yksipuolisten litteiden pullojen sekä kehon / käärittyjen etikettien levittämiseksi pyöreille pulloille valinnaisena ominaisuutena.

Täysautomaattisen tasaisen pinnan merkintäkoneen päämekanismit:

1. Etumerkin istuimen säätäminen voi säätää X-akselin, Y-akselin, Z-akselin ja R-akselin suuntaa.

2. Otsake sisältää osat - keräysmekanismi, rullamekanismi, kuorintamekanismi, syöttömekanismi, kuljetusvälineet ja moottorin vetäminen.

3. Kuljetinhihnaa käytetään leimattavien tuotteiden tuomiseen etikettialueelle ja viimeistelyyn. Sitten lähettää tuotteet pois tältä alueelta.

4. Kuljetin, joka johtaa tankoa, toimii positiivisena vaikutuksena tuotteiden toimituksessa.

5. Näytön kosketus. Ihmisen ja koneen käyttöliittymää käytetään laitteen avaamisen ja pysäyttämisen tilan säätämiseen, virheenkorjausparametrien muuttamiseen, I / O-valvonnan tarkkailuun ja niin edelleen.

6. Sähkörasian ohjaus tapahtuu laitteiden piirikokoonpanossa.

Kun tarvitset tasaisen pullon etiketöintiratkaisun, VKPAK tarjoaa seuraavat tuotteet tarpeidesi mukaan