Täysin automaattinen tarrojen etiketöintikone itseliimautuvaan lasipulloon

Tätä pyöreää pullopäällystyskonetta käytetään yleisesti sylinterimäisten pullojen etiketöintiin, joita käytetään pääasiassa monenlaisiin juomiin, kemikaaleihin, lääkkeisiin jne. Siinä on kestävä ja kompakti rakenne, jota on helppo käyttää ja jota on myös helppo huoltaa käyttäjille. Tämän mallin tukevaa ja kestävää moottoria ohjaa uusin mikroprosessori. Se voi myös ajaa etikettipään ja ohjaimen nopeasti ja tarkasti etikettien välittämiseen.

Lisäksi se sisältää myös Siemens Oyj: n suositun ohjausjärjestelmän; ja yksinkertaista ihmisen käyttöliittymää voidaan käyttää sekä englanniksi että kiinaksi. Lisäksi sinun ei tarvitse vaihtaa koneen osia erikokoisille pulloille, koska siinä on monikäyttöinen irrotettava sarja. Siinä on jopa nykyaikainen online-apujärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat todella kommunikoida laitteiden kanssa. Tämä uusi järjestelmä on erittäin käyttäjäystävällinen ja työntekijät voivat käyttää yksinkertaisia sanamuotoja koneen käyttämiseen. Tämän lisäksi laitteet voivat toimia sujuvasti ja jatkuvasti useita tunteja.

Täysin automaattinen tarrojen etiketöintikone itseliimautuvaan lasipulloon

Sen etiketöintinopeus on jopa 120 pulloa minuutissa, ja etiketöintitarkkuus on erittäin korkea. Tarran enimmäisleveys on 140 mm, ja sitä voidaan myös lisätä tarvittaessa. Lisäksi tällä monipuolisella ja tyylikkäällä pyöreiden pullojen etiketöintikoneella on kyky merkitä pullot, joiden halkaisija on 30–110 mm. Lisäksi laitteessa on etikettitela, jonka sisähalkaisija on noin 75 mm, kun taas etikettitelan ulkohalkaisija on noin 350 mm. Siinä on myös kuituoptiikkaan perustuva tunnistusjärjestelmä tarroille ja säiliöille. Tämä kone soveltuu erittäin hyvin tarrojen kiinnittämiseen pyöreisiin pulloihin, jotka on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten lasista, muovista, HDPE: stä, LDPE: stä, PET: stä jne.

Lyhyt johdanto

1.1 Raskaaseen rakenteeseen käytetään suurikokoisia käyttökomponentteja yhdistettynä alumiini- ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuun runkoon vuosien luotettavan palvelun takaamiseksi.

1.2 Saatavilla on erilaisia tuotesyöttöjärjestelmiä, jotka tarjoavat tarkan tuotevälin ja -suunnan. Sitä voidaan käyttää erillisenä tai integroituna linjassa ja vastaamaan täyttölaitteiden nopeuksia.

1.3 Edistykselliset suurvääntömomentilla varustetut mikroporrastetut applikaattorit sisältävät suhde-offset- ja nopeusseurantaominaisuudet monien tarramateriaalien tarkkaan ja luotettavaan levittämiseen.

1.4 Suunniteltu etu- ja / tai takapaneelien etikettien kiinnittämiseen, ja niillä voidaan merkitä pyöreitä, neliömäisiä, soikeita tai suorakaiteen muotoisia astioita.

Täysin automaattinen tarrojen etiketöintikone itseliimautuvaan lasipulloon

Tekninen parametri

EiTuoteParametritiedot
2UlottuvuusPituus 2100 mm * L 900 mm * H 1500 mm
3Jännite220 V / 50 Hz
4Teho1200 W
5Tuotantokapasiteetti0-40m / min
7Tarrarullaydin76 mm
8Etikettirullan halkaisija350 mm
9Tarran leveys10 ~ 110 mm (erikoiskoko voidaan räätälöidä)
10Tarran pituus20 ~ 360 mm (erikoiskoko voidaan räätälöidä)
11Pullon halkaisija30 ~ 90 mm (erikoiskoko voidaan räätälöidä)
12Pullon korkeus30 ~ 200 mm (erikoiskoko voidaan räätälöidä)