Voiko etikettikone

VKPAK voi merkitä koneita

Tarrojen asettaminen käsin on edullinen ja helppo tapa, mutta se ei ole käytännöllinen tapa levittää tarroja suurina määrinä. Pakkausjärjestelmän automatisoidut etiketöintikoneet mahdollistavat tehokkaamman tuotannon ja säästävät enemmän aikaa vähentäen samalla tuotantokustannuksia.

VKPAK valmistaa erilaisia etiketti- ja painokoneita etikettien automaattiseen tulostamiseen ja kiinnittämiseen monenlaisille astiatyypeille, kuten purkkeille, pulloille tai peltipurkkeille. Tuotteemme käyttävät kestäviä komponentteja ja suosittujen tuotemerkkien uusinta tekniikkaa varmistaakseen, että saat tarkat tulosteet pakkauksistasi.

VKPAK: n myytävät etiketöintikoneet auttavat rakentamaan joustavamman pakkausjärjestelmän ja pitkäkestoiset tulosteet, jotta tuotemerkkisi erottuu muista hyllyssä olevista tuotteista. Anna tuotepakkausten puhua puolestasi, houkutella lisää asiakkaita ja katsoa myynnin lisääntyvän valitsemalla VKPAK: n pakkausratkaisut.

Meidän purkkikoneita voidaan käyttää tölkkityypeissä

Alumiinipurkki, joskus virheellisesti kutsutaan "tinakannuksi", on kertakäyttöinen säiliö pääasiassa alumiinista valmistettuihin pakkauksiin. Sitä käytetään yleisesti elintarvikkeisiin ja juomiin, kuten olut, paistetut pavut ja keitto, mutta myös tuotteisiin, kuten öljy, kemikaalit ja muut nesteet.

Juomatölkki (tai juomatölkki) on metalliastia, joka on suunniteltu pitämään kiinteä osa nestettä, kuten hiilihapotettuja virvoitusjuomia, alkoholijuomia, hedelmämehuja, teetä, yrttiteitä, energiajuomia jne.

Öljytölkki (öljykannu tai öljyttävä) on tölkki, joka pitää öljyä (yleensä moottoriöljyä) voitelukoneille. Öljypohjaa voidaan käyttää myös öljypohjaisten lyhtyjen täyttämiseen. Ammatti, jota kutsutaan öljyttäjäksi, voi käyttää öljytölkkiä (muiden työkalujen ohella) koneiden voiteluun.

Terästölkki, tina, tina, teräspakkaus tai tölkki on ohuesta metallista valmistettu tavara tavaroiden jakeluun tai varastointiin. Monet tölkit vaativat avaamista leikkaamalla "pää" auki; toisissa on irrotettavat kannet. Ne voivat varastoida monenlaisia sisältöjä: ruokaa, juomia, öljyä, kemikaaleja jne.

Yrityksemme valmistama automaattinen etiketöintikone on suunniteltu tölkkien runkoon. On automaattisen pysäytyksen, laskemisen, virransäästön toimintoja. Sopii pulloihin, olutpurkkeihin ja muihin lieriömäisiin astioihin.

Saimme uuden purkkikoneen! Tämä antaa meille enemmän joustavuutta erikoisoluiden pakkaamiseen. Painetuilla tölkeillämme jouduimme tilaamaan tietyn määrän tölkkejä kerrallaan, mikä rajoitti pakattavien erilaisten oluiden määrää (koska emme voi tallentaa ääretöntä määrää tölkkejä!) Mutta tämän uuden koneen avulla voimme tilata tyhjät mustat tölkit ja tarrat erikseen! Joten nyt voimme kokeilla erilaisten pubien suosikkien pakkaamista suurelle yleisölle! Purkit tulevat luoksemme mustina, täytämme ne päivän oluella, korkit ja saumat, sitten lyömme etiketti niihin.

Mikä on purkkikone?

Tölkkien etiketti- tai painokoneita voidaan kutsua myös seuraaviksi riippuen suoritettavan työn tyypistä ja koneen käsittelemästä astiasta:

  • Peltikannun etiketti / painokone tai tina etiketti / painokone
  • Jar-etiketti / painokone
  • Pullojen etiketöintikone

Ne ovat koneita, jotka on suunniteltu tulostamaan ja kiinnittämään tarroja erilaisiin tuotteisiin, pakkauksiin tai astioihin. Ne voivat tarttua moniin pintatyyppeihin, kuten alumiiniin, kuitutynnyreihin, muoviin, teräkseen ja lasiin.

Koska tarroja vaaditaan suuresti monissa tilanteissa, etiketti- ja painokoneet sisällytetään monien yritysten toimintaan, joilla on suuria tuotepakkauksia. Yritykset, joilla on varastojen hallintajärjestelmät varastoja varten, tarvitsevat myös erityisiä etikettilaitteita. Näiden koneiden toinen tarkoitus on vaatimustenmukaisuusmerkinnät, koska ne on integroitu myös laitevalmistajien laitosprosesseihin.

Etiketöinti- ja painokoneet vaihtelevat käsikäyttöisistä laitteista tarrojen yksinkertaiseen jakeluun korkean tuotannon koneisiin, jotka mahdollistavat täysin automatisoidut tulostus- ja levitysprosessit. Itse asiassa automaattiset etiketöintikoneet ovat yleisimpiä markkinoilla myytäviä tarratyyppejä, koska ne eivät tarvitse operaattoria toimiakseen. Mitä tulee VKPAK: n etiketti- ja painokoneisiin, niillä kaikilla on automaattiset toiminnot.

Tölkin etiketöintikoneen pääkomponentit

# 1 syöttösuppilo
Syöttösuppilolla on tärkeä osa koko etikettiprosessia, sillä se varmistaa tarran tarkan jakautumisen säiliöihin. Se syöttää säiliöt etikettiasemaan merkintöjä varten, mikä tapahtuu jatkuvasti ja järjestelmällisesti. Lisäksi se estää säiliöiden rikkoutumisen ja poistaa tarrattavien esineiden manuaalisen lataamisen tarpeen.

# 2 Merkintäasema
Tämä asema koostuu merkintätyynystä ja etikettipäästä, joita voit ohjata oikean sijoittelun mukauttamiseksi leimatun pullon kokoon.

# 3 Kosketusnäytön ohjauspaneeli
Ohjauspaneeli mahdollistaa etiketöintiprosessin järjestelmällisen hallinnan. Voit säätää tai muuttaa tuotantoprosessin asetuksia tällä tavalla. Lisäksi ohjauspaneeli hälyttää käyttäjää myös hätätilanteista, jotka vaativat välitöntä huomiota.

# 4 käyttömekanismi
Tässä mekanismissa on moottori, telajärjestelmä ja kuljetin, joka ohjaa koko etikettikonetta ja auttaa sitä siirtämään komponentteja vastaavasti.

Kuinka etikettikoneet voivat toimia

Kaikki purkki- ja painokoneet toimivat periaatteessa samalla tavalla. Pakkausmerkinnän alkuvaihe alkaa siitä, että tuotteet syötetään etikettiasemaan syöttösuppilon kautta. Etiketöintiasemalla korkki tai säiliön runko on merkitty, kun sitä kuljetetaan jatkuvasti kuljettimella.

Paineherkille tarroille esikäsitelty tarra kiinnitetään ja tarttuu korkkiin tai sylinterimäiseen astian runkoon sen pyöriessä. Toisaalta optinen lasertulostin ja ruiskutuspainokone tulostavat säiliöihin laserilla tai musteella, kun ne kulkevat etiketöintiaseman läpi.

Merkityt / painetut astiat liikkuvat edelleen kuljettimen läpi, kunnes ne saavuttavat linjan loppuun. Kone suorittaa merkinnät muille säiliöille, ellet pysäytä sitä.

Kun tarvitset tölkkien merkintäratkaisun, VKPAK tarjoaa seuraavat tuotteet vaatimuksiisi