Tuotteen etiketöintikone

Merkinnät suoraan tuotteelle

Olitpa merkinnöissä suoraan kirjoihin, lämmitysaukkoihin, teräspattereihin tai juustopaloihin, tuotteesi on merkitty VKPAK-ratkaisulla.

VKPAK on suunnitellut monia suoria tuotemerkintäjärjestelmiä. Nämä järjestelmät sisältävät joko VKPAK-tarratulosteen ja levittävät tarra- tai etikettilaitteen sovelluksesta riippuen. Ne voivat sisältää myös oheislaitteita, kuten vaaka, mukautetun asennuksen, materiaalinkäsittelyn, skannerit, todentimet, kotelot tai integroidut kosketusnäyttötietokoneet. Suorien tuotemerkintöjen etiketöintimenetelmiin kuuluvat leimaus, puhallus, puhallus tai pyyhintä.

VKPAK: n maine järjestelmän integroinnissa on etu tuotemerkintäsovelluksissa. Monet sovellukset vaativat jonkinlaista integraatiota, olipa kyse sitten ohjelmistojen integraatiosta, materiaalinkäsittelyn integraatiosta tai molemmista. VKPAK on asiantuntija, joka suunnittelee tuotemerkintäjärjestelmiä vastaamaan kunkin asiakkaan erityisiä vaatimuksia.

Osana VKPAKin täydellisiä pakkausratkaisuja automaattisia etiketöintikoneita voidaan käyttää erilaisten pakkauskoneiden kanssa tai erillisenä yksikkönä. Norland International tarjoaa laajan valikoiman etikettejä, jotka soveltuvat inline- tai pöytälevysovelluksiin, ja paineherkkiä, kutistusholkki- tai rullasyöttömerkintäratkaisuja. Nämä merkintäratkaisut ovat monipuolisia ja vastaavat lähes kaikilla teollisuudenaloilla, mukaan lukien vesi ja juomat, kosmetiikka, ruoka, taloustavarat ja paljon muuta. Ota yhteyttä VKPAK-tiimiin selvittääksesi tarpeisiisi parhaiten sopivan etiketöintikoneen.

VKPAK: n tarjoamat etiketiratkaisut sisältävät nopean tarratulostimen applikaattorin. Tätä laajaa merkintäratkaisujen valikoimaa tarjotaan erilaisiin tuotteiden tunnistustarpeisiin. Etiketöintiratkaisut sisältävät etiketitulostimen applikaattorit, tarrasovittimet ja tarratulostimet. Ota yhteyttä etikettiratkaisujen edustajaan, jos sinulla on kysyttävää tai sinulla on kysyttävää.

Kun tarvitset tuotemerkintäratkaisua, VKPAK tarjoaa seuraavat tuotteet vastaamaan vaatimuksiasi