Automaattinen muovipullo PVC-hihan etikettikone

Kutistusholkkien kiinnityslaitteet ja kutistehihnan applikaattorikoneet on suunniteltu kokovartaloholkkien merkintäsovelluksiin, kaulan ja kannen nauhoittamiseen, väärinkäytöksille alttiisiin sovelluksiin erilaisissa pyöreissä, neliömäisissä, suorakulmaisissa ja soikioissa säiliöissä ja muodoissa sekä muovin, lasin että ilman muotoja ja metalli, jotka ovat tyhjiä tai täytettyjä.

Kutistusholkkien tarraimet ja kutistehihnavarusteet kiinnittävät ja kutistavat PVC: stä, PET / PETG: stä, OPS: stä tai PLA: sta valmistettuja keskikokoisia, koko kehon hihan etikettejä tai väärinkäytön osoittavia nauhoja useille tyhjille tai täytetyille pyöreille, neliönmuotoisille tai soikeille astioille muovista, lasista tai metalli. Se on täydellinen ratkaisu teollisuudenaloille, mukaan lukien juoma, ruoka, lääke, ravitsemus, terveys ja kauneus, kulutustavarat, kemikaalit ja muut teollisuustuotteet koristamaan tuotteitasi. Kukin kutistusholkkijärjestelmä sisältää holkkiapplikaattorin, yhden tai kaksi kutistustunnelimoduulia, höyrynkehittimen ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun kuljettimen konttien kuljettamiseksi järjestelmän läpi. Etikettiholkkikone on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, servomoottorista ja suunniteltu servokäyttöisillä, PLC-ohjatuilla etikettirullailla, leikkurikokoonpanolla ja etikettipyörillä tarkan ja yhdenmukaisen kutistusholkkimerkinnän aikaansaamiseksi.

Tekniset tiedot

malli nroSLM-100SLM-150SLM-200SLM-250
Nopeusalue100BPM150 BPM200 s.PM250 BPM
Kontin muotoPyöreät, neliömäiset, suorakaiteen ja soikeat kontit
Kontin tyyppiLasi, muovi ja metalli
Hihnan etikettimateriaaliPVC, PET, OPS ja OPP
Materiaalin paksuus0,03-0,13 mm
Konttimittarit28-125 mm
Kontin korkeus50-305 mm
Hiha Lay Flat25-200 mm
Hihan leikattu pituus38-305 mm
Ytimen koko5 "- 10" Säädettävä
Täysi kelan ulkohalkaisija500mm
Sähkönsyöttö220V 50 / 60Hz 1 / 3PH; 380V 50 / 60Hz 3PH
Koneen ulottuvuus2,1 × 0,85x2M
* Nopeus riippuu hihan pituudesta ja leveydestä.

Vakiomallinen kutistusholkkikone on lähtötason etiketti, joka levittää ja kutistaa keskiraskaita, kokorunkoisia etikettejä ja peukalotukia useille tyhjille tai täytetyille pyöreille, neliömäisille, suorakulmaisille, soikeille astioille muovista, lasista ja metallista. Tämä kutistusholkkien kiinnityslaite on suunniteltu matalalle tai kohtalaiselle tuotantomäärälle, ja se on täydellinen ratkaisu teollisuudelle, mukaan lukien juomat, elintarvike-, ravitsemus-, terveys- ja kauneustuotteet, kulutustavarat, kemikaalit ja muut teollisuustuotteet. Jokaisessa kutistusholkkimerkintäjärjestelmässä on etiketin applikaattori, kutistustunneli, höyrynkehitin ja kuljetin. Se voidaan sisällyttää olemassa olevaan linjaan.

Kutistusholkkitarrat toimitetaan telasta jatkuvan rainan muodossa, leimaamattomat säiliöt kuljetetaan syöttökuljettimen kautta ja annostellaan sitten pyörivän syöttöruuvin kautta. Kun astiat menevät kutisteholkkilaitteistoon, verkkomaiset etiketit avataan ja muodostetaan putkeksi tuurnalla, joka syötetään tarkasti rekisteröidyllä painetulla grafiikalla, joka on leikattu tarkasti, levitetään astiaan, joka kuljetetaan sitten kuljettimen kautta höyrytunneliin, jossa höyrygeneraattorin hallittu höyrylämpö kutistaa holkin tiiviisti säiliöön suljetussa höyrytunnelissa ja mukautuu säiliöön. Sitten kontit poistuvat kutistumistunnelista purkukuljettimen kautta.

Ominaisuus:

1. Edistynyt tekniikka: Japanissa valmistettu moottori ohjaa synkronista leikkausjärjestelmää, jotta voidaan varmistaa leikkaustyökalun pitkä käyttöikä ja tarkka tarkkuusetiketti.

2. Erittäin tehokas tuotantonopeus: 400 pulloa / minuutti (vakiopullo) Se voi toimia tuotantolinjan kanssa tai työskennellä yksin.

3. Etikettiä ohjaava anturihylly

4. Joustava valinta: Koneen pää voidaan kallistaa sopivaksi pyöreään pulloon, neliömäiseen pulloon, elliptiseen pulloon, pullon yläosaan ja pullon runkoon. Viimeisintä kaksoismateriaalintuotantojärjestelmää käytetään vaihtamaan materiaalia vuorotellen lyhyemmällä aikavälillä.

5. Ainutlaatuinen synkroninen leikkuualusta: Leikkuualustaa ei tarvitse muuttaa määrittelyalueella. Jos määrittelyä on muutettava, se voidaan tehdä viiden minuutin kuluessa.

6. Yksinkertainen ja turvallinen käyttö: Värillistä ihmisiä hallitsevaa toimintaa käytetään sekä englanniksi että kiinaksi.

7. Alhaisen kulutuksen ylläpitokustannukset: edullinen hylätty terä helppoon vaihtoon.

8. Pitkä leikkaustyökalujen käyttöikä: terästä yhdistävä voimansiirtomekanismi, edestakaisin leikkaava ja pitkä käyttöikä.