tiimi

VKPAK Machinery sijaitsee Shanghaissa, Kiinan eturintamassa, Kiinan talous-, rahoitus-, kauppa- ja merenkulkukeskus. Olemme ylpeitä koneemme korkeasta laadusta, mutta myös erinomaisesta asiakaspalvelustamme. Tarjotakseen yhden luukun tehokkaan ostopalvelun, VKPAK aloitti etikettikoneiden valmistajalta, ja investoi ja jakoi useita tehtaita täyttö-, korkki- ja pakkauskoneista. Tutkimus- ja kehitysinsinöörimme voivat tehdä ammattitaitoisen ratkaisun räätälöityihin koneisiin asiakkaan erilaisten vaatimusten mukaisesti kaikilla aloilla, kuten ruoka ja juoma, kosmetiikka, kemikaalit, torjunta-aineet, tiedotus, viestintä jne. Anna sopiva pakkausratkaisu tarpeisiisi on etumme ja tehtävä.

Keskitymme itseliimautuviin etiketöintiratkaisuihin kaikentyyppisille ja -muotoisille paketeille. Jos vaatimusmerkintäkoneesi tuotantoprosessille, voimme tarjota yksinkertaisen tai oikean ratkaisun juuri sinun sovelluksiisi.

Tehtaan näyttely

Välitämme korkealaatuisesta korkeasta suorituskyvystä ja huippuluokan käyttäjistä, jotka käyttävät feellingiä. Jaamme mielellämme teknisen etumme arvostettujen asiakkaiden kanssa. Pitkällä aikavälillä yhteistyössä hyvin toimivan yrityksen kanssa olemme oppineet heidän edistyneen johtamiskokemuksensa ja tekniikansa ja saaneet paljon parannuksia ja innovaatioita.

VKPAK perustuu automaatiolaitteiden trendeihin ja ymmärrykseen, on ollut usko teknologiseen innovaatioon, markkinoiden kysynnän ohjaama itsensä kehittämisen lähestymistapa itsensä kehittämiseen, markkinoiden kysyntä johtaa yrityksen pitkäaikaiseen kehitykseen, yritys on ollut johtava tekniikka , erinomainen laatu, hyvät tekniset palvelut, joilla on hyvä maine ja jotka saavat suuren tuen kotimaisilta ja ulkomaisilta yrityksiltä. 80% tilauksista tulee kanta-asiakkaille ja asiakkaiden suosituksille.

Sinun tukesi ja tyytyväisyytesi on ponnistelumme suunta ja imputus. Näytämme sinulle kaikki edut, kasvetaan yhdessä. Olemme varmoja, että voimme tehdä pitkäaikaista ja ystävällistä liiketoimintaa kanssasi. Luottamuksenne, palvelumme ja koneemme takia.

Tiimimme