Laatikon etiketöintikone

Automaattinen etiketöintijärjestelmä aaltopahvilaatikoille, -koteloille ja pahvipakkauksille

Paras suositella VKPAK-etikettikoneen kanssa.

Olitpa merkinnässä kulutustavaroiden laatikoita, elintarvikepakkauksia tai minkä tahansa muun tyyppisiä tuotteita, merkintäjärjestelmälläsi on merkitystä. Kun valmistat tai jakelet tuotteita, tehokkuus ja tarkkuus ovat ratkaisevan tärkeitä menestyksellesi. Huolimaton tai hidas järjestelmä voi heikentää tuotantoasi ja voittojasi kokonaan. Siksi on niin tärkeää valita yrityksellesi luotettava laatikkotarrasovitin.

Kaupallisten laatikoiden merkitseminen

Kaupalliseen lähetykseen ja pakkaamiseen on loputtomia valintoja, ja kaikki ne edellyttävät tarkkaa laatikkomerkintää. Voit käyttää taitettavia laatikoita elintarvikepakkauksiin, kuten viljarasioihin tai pizzataskoihin. Tämäntyyppiset laatikot näyttävät parhaiten kirkkailla kirkkailla tarroilla, jotka on asetettu tarkasti jokaiseen laatikkoon. Automaattiset laatikkomerkintäkoneet varmistavat, että jokainen pakkaus on identtinen ja valmis kuluttajalle.

Toinen suosittu valinta on aaltopahvilaatikot, joita kutsutaan myös aaltopahviksi, kuitulevyiksi tai yhdistetyiksi kartongeiksi. Nämä laatikot ovat täydellisiä kuljetukseen. Jälleenmyyjät käyttävät niitä usein suurempiin kulutustavaroihin, kuten elektroniikkaan. Näissä tapauksissa mukautuva ja tehokas laatikkotarra on ehdottoman välttämätöntä.

Laatikon etiketöintikoneen tyypit

Corner wrap -tarra
Corner wrap -tarra kiinnittää yhden tarran laatikon kahden vierekkäisen paneelin yli. Tämä tarra on yleensä viivakoodi, joka sisältää tuotetietoja.
1-paneelinen tarra
1-sivutarra on prosessi, jolla yksi tarra kiinnitetään laatikon ylä-, sivu- tai alaosaan. Tämä tarra on yleensä viivakoodi, joka sisältää tuotetietoja.
2-paneelinen tarra
2-sivuinen tarra on prosessi, jossa kaksi erillistä tarraa kiinnitetään laatikon 2 sivuun. Tämä tarra on yleensä viivakoodi, joka sisältää tuotetietoja.

Pitämällä mielessä kehittyneen markkinoiden kehityksen tarjoamme ainutlaatuisen valikoiman laatikkomerkintäkoneita. Tarjottu etiketöintikone valmistetaan korkealaatuisilla komponenteilla ja huipputeknologialla ammattitaitoisten ammattilaisten ohjauksessa. Toimitettu etikettikoneemme tarkistetaan erilaisilla laatutoimilla sen laadun varmistamiseksi. Tämän lisäksi asiakkaamme voivat käyttää tätä merkintäkonetta meiltä taskussa ystävällisin hinnoin.

Sovellukset

Käytetyt sovellukset:

Ruoka ja juoma
Lääkkeet
Kosmetiikka
Henkilökohtaiset hygieniatuotteet
Maatalous
Torjunta-aineet
FMCG
Terveydenhoito jne.

Sovellukset, joita käytetään:

Tarratarrat
Hologrammitarrat
Hintamerkinnät
Itsekiinnittyvät tarrat
Tuotetietotarrat

Lisäsovellukset saatavana alla:

Ei pulloja, kone pysähtyy.
Ei tarrakoneen pysäytystä.
Kone kotelolla.
Tarratodistushakemus.
Kamerajärjestelmät.
Viivakoodilukija-sovellus.
Räätälöity sovellus.
Viivakoodi / tietojen tallennusohjelma.

Kun tarvitset laatikkomerkintäratkaisua, VKPAK tarjoaa seuraavat tuotteet vaatimuksiisi