Pussin etikettikone

VKPAK tuntee pussien merkinnät. Olemme suunnitelleet useita erilaisia pussien merkintäjärjestelmiä. Täytettyjä pusseja varten VKPAK voi laittaa etikettitulostimen tai applikaattorin tuotantolinjaasi etikettien pusseihin täytön jälkeen, mutta ennen kuormalavoja. Tiedot, kuten päivämäärä- ja eräkoodit, viivakoodit ja sisältö, tulostetaan ja / tai lisätään automaattisesti olemassa olevan kuljetinlinjan pussiin. Tämä voidaan saavuttaa millä tahansa VKPAK-leimalla. Tarran erityinen malli ja koko riippuu tarran koosta, tulostusmoottorin asetuksista ja läpisyöttönopeudesta.

Täyttämättömien pussien merkintöjä varten VKPAK on suunnitellut pussin syöttö- ja merkintäjärjestelmän. Tämä järjestelmä hyödyntää robottityhjiönostojärjestelmää tuodakseen tyhjän pussin etikettiyksikköön. Kun pussi on esitetty, etiketti tulostaa ja / tai kiinnittää tietotarran tyhjään pussiin. Sitten se kuljetetaan keräysastiaan odottamaan täyttämistä.

Kumpikin pussi-etiketöintijärjestelmä voidaan integroida nykyisiin tietokanta- / tilauskäsittelyjärjestelmiin tai asettaa valmiustilaan.

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä itsemme yhtenä erinomaisen pussietikettikoneen valmistajista ja viejistä. Sitä käytetään laajalti eri teollisuudenalojen pakkauslinjoissa. Integroituna edistyneeseen tekniikkaan, joka varmistaa yhden tai kahden sivun etikettien levityksen, tätä konetta käytetään laajasti etikettien kiinnittämiseen tyhjiin valmiisiin taskuihin. Tämä pussin etikettikone on saatavana asiakkaille erilaisissa määrityksissä ja kokoonpanoissa, ja se testataan tiukasti useilla vakiolaatuilla parametreilla.

Pussin etiketöintikoneen tyypit

Sulje etiketti uudelleen
Pussin takaosaan on asetettu uudelleen sinetöintitarra. Tätä käytetään pussin sulkemiseen sen avaamisen jälkeen. Uudelleen suljettavan pussin etiketti auttaa säilyttämään tuotteen pidempään.
Etutarra
Pussin etuosaan kiinnitetään etutarra. Tätä voitaisiin käyttää tuotteiden ensisijaisten pakkausten lisäksi tuotemerkkitietoisuuteen. Esimerkki voisi olla hinnanalennustarra.
Takana etiketti
Pussin takaosaan on kiinnitetty takamerkki. Tämä voi sisältää lisätietoja, jotka ylittävät tuotteen tietyn alueen. Tämä pussietiketti saattaa myös antaa tuotteiden ravintotietoja.

VKPAK-automaattinen etiketti on monipuolinen, ja se mahdollistaa yhden tai kahden sivun etikettien levittämisen tyhjiin valmiisiin pusseihin tai pusseihin. Se on ihanteellinen tuotantoympäristöihin, joissa on tarjottava laaja valikoima tuotteita pienissä erissä.

Räätälöity pussietiketti merkitsee kasseihin ylä- ja alaosaa, jotka on tuotu pinoon ja kuljetettu arkkeihin. Tuotesimerkkejä ovat muun muassa kahvi, THC, marihuana, marihuanaan liittyvät tuotteet, mausteet.

Kun tarvitset pussien merkintäratkaisun, VKPAK tarjoaa seuraavat tuotteet vaatimuksiisi vastaamiseksi