Automaattinen kivennäisvesipullon kutistusholkin etiketöintikone

Sovellus

Holkkijärjestelmä on täysin automaattinen kutistemuovimerkintäjärjestelmä kokorunkoholkkien tai peukaloinnissa näkyvien nauhojen kiinnittämiseen ja kutistamiseen erilaisissa pyöreissä, neliömäisissä, suorakulmaisissa ja soikioissa säiliötyypeissä ja muodoissa sekä ääriviivoilla että ilman.

Jokainen holkkijärjestelmä sisältää holkkiapplikaattorin, yhden tai kaksi kutistustunnelimoduulia (sovelluksesta riippuen), höyrygeneraattorin ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun kuljettimen konttien kuljettamiseksi järjestelmän läpi.

Holkkijärjestelmää tarjotaan ja myydään integroiduna järjestelmänä, jotta asiakkaillemme voidaan varmistaa onnistuneet sovellukset.

Automaattinen kivennäisvesipullon kutistusholkin etiketöintikone

Automaattinen hihan etikettikone

Synkronoitu lähetys, kaikki voimansiirtohihnan vaihdot valmistuvat nopeasti. Verrattuna perinteisen monikerroksisen tyyppiin, jonka vaihto ja ylläpito tarvitsevat yli kuusi tuntia, sen ylläpito on helppoa ja ylläpito yksinkertaista, joten se ei vaikuta tuotantoon.

Kiinassa leikkuupäätason malli, joka koskee 28 mm - 160 mm: n astiaa. Sinun ei tarvitse koskaan vaihtaa tai virheenkorjausta. Siinä on myös ainutlaatuinen kevyt kosketusnäyttö ihmisen ja koneen välillä, mikä tarkoittaa automaattista hakua alkuperäisestä sijainnista sekä turvallisuutta ja mukavuutta, joka on muiden kongen-tuotteiden edellä.

Kaksinkertainen kutistuva tarran syöttötaso, kohtuullinen korkeus, joka on kätevä kiinnittää tarra; mikrotietokoneen automaattinen kuva, joka välttää säätämisen ja säätämisen. sinun tarvitsee vain painaa sitä kevyesti, etiketti tunnistaa ja paikantaa automaattisesti. Etiketin vaihto on nopeaa ja kätevää. Lisäksi leikkauspaikka on ehdottoman tarkka.

Etikettien syöttölaitteet: ajettaessa synkronoitua tarran syöttöä, syöttökyky on 90 metriä minuutissa, tilavuuden etiketin syöttötaso on 500 mm, paperiputken sisähalkaisija on 4 ', 8', 10 '. vakaa, mikä mahdollistaa tarran tarkan pituuden ja vakaan, nopean tarran toimittamisen

Keskipylväs soveltuu askel askeleelta etikettirakenteeseen ja nopeus on 150B minuutissa.

Äskettäin suunniteltu leikkurin pää käyttää askel askeleelta moottoria, jonka nopeus on suuri, toiminta on tarkka, leikkaus on kunnossa ja kutistuminen on kaunista. Tämä malli on tehnyt yhteistyötä etikettien synkronoidun sijaintirakenteen kanssa, mikä mahdollistaa leikkauksen tarkkuuden 1 mm: n sisällä.

Monipisteinen hätäpysäytyspainike mahdollistaa hätäpysäytyksen oikeassa asennossa tuotannon varrella, mikä takasi turvallisen tuotannon.

Automaattinen kivennäisvesipullon kutistusholkin etiketöintikone

Kutistuva tunneli höyryllä

Erilaisten ja epäsäännöllisten pyöreiden pullojen, neliömäisten pullojen ja litteiden pullojen jne. Tapauksessa uudentyyppinen höyrykutistuva uuni on helppo säätää ja ylläpitää. Matalapaineisen höyryrummun jakautuminen ja höyryn tiputtamistapa ovat tasaiset ja suunnitellut saumattomalla putkella. Suutin on jaettu kolmeksi säädettäväksi osaksi ja jokaisen segmentin korkeutta, sijaintia ja höyryn ulostuloa voidaan säätää vastaavasti. täydellinen kutistuminen.Koko kone on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka suojaa lämpöä, mikä paitsi säästää tulipaloja myös noudattaa kansainvälisiä turvallisuusstandardeja.Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sulatusalusta kerää tiivistyvettä.Koko kone hyväksyy vedenpitävän rakenteen helppokäyttöisyys ja vähäinen huolto.

Höyrystimen ominaisuudet

Vesi syötetään täysin automaattisen sähkölämmitysgeneraattorin sarjaan kuparista valmistetulla korkeapainepotentiaalipyörrepumpulla, jolla on lyhyt vesihuoltoaika ja kestävä huolto. Nestesäiliön kelluva pallo on kiinnitetty vesisäiliöön veden sisääntulon hallitsemiseksi automaattisesti. Toimintajärjestelmää ohjataan automaattisesti. Kun vesijohto ja virtalähde on kytketty noin 5 minuuttiin, se voi tuottaa höyryä jatkuvasti korkealla työskentelyteholla.

Laitteen tärkein tekninen parametri

TuoteHihnan etiketöintikone
Kapasiteetti150 lyöntiä minuutissa (perustuu 500 ml: aan)
FPYYli 99,9%
Koko tuotannon tehokkuusYli 95% (24 tunnin laskenta)
Pullon sovellettava halkaisija28 mm - 125 mm
Soveltuva etiketin pituus30mm-250mm
Soveltuva etiketin paksuus0,027 mm - 0,13 mm
EtikettimateriaaliPVC, PET, PS
Tilavuusmerkin sisähalkaisija≥4 "(101,6 mm)
Tilavuusetiketin ulkohalkaisija≤500mm
JänniteAC380V, 50Hz, 3-vaiheinen
etikettiholkin koneen ulostulo3 kW
Steam Shrink tunnelin ulostulo0,37 kW
Höyrygeneraattorin lähtö18 kW
Höyrynpaine1-8 kg / cm2
Höyryn ilman kulutus<25 kg / tunti
Koneen mitatTarrakiinnitteinen kone: L2000 * W1100 * H2000mm
Paino750