Kauhan etiketöintikone

Monet teollisuudenalat luottavat kauhoihin materiaaliensa ja tuotteidensa varastointiin ja kuljettamiseen. Riippumatta siitä, minkä tyyppistä yritystä sinulla on, on tärkeää, että ämpärien etiketöintijärjestelmäsi on luotettava, nopea ja tarkka.

Paras tapa varmistaa, että tuotteesi on merkitty oikein, on mukautuva järjestelmä. VKPAK-koneet ovat rakenteeltaan modulaarisia, ja ne voidaan integroida useiden lisävarusteiden kanssa erilaisiin sovelluksiin. VKPAK: n koneet voidaan helposti säätää kontin tarkkaan kokoon, pidä sitä tarkasti paikallaan, kun tarraa kiinnitetään. Ämpäri-etiketti on nopea järjestelmä, johon mahtuu useita erilaisia tarratyyppejä, kuten kääreetiketit tai suorakulmaisten kauhojen tasaiset sivutarrat.

Video:

Nykyisestä laitteistostasi riippuen Bucket-merkintäjärjestelmämme voi olla erillinen järjestelmä tai integroitu suurempaan tuotantolinjaan. VKPAK: n suunnittelukyky on vahva, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme suunnitella tuotantotarpeisiisi suunnitellun automaatioratkaisun.

Pääparametri (vakiomalli)
Tarkkuuden mahdollistaminen± 1 mm
Etiketöinnin nopeus30-45 kpl / min
Tarran kokoP: 20 mm - 285 mm L: 20 mm - 135 mm
Tuotteen kokoHalkaisija: 25mm-100mm H: 25mm-300mm
PainoNoin 185kg
Teho1000W

Ämpäri Pail Labeling Solution

Bucket-etikettikone on helppo käyttää tarralaskurilla. Esiasetettu eräohjaus, näppäimistö ja digitaalinäyttö, joka soveltuu useisiin suurikokoisiin lieriömäisiin tarrasovelluksiin. Siinä on askelmoottorit nopeaa ja tarkkaa merkintää varten ja pneumaattisesti ohjattu portointi. Kauhanostin moottorikäyttöisellä kokoonpanolla tarrojen optimaaliseen sijoittamiseen. Läpinäkymättömällä etikettitunnistuksella vakiona ja helposti säädettävällä esiannostelulla ja etikettien sijainnilla asteikkona.

Luotettava ratkaisu säiliöiden ja ämpärien etiketöintiin. Ainutlaatuinen pyyhittävä tarra-applikaattorivarsi on sisällytetty joko VKPAK-tulosteeseen ja levitä yksikkö tai tarra-applikaattori sylinterimäisiin astioihin, kuten astioihin ja ämpäreihin. Hihnavetoinen asetinvarsi seuraa astian tai rummun kehää pyyhkimällä tarra turvallisesti.

Esitetyssä järjestelmässä on VKPAK-tarrasovitin vaakasuorassa asennettuna valmiiksi painetun ämpäri-etiketin kiinnittämiseksi. Tämän tyyppinen ämpäri / ämpäri -merkintäjärjestelmä voi kiinnittää suuremman tarran, kuten 6 tuuman tai 8,5 tuuman leveän tarran täydellisen ja luettavan tiedon varmistamiseksi.

Pail-etiketti on alan teknisesti edistynein Pail-etiketti. Se on suunniteltu erityisesti kiinnittämään etu- tai etu- ja takamerkinnät tarkasti ja tehokkaasti suuriin teollisiin pyöreisiin ja neliömäisiin kauhoihin, astioihin, kannuihin ja ammeihin. VKPAK: n ainutlaatuisessa lähestymistavassa käytetään pyyhintäportteja, ilmankäsittelyä ja servohallinnoituja hihnajärjestelmiä, jotta taataan yhtenäinen, rypytön käyttö. Kauhojen, astioiden, ammeiden ja kannujen käärimiseksi kahvoilla valinnainen suuntausmoduuli suuntaa kahvat aina etikettiin tarkkuuden vuoksi.

Tarran tyyppi ja tekniset tiedot

Tehokas ja monipuolinen etiketti ämpärien, vaakojen, kannujen ja ammeiden etu- tai monipaneelimerkintöihin

Kone tyyppi: Pail etiketöintikone, astioiden tarra, ämpäri tarra

Tarrasovellukset: Etumerkinnät, monipaneelimerkinnät, koko käärimiset

Säiliötyypit: Tarrat pyöreät tai neliömäiset muovikauhat, kannut, astiat, ammeet, metalli ja useimmat muut materiaalit

Rakennettu vastaamaan vaadittuja teknisiä tietoja

Jos tarvitset yksinkertaisen sovellusratkaisun, ämpäri-etikettisovittimessamme on monia ensiluokkaisia ominaisuuksia, jotka takaavat nopean ja tehokkaan etikettien levittämisen parhaan työn tehokkuuden saavuttamiseksi.

Ainutlaatuinen muotoilu on suunniteltu maksimoimaan viilun etiketöinnin tehokkuuden

VKPAK: ssa etsimme aina toimintatapoja ja menetelmiä, jotka auttavat laitostasi optimoimaan maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Säiliötarra on rakennettu samaa menetelmää käyttäen.

Etikettiin on kiinnitetty ilmansylinterikäyttöinen, lyhyt matka, kallistettava tyhjiöverkko (noin 15 tuuman pituinen), joka sisältää useita muuttuvanopeuksisia askelmoottorikäyttöisiä o-rengashihnoja avustamaan ja kuljettamaan pitkien syöttöä , pehmeät tarrat. Muffinipuhaltimia käytetään tyhjiön tuottamiseen pitämään etiketin kuiva puoli O-renkaita vasten liikkeen aikaansaamiseksi.

Säiliön etiketin ritilän päähän kiinnitettyä vankkaa, huopaa sisältävää pyyhkimen painallinta käytetään tuotteen pinnan koskettamiseen etiketin painamiseksi ensimmäistä kiinnitystä varten. etiketti kiinnittyy, kun etenevä tuote vetää ristikon.

Moottoroidut O-renkaat liikkuvat samalla, kun tarrat levittyvät ja pysähtyvät, kun tarran etureuna saavuttaa huopapyyhkeen kärjen. Tämä määritetään valosähköisellä tarratunnistimella, joka tunnistaa pysäytysasennon ja on johdonmukainen (jopa vaihtelevilla tarran pituuksilla).

Kunkin tuotteen yläosan puhdistamiseksi on asennettu läheisesti sijoitetut, yhdensuuntaiset kahvan ohjainkiskot (pystysuoraa asentoa varten) linjasuunnan säilyttämiseksi pitämällä tuotteet pyörimästä paikaltaan kulkiessaan pidätyshihnan vakainyksikköön.

Kaikki nämä vaiheet tehdään rinnakkain sen varmistamiseksi, että astioiden merkintäprosessi maksimoi kapasiteetin jatkuvasti ja eliminoi seisokit mahdollisimman paljon.

Tehty kestäväksi ensiluokkaisilla materiaaleilla ja komponenteilla

Kaikkien VKPAK: n etikettien applikaattoreiden vakiona etikettitarrat valmistetaan kestävistä anodisoiduista alumiini- ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuista komponenteista. Ohjainkiskot on rakennettu astian etiketin kuljettimeen sen varmistamiseksi, että tuote pysyy oikeiden parametrien sisällä tarkkaa ja yhdenmukaista merkintää varten.

Varmista laitoksesi huipputehokkuus VKPAK: n Pail Labeler -sovelluksella. Ota yhteyttä jo tänään aloittaaksesi ja pyydä tarjous.