Litteä pullon kaksipuolinen etiketöintikone erilaisille litteille neliöpulloille

Johdanto

Tämä neliön muotoinen pullojen etiketöintikone on varustettu tietokoneen kosketusnäytöllä, joka sijoittaa erittäin suuren mittakaavan integroidun piirin. sitä ohjataan mikrotietokoneella, jolla on kiinalainen merkki kosketusnäytöllä, tajusi ihmisen ja koneen välisen viestinnän. Mikrotietokoneen kokoonpano on hyödyllinen kosketusnäytöllä tapahtuvaan kaiken tiedon syöttämiseen ja myös kunto-olosuhteiden hallintaan koneen käynnistyessä.

Litteä pullon kaksipuolinen etiketöintikone erilaisille litteille neliöpulloille

PLC: n pyöreä tarralapukone on ulkopuolisen yrityksen päivitystuote, jolla on yksinkertainen ja kohtuullinen rakenne ja helppo käyttää. Tuotantoa voidaan säätää pullojen ja etikettien määrittelyn ja ominaisuuden avulla. se sopii kaikenlaisiin pulloihin. Sekä läpinäkyvä liimatarra että läpinäkymätön liimatarra voivat olla hyvin merkittyjä pulloihin tai astioihin riippumatta siitä, ovatko lasipullot tai muovipullot, joita käytetään elintarvikkeissa, koneissa tai kosmetiikka-alalla.

Litteä pullon kaksipuolinen etiketöintikone erilaisille litteille neliöpulloille

Tekninen parametri

Etiketöinnin nopeus30 ~ 120 pulloa / minuutti (Riippuu astian koosta ja tarran pituudesta)
Säiliön ulkohalkaisija20 ~ 120 mm
Kontin korkeus35 ~ 200 mm
Tarran pituusalue233 ~ 200 mm
Tarran korkeusalue15 ~ 90 mm
Labeler-virhe≤ ± 0,5 mm
Etikettirullan halkaisijaKelan sisähalkaisija: 76mm; Kelan ulkohalkaisija: enintään 360 mm
läpivirtaussuuntaVasen → Oikea
Nettopaino650kg
Muotokoot2400mm * 800mm * 1370mm

Litteä pullon kaksipuolinen etiketöintikone erilaisille litteille neliöpulloille

Tekniset ominaisuudet ja käyttö:

1. etikettikelan erittely: etikettikelan halkaisija on ≤350mm, enimmäisleveys 90mm, kelanreiän halkaisija 75mm.

2. käyttölämpötila: 5 ~ 35 ℃

3. Käyttökosteus : 30% ~ 80% RH

4. Käyttöympäristö : Ei syttyviä ja räjähtäviä kaasuja ja pölyä

Litteä pullon kaksipuolinen etiketöintikone erilaisille litteille neliöpulloille

Toimintaperiaatteet:

Ohjain käynnistää siirtotarran askelmoottorin ja siirtää etiketin nopeasti ulos, kun se havaitsee pullot tarvitsevan etiketin pullon asennon anturin kautta ja vierittämällä etikettimoottoria yhdessä. Tarran siirtotoiminto lopetetaan, kun se havaitsee tarrojen välisen aukon, tällä hetkellä koodaussignaalit lähetetään. Ja ohjain laski merkityt pullomme ja päivittää tiedot ja näkyvät näytöllä.Ja ohjain seuraa myös kaikkia parametriasetuksia ja hälytyksiä ajoissa koneen toiminnan ohjaamiseksi.

1. Tämä tuotesarja ei sovi vain pyöreälle tölkille / purkille / sylinterille / pullolle, mutta myös tasaisille neliömäisille kaksipuolisille pulloille lääke-, torjunta-, elintarvike- ja kemianteollisuudessa.

2. Se voi lopettaa pullojen ryhmittelyn automaattisesti, lähettää merkintänauhan, erottaa tarrat synkronisesti, merkitä ja tulostaa eränumeron automaattisesti jne.

3. Mekaniikkatekniikalla se ottaa käyttöön suuren vääntömomentin moottorin ja maahantuodun valosähköisen ohjauksen ja PLC-ohjelman ohjausjärjestelmän, mikä takaa tarkan merkinnän, vakaan, luotettavan ja korkean hyötysuhteen.

Litteä pullon kaksipuolinen etiketöintikone erilaisille litteille neliöpulloille

  • Mikrotietokoneiden etiketöintijärjestelmällä, nopea ja vakaa, sopii pitkäaikaiseen työskentelyyn järjestelmän tarkistustoiminnon kanssa: Tarrat puuttuvat tai ovat rikki, jättävät pois, e-stop, epänormaali taajuusmuunnos, kirjoituskoneen nauha puuttuu, se voi tunnistaa kaikki ja pysäyttää sitten automaattisen.
  • I / O-itsetarkistustoiminto voi näyttää kaikki järjestelmän valosähköiset signaalit ja moottorin, lyhentää korjausaikaa, vähentää ylläpitokustannuksia.
  • Vaihetta pienemmällä nopeuden säädöllä merkintänopeus muuttuu automaattisesti kuljetusnopeuden mukaan, etikettianturia ei tarvitse siirtää.
  • Valmistettu SUS304-alumiiniseoksesta ja täyttää täysin GMP-vaatimukset.

1. Minkä tyyppinen etiketti sinulla on?

Hyvä asiakas, meillä on automaattinen ja puoliautomaattinen etiketti pyöreille astioille ja tasaiselle pinnalle. Jotkut mallit yhdelle tarralle ja toiset kahdelle tarralle tai jopa enemmän. Ja voimme suunnitella koneen sinun erityisen merkintätilanteen mukaan.

Siksi, pls vapaasti lähettää meille merkintävaatimuksesi, tarjoamme sinulle tyydyttävän merkintäratkaisun.

2. Voisimmeko lisätä koodauslaitteen päivämäärän ja erän numeron tulostamiseen?

Kyllä, voit lisätä koodauslaitteen tulostamaan haluamasi kirjaimet ja numerot. Se on kuuma leima ja voi tulostaa enintään kolme riviä.

3. Mitä tietoja meidän tulisi antaa sopivan mallin tarkistamiseksi?

Pls lähetä meille kuva kontistasi ja etikettisi sekä säiliön ja etiketin koko.
Pls kerro meille myös, millaista etikettiä käytät, jos mahdollista. (Esimerkiksi itseliimautuva, voi liimaa, kuumaa liimaa jne. Riippumatta siitä, ovatko etiketit rullina vai paloina.)
Sitten annamme sinun tarkistaa sopiva malli.