Täysautomaattinen muovinen lasipullopurkki kylmäliima-etikettikone

Johdanto:

Automaattinen kylmäliima-etikettikone voidaan levittää lasipulloon, jossa on jar-olutviinin etiketöintilaite, jossa on alumiinitölkkiä tahnalla.

Kone on valmistettu ruostumattomasta teräksestä SUS304 ja korkealaatuisesta alumiiniseoksesta.

Tuotu askelmoottori tai servomoottori käytetään etikettipäässä etiketöinnin nopeuden ja tarkkuuden varmistamiseksi.

Valokuvasähkö- ja ohjausjärjestelmässä käytetään edistyneitä komponentteja Saksasta, Japanista tai Taiwanista.

Käytä PLC ihmisen ja koneen rajapinnan ohjausjärjestelmää, joka on helppo ymmärtää.

Täysautomaattinen muovinen lasipullopurkki kylmäliima-etikettikone

Tekninen parametri:

TarraKylmäliima- / paperitarra
Suurin kapasiteetti40-100 BPM
Pullon halkaisija20mm ~ φ120mm
Pullon korkeus20mm ~ 250mm
Etiketin pituus10mm ~ 300mm
Tarran leveys10mm ~ 150mm
Pullojen korkeus± 1 mm
pullojen muotoinen50mm ~ 280mm
pullojen muotoinenNeliö, pyöreä, soikea, litteä pullo
Supistumisuunin teho1,1 kW
Sovellusliima-etiketti

Pääpiirteet

1) Laaja käyttöalue, voi täyttää pyöreän pullon tai puoliympyrän etiketöinnin tarpeet, etikettien vaihtaminen pullon välillä on helppoa, helppo säätää

2) Tarran tarkkuus on hyvä, nauhan kiertotie käyttää oikaisumekanismia, teippi ei poikkea, merkinnän asennon x / y / z ja kallistuksen kolme suuntaa voidaan säätää kahdeksalla vapausasteella, eikä säätöä ole kuollut kulma.

3) Etiketin laatu on erinomainen, ota käyttöön joustava puristimen peitevyö, etiketti on tasainen, ei rypistyä, parantaa pakkauksen laatua.

4) Sovellus on joustava, pullon seisova tyyppikoneessa on automaattinen pullonerotustoiminto, se voidaan valmistaa yhdessä koneessa ja se voidaan myös liittää tuotantolinjaan.

5) Älykäs ohjaus, automaattinen valosähköinen seuranta, merkitsemättömyys, epätyypillinen automaattinen korjaus ja etikettien automaattinen tunnistus, vuotojen estäminen ja etikettihävikki.

6) Erittäin vakaa, tukilaitteet käyvät 7 × 24 tuntia, Mitsubishi PLC, SIEMENS Touch, KEYENCE-pullotunnistin, Leuze-korkean tarkkuuden etikettianturi.

7) Säätö on yksinkertainen, etiketöintinopeus, kuljetusnopeus ja pullon erotusnopeus voivat toteuttaa portaattoman nopeuden säätämisen ja säätö suoritetaan vaatimuksen mukaisesti.

8) Vahva ja kestävä, hyväksy kolme palkin säätömekanismia, hyödynnä täysin kolmion vakautta, koko kone on vankka ja kestävä. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ss304, joka on GMP-tuotannon vaatimusten mukainen.