Ammattimainen valmistajan teollinen pyöreä purkkikone

Ammattimainen valmistaja pyöreä purkkikone on tarkoitettu erikokoisille pyöreille pulloille, kuten pyöreille purkkeille, pyöreille pulloille, pyöreille tölkeille, joita voidaan käyttää kosmetiikan, elintarvikkeiden, lääkkeiden, päivittäisten kemikaalien ja niin edelleen.

Pääpiirteet:

1. Hyväksy Servo-moottori tai saksalainen alkuperäinen tuotu etikettimoottori vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita.

2. Yhden koneen käyttöä varten levysoitinta pullojen syöttämiseen sisään ja ulos voidaan käyttää maksimoimaan tuotannon tehokkuus.

3. Laitteen kokonaismateriaali on kansainvälinen standardi SUS304 ja tuotu alumiiniseosmateriaali, kaksikerroksinen anodisointikäsittely, korkea korroosionkestävyys, joten se ei koskaan ruostu ja muodonmuutoksia.

4. Läpinäkyvää etikettiä asetettaessa ei ole kuplaa, eikä tarra taittu.

Pääosat:

Sähkökaappi, kuljetin, erillinen pullolaite, rullalappulaite, harjasarjalaite, 1 # merkintämoottori, käyttöjärjestelmä ja ohjausjärjestelmä.

Laitteen toiminnan kuvaus:

Ohjausjärjestelmä: Käytä SIEMENS-tuotemerkin PLC-ohjausjärjestelmää, jolla on korkea vakaa toiminta ja erittäin alhainen vikaantumisaste;

Käyttöjärjestelmä: Ihmisen ja koneen välinen 7 tuuman kosketusnäyttö, suora visuaalinen käyttöliittymä, helppo käyttö kiinan ja englannin kielellä, rikas myös ohjetoiminnolla ja vianäyttötoiminnolla;

Tarkista järjestelmä: Käytä saksalaista LEUZE-tarkistusmerkkianturia, automaattisella tarkistusetikettiasemalla, vakaa ja kätevä, ei ole paljon suurempia vaatimuksia työntekijälle.

Lähetä tarrajärjestelmä: Käytä suuritehoista SIEMENS-servo-ohjausjärjestelmää, vakaa suurella nopeudella.

Hälytystoiminto: Kuten abelin vuoto, etiketin rikkoutuminen tai muu toimintahäiriö koneen käytön aikana, kaikki hälyttävät ja lakkaavat toimimasta.

Koneen materiaali: Koneissa ja varaosissa käytetään S304-materiaalia ruostumatonta terästä ja anodisoitua vanhempaa alumiiniseosta, jolla on korkea korroosionkestävyys ja jotka eivät koskaan ruostu.

Merkintätapa: Käytä servolähetysjärjestelmää etiketin lähettämiseen tuotteen pinnalle.

Pienjännitepiirit käyttävät kaikki saksalaista Schneider-tuotemerkkiä.

Pääparametri:

AjotilaServo moottori
Tuotto (kpl / min)20-150 (voidaan säätää)
ToimintasuuntaVasemmalle vai oikealle
Kuljettimen nopeus≤40m / min
Merkinnän tarkkuus± 1,0 mm
Etikettirullan sisähalkaisija76 mm
Etikettitelan ulkohalkaisija350 mm (enintään)
Sopiva etiketin kokoVakiokoko: K: 15-130 mm P: 15-300 mm
(Muu koko voidaan räätälöidä)
Sopiva pullojen kokoVoi räätälöidä
Tulostin käyttää ilmaa5 kg / cm2
Teho1000W
Paino350
Kuljettimen korkeus900 ± 50 mm (korkeus voidaan räätälöidä)
Koneen koko1800 (P) 800 (L) 1300 (K) mm
Jännite110 V / 220 V / 380 V

Työskentelyprosessi:

a. pullot siirtyvät erilliseen pullolaitteeseen erottamista varten, pidä pullot tietyllä etäisyydellä ja liikkuvat keskiviivalla.

b. Kun anturi tarkistaa pullon, lähetä signaali PLC: lle, PLC sai ensin signaalikaupan tiedoista ja sitten lähtösignaalin servomoottorin kuljettajalle, jota ajaa moottori lähetystarran saamiseksi.

c. Harjan etikettilaite on ensin etiketissä pullon toisella puolella, sitten pullo pyörii rullan etikettilaitteessa, harja etiketti pullon rungossa ympärillä, etikettipinta.

Kuljetin voidaan valmistaa pullon koosta riippuen, etikettien nopeutta voidaan säätää. Etiketöintikone voidaan liittää yksin tuotantolinjaan tai toimintaan.