Laadukas automaattinen venytyshihan etiketöintikone

Tämä venytysholkkimerkintäkone hyväksyy LCD-kosketusnäytön, joka ohjaa koko prosessia: pullon kuljettaminen, pullon erottaminen, materiaalin kuljettaminen, puhdistaminen, etikettileikkaus, etikettiholkki ja kutistuminen. Toiminta on erittäin kätevää. Tehokkuuden lisäämiseksi ja mekaanisen rakenteen, piirisuunnittelun, älykkään ohjauksen perusteella käyttämään sähkölaitteiden ohjausjärjestelmää, mikä on tärkeää juomien holkkikoneen merkitsemiseksi, olemme kehittäneet kehittyneen sähkölaitteen.

materiaalin syöttöpuskuriyksikkö on suunniteltu ohjaamaan etikettiä, puskuroimaan etiketin syöttöprosessia ja välttämään kaarevaa etikettiä ja tarran tukkeutumista. Tarran leikkauspaikkaa ohjataan valosähköllä ja ihmiskoneella tarran leikkauspaikan tarkistamiseksi ja leikkauksen tarkentamiseksi. Tasapainottamaan inertiaalivoimia, jotta etiketti valuu tarkemmin ja vakaammin tarran syöttöprosessissa, ota käyttöön tarran syöttöyksikön automaattinen jännityslaite, jotta vältetään epävakaa, hidas nopeus ja tarran tukkeutuminen kuuman kutistuvan tarran syöttöprosessissa holkki ja tee prosessi sujuvaksi ja syöttötarraksi nopeasti, yrityksemme uusi kehittynyt kaksikäyttöinen yksikkö, tämä KML-350 Tämä venytysholkkien etiketöintikone voi saavuttaa 350 pulloa / minuutti nopeuden, nopeammin kuin tavallinen kone.

Laadukas automaattinen venytyshihan etiketöintikone

Tekninen parametri

Kapasiteetti20000BPH (tarran korkeus ≤100 mm)
20000BPH (etiketin pituus ≤100 mm)
18000BPH (tarran korkeus ≤250 mm)
18000 BPH (etiketin pituus ≤100 mm)
Prosessin läpäisy≥99,9%
Koko tuotannon tehokkuus≥95%
24 tunnin mukaan
Pullon sovellettava halkaisijaÆ28mm ~ Æ 125mm
Soveltuva etiketin pituus30 mm ~ 250 mm
Soveltuva etiketin paksuus0,027 mm ~ 0,13 mm
EtikettimateriaaliPVC, PET, OPS
Paperiputken sisähalkaisija≥4 "(101,6 mm)
Paperiputken ulkohalkaisija≤500mm
JänniteAC380V , 50 / 60Hz , 3-vaihe
Etikettiholkkikoneen syöttöteho6 kW
Kutistuvan tunnelin syöttöteho1,5 kW
Höyrylähteen paine1-8 kg / cm2
Höyryn kulutus< 50 kg / tunti
Ulkopuolinen ulottuvuusHolkkitarran pääkone: L2100 * W1100 * H2000
Kutistuva tunneli : L2300mm * W500mm * H1500mm
Kokonaispaino1000 kg

Tekniset ominaisuudet ja käyttö:

1. Tämä venytysholkkimerkintälaite käyttää synkronoitua voimansiirtoa ja ajaa vaihteella yhdellä hihnalla. Voimansiirtohihnan vaihto valmistuu nopeasti. Verrattuna perinteisen monikerroksisen tyyppiin, jonka vaihto ja ylläpito tarvitsevat yli kuusi tuntia, sen ylläpito on helppoa ja ylläpitoa yksinkertaista, joten se ei vaikuta tuotantoon.

2. Alkuperäinen leikkuupään muunnin on leikkurin pään sisällä, ja kun otat leikkurin pään alas, synkronihihnaa ei tarvitse korjata. Siinä on myös ainutlaatuinen kevyt kosketusnäyttö ihmisen ja koneen välillä, mikä tarkoittaa automaattista hakua alkuperäisestä sijainnista sekä turvallisuutta ja mukavuutta, joka on muiden kongen-tuotteiden edellä. Leikkurin uusi muotoilu hyväksyy nopean, vakaan ja tarkan liikkeen, leikkauspisteen ja täydellisen kutistumisen. Yhteensopiva tarran synkronisen sijaintirakenteen kanssa, leikkauspaikan virhe on 1 mm: n sisällä.

3. Hyväksyy pyörivän potentiometrin, joka mahdollistaa tarran syöttämisen vakaana ja sujuvana ja välttää virhemerkinnän pituuden, tarralohkon ja muun ongelman, kun tarran syöttö servo välittää tarran.

4. Ruuvitangolla oleva estolaite ohjaa vikatoimintoja tehokkaasti ja varmistaa keskipylvään turvallisuuden.

5. Hyväksytty mekaanisella voimansiirrolla ohjaamaan hihnaa molemmin puolin. Samalla kun vaihdat koko pullon kantoyksikköä, alas- ja ylöspäin suuntautuvaa leveyttä ohjataan kaikki yhdellä käsipyörällä, joka pyrkii säätämään synkronisesti ja nopeasti.

6. Ota moottori ylös ja alas, mikä helpottaa käyttöä.

7. Uusi kuuman ilman kutistuva tunneli: Se hyväksyy korkeapainepuhaltimen. Erityisesti suunniteltu kuumailmapiirin tunneli säästää enemmän energiaa ja tekee kutistepullosta kauniin. Verrattuna perinteiseen kutistuvaan tunneliin, tällainen tunneli voi toimia paremmin kaarevalle pullolle. (Valinnainen).

Edut

1. Yhtiön holkkimerkintälaite soveltuu kaikenlaisiin pulloihin hedelmämehua, teejuomia, maitotuotteita, puhdasta vettä, mausteita, olutta, urheilujuomia ja muuta elintarvike- ja juomateollisuutta, sillä ei ole vain erittäin tarkka sijainti ja supistuminen näkyvä pullo täydellinen pullo.

2. Mekaanisen rakenteen korkea vakaus, koko kone, valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja alumiiniseoksesta, peittää suojaavan jäykän rungon, vankka ruoste.

3. Laadukas paikannustarkkuus, kaikki mekaaniset voimansiirtosuunnittelut, pakotettujen holkkitarrojen käyttö.

4. Kulutustarvikkeiden alhaiset ylläpitokustannukset, tämän terän hävittämisen alhaiset kustannukset, helppo vaihtaa, kustannusrasitus on pieni.

5. Luotettava palvelu, lentokoneella on erilaisia varaosavarastoja, jotka ovat valmiita toimittamaan, sekä kokeneet insinöörit tarjoavat sinulle teknistä tukea.

6. Tyylikäs ulkonäkö, vahva, kevyempi ja joustavampi käyttö.

7. Uusi alan johtava muotoilu, laatu on vankempi ja huippuosaamista, joka ei missään tapauksessa pysty vertailemaan olemassa olevia kotimaisia tuotteita.

8. Kone on yksinkertainen ja tyylikäs rakenneosat, varmistaa alhainen vikaantumisaste, helppo huolto.

9. Täydellinen valikoima turvallisuuden pääkoteloita, itse asiassa harkittu muotoilu.

10. synkroniset pullot, toimitus ja vakaa;

11. Säädettävä leikkuri, leikkausliike, työkalun käyttöikä kaksinkertaistunut.

12. Ihmisen ja koneen välinen rajapinta, joka toimii inhimillisemmin;