Raaputuskorttipaperi Auto Top Labeling Machine

Johdanto:

1. Tämä tuotesarja ei sovellu vain lääkepakkausten, torjunta-aineiden, elintarvike- ja kemianteollisuuden pussikassikorttien paperille.

2. Se voi lopettaa pullojen ryhmittelyn automaattisesti, lähettää merkintänauhan, erottaa tarrat synkronisesti, merkitä ja tulostaa eränumeron automaattisesti jne.

3. Mekaniikkatekniikalla se ottaa käyttöön suuren vääntömomentin moottorin ja maahantuodun valosähköisen ohjauksen ja PLC-ohjelman ohjausjärjestelmän, mikä takaa tarkan merkinnän, vakaan, luotettavan ja korkean hyötysuhteen.

Ominaisuudet:

Mikrotietokoneiden etiketöintijärjestelmällä, nopea ja vakaa, sopii pitkäaikaiseen työskentelyyn järjestelmän tarkistustoiminnon kanssa: Tarrat puuttuvat tai ovat rikki, jättävät pois, e-stop, epänormaali taajuusmuunnos, kirjoituskoneen nauha puuttuu, se voi tunnistaa kaikki ja pysäyttää sitten automaattisen.

I / O-itsetarkistustoiminto voi näyttää kaikki järjestelmän valosähköiset signaalit ja moottorin, lyhentää korjausaikaa, vähentää ylläpitokustannuksia.

Vaihetta pienemmällä nopeuden säädöllä merkintänopeus muuttuu automaattisesti kuljetusnopeuden mukaan, etikettianturia ei tarvitse siirtää.

Valmistettu SUS304-alumiiniseoksesta ja täyttää täysin GMP-vaatimukset.

NimiRaaputuskorttipaperi Auto Top Labeling Machine
OhjausjärjestelmäPLC + kosketusnäyttö
Tarran korkeusEnintään 130 mm
Tarrarullan kokoSisähalkaisijaφ76 mm, ulkohalkaisija enintään φ350mm
Tarkkuus± 1 mm
Kapasiteetti30-120 kpl / min
JänniteAC 220V, 50 / 60Hz.
Teho1,5 kW
GW80 kg.
UlottuvuusPituus 1450 mm × L 850 mm × K 1650 mm
EsineetEsineet, joilla on tasainen tai hieman kaareva pinta
ToimintoEtiketöintikone on valmistettu SS 304: stä ja korkealuokkaisesta metalliseoksesta, käyttää mikrotietokonetta kosketusnäytöllä. Tämä etiketöintikone voidaan asentaa mihin tahansa tuotelinjaan tai sitä voidaan käyttää erikseen, ja se voi muuttaa merkintämenetelmiä todellisten tarpeiden mukaan.
Tämä kone voi kiinnittää tarroja kaikkiin esineisiin, joilla on tasainen pinta. Esim. Pussit, laatikot, kortit, pullot, tavarat jne.

1. Minkä tyyppinen etiketti sinulla on?

Hyvä asiakas, meillä on automaattinen ja puoliautomaattinen etiketti pyöreille astioille ja tasaiselle pinnalle. Jotkut mallit yhdelle tarralle ja toiset kahdelle tarralle tai jopa enemmän. Ja voimme suunnitella koneen sinun erityisen merkintätilanteen mukaan.
Siksi, pls vapaasti lähettää meille merkintävaatimuksesi, tarjoamme sinulle tyydyttävän merkintäratkaisun.

2. Voisimmeko lisätä koodauslaitteen päivämäärän ja erän numeron tulostamiseen?

Kyllä, voit lisätä koodauslaitteen tulostamaan haluamasi kirjaimet ja numerot.
Se on kuuma leima ja voi tulostaa enintään kolme riviä.

3. Mitä tietoja meidän tulisi antaa sopivan mallin tarkistamiseksi?

Pls lähetä meille kuva kontistasi ja etikettisi sekä säiliön ja etiketin koko.
Pls kerro meille myös, millaista etikettiä käytät, jos mahdollista. (Esimerkiksi itseliimautuva, voi liimaa, kuumaa liimaa jne. Riippumatta siitä, ovatko etiketit rullina vai paloina.)
Sitten annamme sinun tarkistaa sopiva malli.