Nopea täysin automaattinen kutistusholkkikone

Nopea kutistusholkkikone on suunniteltu suurille tuotantomäärille tuottamaan ja kutistamaan tasainen holkkitarravirta ja peukaloinnin ilmeiset nauhat useille tyhjille tai täytetyille pyöreille, neliömäisille, suorakulmaisille, soikeille astioille muovista, lasista ja metallista, joita käytetään laajalti juomien, elintarvikkeiden, lääkkeiden, henkilökohtaisen hygienian, kotitalouksien, kemikaalien ja muiden teollisuustuotteiden tyydyttämiseksi työnkulun vaatimuksiin. Jokainen kutistusholkkikone koostuu kutistemerkkikoneesta, kutistustunnelista, höyrystimestä ja kuljettimesta.

Tekniset tiedot

malli nroSLM-350SLM-450SLM-600
Nopeusalue350BPM450 s.PM600 BPM
Kontin muotoPyöreät, neliömäiset, suorakaiteen ja soikeat kontit
Kontin tyyppiLasi, muovi ja metalli
Hihnan etikettimateriaaliPVC, PET, OPS ja OPP
Materiaalin paksuus0,03-0,13 mm
Konttimittarit28-125 mm
Kontin korkeus50-305 mm
Hiha Lay Flat25-200 mm
Hihan leikattu pituus38-305 mm
Ytimen koko5 "- 10" Säädettävä
Täysi kelan ulkohalkaisija500mm
Sähkönsyöttö220V 50 / 60Hz 1 / 3PH; 380V 50 / 60Hz 3PH
Koneen ulottuvuus2,1 × 1,1x2M2,1 × 1,2x2M2,5 × 1,2 × 2,2 M

Tämä nopea kutistusholkkikone on rakennettu 304-luokan ruostumattomasta teräksestä lujuuden ja tärinän vähentämiseksi samalla, kun se tarjoaa hiljaisen toiminnan, ja se on suunniteltu servokäyttöisillä, PLC-ohjatuilla etikettirullailla, vaihdettavilla leikkurikokoonpanoilla ja etikettien ampumispyörillä tarkan ja tasaisen kutistumisen aikaansaamiseksi holkkimerkinnät, innovatiivinen vakiomallinen kaksoisrullausjärjestelmä mahdollistaa jatkuvan käytön vain lyhyellä silmukan pysäytyskäynnillä, jotta käyttäjät voivat maksimoida tuotannon mahdollisimman pienellä seisokkiaikalla. Nopea vaihto-tuurnajärjestelmä minimoi seisokit tuotteesta toiseen, moniteräinen pyörimisleikkausmekanismi tarjoaa erittäin tasaisen, tasaisen kalvon leikkaus, tämä ainutlaatuinen moduulirakenne mahdollistaa terien helpon vaihdon tai nopean, työkaluttoman vaihdon muihin leikkurilaatikoihin, kun vaihdetaan tarran muotoa tai astian kokoa. Käyttäjillä on myös mahdollisuus ostaa ylimääräisiä tuurnia erikokoisille ja -muotoisille astioille. Tuoteohjelmat ohjelmoidaan käyttäjäystävällisellä kosketusnäytön ohjauspaneelin käyttöliittymällä.

Avainominaisuudet

1. Käännä nopeuden säätö.

2. Pullon sisäänmeno, automaattinen sekoittamispullo, työntöpullo, kuumasaumaus-sahaleikkaus, puristaminen PE, kutistuminen, jäähdytys.

3. Tämä kone käyttää ilmansekoitusmekanismia pullon työntämisessä ja kuumassa tiivistämisessä - viileässä leikkauksessa. Se käyttää tasaista silkkipulssitiivistettä, sahanterän leikkaukset, ainutlaatuinen lämpötiiviste-viileä leikkausmekanismi on taannut pakkauksen agglutinaation, luotettavan ja taiteellisen.

4. Automaattinen salauksen purkulaite tekee pullon vaihdosta nopeammin ja kätevämmin.

5. Toimituskalvomekanismi ja jännite säätyvät vapaaehtoisesti.

6. PLC-ohjelmoitava prosessinohjausjärjestelmä.
7. Kaksinkertaiset ilmapuhaltimet takaavat lämpötilatasapainon kutistuskattilassa PAD-lämpötilansäätimellä, mikä ilmeisesti säästää energiaa.

8. Siinä käytetään siipimuotoista ruostumattomasta teräksestä valmistettua lämmitysjärjestelmää, joka on kestävä pitkään käyttöön.

9. Kutistuvassa osassa käytetään lämmönkestävää Bolivian-filamentin erikoisfluorilohikäärmeen kuljetusverkohihnaa tasaisen kuljetuksen varmistamiseksi ja korkean kulutuskestävyyden varmistamiseksi.

10. Tämä kone käyttää käänteisen nopeuden säätöverkon hihnan kuljetusmekanismia.

11. Kuljettimen korkeus on määritettävä asiakkaan vaatimusten mukaan.

12. Pullon sisääntulon suunta voidaan säätää asiakkaan tarpeiden mukaan

13, asiakkaan pyynnöstä, voi tehdä ruostumattomasta teräksestä valmistetun hihnan kutistustunnelin sisällä muovihihnan sijaan