Kaksoiskaistainen automaattinen PVC-kutisteholkkitarrasovitin

Kaksikaistainen kutistusholkkitarrasovitin käyttää kahta synkronoitua päätä ja se voi toimia joko yhtenä päänä tai kaksoispään monitoimikoneena, joka kykenee levittämään ja kutistamaan holkkitarroja ja kannen tiivisteitä samanaikaisesti useilla tyhjillä tai täytetyillä kierroksilla, neliönmuotoiset, suorakulmaiset, soikeat astiat muovissa, lasissa ja metallissa, joita käytetään laajalti juomien, elintarvikkeiden, lääke-, henkilökohtaisen hygienia-, kotitalous-, kemikaali- ja muiden teollisuustuotteiden valmistamiseen, tämä kaksinkertainen kutistemerkkisovitin auttaa asiakkaita säästämään tilaa, budjettia, työvoimakustannuksia ja lisäämään tehokkuutta sen sijaan, että käytettäisiin kahta yhden pään karan tyyppistä kutistusholkkilaitekonetta.

Kaksoiskaistainen automaattinen PVC-kutisteholkkitarrasovitin

Kaksoispää kutistusholkkien etikettikone on ainutlaatuinen ja joustava kaksikaistainen automaattinen kutistemerkkilaitekone. säästää budjettia, työvoimakustannuksia, budjettia ja lisää tehokkuutta, jota yhden pään kutistemerkkikone ei pysty käsittelemään. Tällä kaksikaistaisella kutistemerkkikoneella on kaksi itsenäistä synkronoitua holkkipäätä, sitä voidaan käyttää yksikaistaisena koneena tai kaksikaistaisena monitoimikoneena, joka pystyy käyttämään holkkitarroja ja kannen tiivisteitä samanaikaisesti kaksinkertaistamaan tuotantokapasiteettisi. Se on täydellinen ratkaisu kokovartalohihoille tai kokovartalohihnoille, joissa on väärinkäytökset.

Kaksoispää kutistusholkkien etikettikone on valmistettu ruostumattomasta teräksestä 304, jolloin kone toimii useimmissa tuotantoympäristöissä. Kriittiset elektroniset komponentit ja PLC-ohjaimet valmistavat Siemens, Mitsubishi, Omron Schneider ja muut maailmankuulut tuotemerkit, servokäyttöiset, PLC-ohjatut tarrat vetorullat ja etikettipyörät tarkan ja yhdenmukaisen kutistusholkkien toimittamiseksi, neliteräinen servokäyttöinen leikkuriyksikkö nopeaan tarkkaan leikkaamiseen, vähäinen romu, ainutlaatuinen moduulirakenne mahdollistaa terien helpon vaihdon tai nopean, työkaluttoman vaihdon muihin leikkurilaatikoihin, kun vaihdetaan tarran muotoa tai kontin kokoa, leikkurilaatikoissa käytetään yleisiä, edullisia apulapoja, jotka löytyvät paikallisesta rautakaupasta. Nopea vaihtotappi vähentää seisokkiaikaa kokosäiliöistä toiseen. ohjelmoitu käyttäjäystävällisellä kosketusnäytön ohjauspaneelin käyttöliittymällä.

Lyhyt johdanto

1) Holkkimerkintäkone on räätälöity vastaamaan valmistajien ja toimittajien tarkkoja vaatimuksia. Sitä voidaan käyttää erillisenä tai integroituna linjassa ja vastaamaan täyttölaitteiden nopeuksia.

2) Laitteiden runko on saumahitsattu, ruostumattomasta teräksestä valmistettu osa. Tämä vankka perusta voi vähentää liikkeen ja tärinän ehdottomasti minimiin ja varmistaa siten yhdenmukaisen, tarkan merkinnän.

3) Leikkurin päätaso koskee ∮30 mm - ∮130 mm astiaa. Sinun ei tarvitse koskaan muuttaa tai virheenkorjausta. Lisäksi se on varustettu ainutlaatuisella kevyellä kosketuksella ihmisen ja koneen näytöllä, nimittäin automaattisella haun alkuperäisellä sijainnilla sekä turvallisuudella ja mukavuudella, joka on muiden kongen-tuotteiden edellä.

4) Kohtuullisella korkeudella on mukava kiinnittää labe. Sinun tarvitsee vain painaa sitä kevyesti. Lisäksi tarra tunnistaa ja paikantaa automaattisesti. Etiketin vaihto on helppoa ja kätevää. Lisäksi leikattu paikka on ehdottoman tarkka.

5) Äskettäin suunniteltu leikkurin askelmoottori, jonka nopeus on suuri ja toiminta tarkka. Leikkaus on kunnossa ja kutistuminen on täydellinen. Tämä muotoilu toimii yhdessä tarran synkronoidun sijainnin kanssa, rakenne mahdollistaa leikkauksen tarkkuuden 1 mm: n sisällä.

Kaksoiskaistainen automaattinen PVC-kutisteholkkitarrasovitin

Tekniset tiedot

malli nroSLM-150-2SLM-250-2SLM-350-2SLM-450-2
Nopeusalue150 x 2 BPM250 x 2 BPM350 x 2 BPM450x2BPM
Kontin muotoPyöreät, neliömäiset, suorakaiteen ja soikeat kontit
Kontin tyyppiLasi, muovi ja metalli
Hihnan etikettimateriaaliPVC, PET, OPS ja OPP
Materiaalin paksuus0,03-0,13 mm
Konttimittarit28-125 mm
Kontin korkeus50-305 mm
Hiha Lay Flat25-200 mm
Hihan leikattu pituus38-305 mm
Ytimen koko5 "- 10" Säädettävä
Täysi kelan ulkohalkaisija500mm
Sähkönsyöttö220V 50 / 60Hz 1 / 3PH; 380V 50 / 60Hz 3PH
Koneen ulottuvuus3 × 1,2 × 2,1 miljoonaa3,2 × 1,2 × 2,1 miljoonaa3,8 × 1,2 × 2,1 miljoonaa3,8 × 1,2 × 2,1 miljoonaa