Tuplapäiset viinipullot muovisäiliöiden etiketöintilaitteet

luotettavat pyöreät lasipullot muoviastiat viinien etiketöintikoneet kaksoispäiset rungon kaulan etikettilaitteet auto

Double Heads -viinipullot Muovisäiliöiden etiketöintilaitteiden tiedot

Tuotteen ominaisuudet kaksoispääpullojen etiketöintikoneissa

1. Kaksipuolinen automaattinen etiketöintikone soveltuu neliömäisiin pulloihin tai litteisiin pulloihin, joissa on kaksinkertainen merkki tai yksi merkki.

2. Kone on suunniteltu suuritehoisella ja vahvistavalla rakenteella. Muotohihna voidaan kallistaa ja etikettipää voidaan säätää kahdeksaan suuntaan, joten konetta voidaan säätää onnistuneesti muutamassa minuutissa mille tahansa pullolle.

3. Aktiivisen akselin ja puristustelan välistä painetta voidaan säätää, joten tarran ajosuunta voidaan säätää vapaasti. Tarraa painetaan vain joustavasti aiheuttamatta vääristymiä.

4. Etikettipää omaksuu kaksoispuristintelojen rakenteen. Se takaa, että etiketti vedetään tiukasti, mutta se ei ole rikki paperin alla olevan leikkauksen takia, erotettu kytkin tekee rasituksesta tasapainoisemman.

5. Kosketusnäyttöpohjainen ihmisen käyttöliittymä kiinaksi ja englanniksi online-apujärjestelmällä tekee koneen käytöstä helppoa työntekijöille. Puristinhihna on suunnattu pääkuljetuslinjaan, joten se saa kaksi kuljetuslinjaa toimimaan synkronisesti ehdottomasti .

6. Kone käyttää kuuluisaa palvelinmoottoria, joten se toteuttaa todellisen suljetun silmukan ohjauksen ja välttää "sokean miehen kävelyn" ilmiön, kun kone käyttää askelmoottoria. Muotorakenne on suunniteltu erityisesti, joten leimattu asia voidaan paikantaa ja merkitä tarkasti.

7. Monikanavainen kooderi tunnistaa merkinnän paikan suurella nopeudella. Etikettiä painetaan läpällä pulloon levittämisen jälkeen ja sitä painavat aktiiviset ja passiiviset sienirullat. Joten etiketin ollessa jumissa siinä ei ole ilmarakkoa. se soveltuu erityisesti kristallipulloihin, jotka on merkitty läpinäkyvillä tarroilla.

8. Lisävarusteena saatavalla ilmakuljettimella ja rullalla varustetulla etiketillä voidaan merkitä pyöreät pullot tarkasti.

Pullotyypit

Pullotyypit

Kaavio kaksoispäisistä automaattisista sivuista plus pyöreä pullojen etiketöintikone

Kaavio kaksoispäisistä automaattisista sivuista plus pyöreä pullojen etiketöintikoneKaavio kaksoispäisistä automaattisista sivuista plus pyöreä pullojen etiketöintikone

Tekniset tiedot

Tuotannon nopeus40m / min (80-200PCS / min)
Merkintätarkkuus± 1 mm
Etiketin enimmäisleveys200mm
Pullon halkaisijaPaksuus ≤ 30 mm, korkeus ≤ 500 mm
Etiketin sisähalkaisijaΦ76,2 mm
Etiketin ulkohalkaisijaΦ350mm
Kuljetinlinjan korkeus
ketjulevy maahan
900mm ± 50mm (voidaan tuottaa asiakkaan vaatimusten mukaan)
Powe380 / 220V 50Hz 3000W
Käyttöpaine3-5kg 30L / min
paino400kg
koko L * W * H3048 * 1400 * 1650mm

3d-piirustus

Pääkokoonpano

EI.NimiBrändiMääräHuomautus
1Servo moottoriDelta2 sarjaaTaiwan
2servokuljettajaDelta2 sarjaaTaiwan
3KosketusnäyttöWECON1 sarjaShanghai
4KuljetusmoottoriZhujiang1 sarjaShanghai
5Merkitse sähköinen silmäTECO1 sarjaTaiwan
6EUT-sähköinen silmäDataSensor2 sarjaaItalia
7PLCPanasonic2 sarjaaJapani
8Ruostumaton teräsPanasonic1 sarjaJapani
9Ruostumaton teräskaappi304GB
10Merkitse sähköinen silmäJJZ1Shanghai

Pääkokoonpano
Takuu: Kaikille koneille se vaatii yhden vuoden takuun. (Takuun ulkopuolelle jäävät onnettomuuksista, väärinkäytöksistä,
Laitteen tai sen osien väärä käyttö, varastointivauriot, huolimattomuus tai muutokset. Myös helposti rikkoutuva varaosa ei sisälly takuuseen)

Asennus: Koneen saapuessa tehtaallesi, jos tarvitset, teknikkomme menee sinun luoksesi asentamaan ja testaamaan konetta ja kouluttamaan työntekijääsi koneen käyttöön (Junan aika riippuu työntekijästäsi). Kulujen (lentolippu, ruoka, hotelli, maasi matkamaksut) tulisi olla tililläsi. sinun on maksettava teknikolle 100 USD päivässä. Voit myös mennä tehtaallemme tekemään koulutusta.

Huollon jälkeen: Jos sinulla on ongelma koneessa, teknikkomme menee kotiisi korjaamaan koneen mahdollisimman pian. Kustannusten tulisi olla tililläsi.