Automaattiset pystysuorat pyöreät metalliastiat Labeller Equipment Machinery

Pystysuora pyöreä pullojen etiketöintikone on laitteen perustiedot, ja kone voidaan räätälöidä erityisvaatimusten ja näytteiden mukaan.

Pyöreiden pullojen etiketöintikoneiden peruskäyttö:

Pyöreät pullojen etiketöintikoneet

Lääke-, elintarvike-, kosmetiikka- ja muilla teollisuudenaloilla pyöreät pullomerkinnät voidaan kiinnittää viikon ja puoliympyrän muotoisiin merkintöihin.

Valinnainen automaattinen levysoitin Unscrambler voidaan liittää suoraan etupään tuotantolinjaan, automaattinen syöttöpullo etiketikoneeseen, mikä lisää tehokkuutta.

Valinnaiset kokoonpanot, nauhakoodausmerkintäkoneet, online-painotuotannon päivämäärä ja eränumero vähentävät pullojen pakkausprosesseja, parantavat tuotannon tehokkuutta.

Automaattiset pystysuorat pyöreät metalliastiat Etikettilaitteiden koneiden tiedot

Sovellus

Etiketille: tarralaput, itseliimautuva kalvo, elektroninen valvontakoodi, viivakoodi jne.

Käyttö: vaativat kalvoon kiinnitetyn etiketin tai tuotteen kehäpinnan.

Teollisuus: Laajalti käytetty elintarvikkeissa, lääketieteessä, kosmetiikassa, kosmetiikka-, elektroniikka-, metalli-, muovi- ja muilla teollisuudenaloilla.

Sovellus: PET-pyöreiden pullojen etiketit, muovipullojen, säilykkeiden ja niin edelleen.

Automaattiset pystysuorat pyöreät metalliastiat Etikettilaitteiden koneiden tiedot

Työskentelyprosessi

* Ydin toimii: pullon rungon tuote erotettu, anturi havaitsee tuotteen kuljettavan merkinnän ohjausjärjestelmään palautetun signaalin, moottorin ohjaamiseksi käytössä oleva ohjausjärjestelmä lähettää tuotteeseen kiinnitetyn etiketin, johon merkinnät ja sijainti, tuotteen virtaus vakioyksikön kansi, peitetty tavallisilla pyörivillä tuotteilla, etiketti on rullapäällyste, toimintoon kiinnitetty etiketti on valmis.

* Menettely: laita tuote (johon pääsee linjalle) -> tuotteen siirto (laite automaattisesti) -> tuotteet minuutin päästä -> Tuotetestaus -> Merkinnät -> kansi merkitty -> kerää etiketöintituotteet.

Automaattiset pystysuorat pyöreät metalliastiat Etikettilaitteiden koneiden tiedot

Tekniset parametrit

Sopiva etiketin pituus (mm): 20mm ~ 314mm

Sovellettava tarran leveys (taustapaperin leveys / mm): 15mm ~ 150mm

Sovellettavien tuotteiden halkaisija (pyöreälle pullolle) ja korkeus: halkaisija: φ25mm ~ φ100mm

Korkeus: 25mm ~ 230mm

Soveltuva telan halkaisija (mm): φ280mm

Soveltuva tavallinen telan halkaisija (mm): φ76mm

Merkintätarkkuus (mm): ± 1 mm

Vakionopeus (m / min): Servo: 5 ~ 25m / min

Askel: 5 ~ 19m / min

Etiketöintinopeus (kpl / min): Askel: 30 ~ 80kpl / min (pullon ja etiketin koon kanssa)

Servo: 40 ~ 120kpl / min

Kuljettimen nopeus (m / min): 5 ~ 25 m / min

Paino (kg): noin 185 kg

Taajuus (HZ): 50 Hz

Jännite (V): 220V

Teho (W): 530 W (vetopyörästö)

980 W (vetopalvelin)

Laitteen mitat (mm) (P × L × K): 1950mm × 1100mm × 1300mm

Ominaisuudet pyöreistä tölkeistä, automaattinen:

► laaja valikoima sovelluksia, jotka voivat täyttää pyöreän pullon tai puoliympyrän etiketin ympärysmitan,

► pullotarran vaihto yksinkertaisen ja helpon säätää välillä;

►etiketit ovat korkeatasoisia ohituksen kanssa, hyväksyvät korjaavat instituutiot, jotka on merkitty ilman helppoa tietä, merkitsevät osia x / y / z-suunnasta ja kahdeksan kolmen vapausasteen kaltevuus on säädettävissä, säädä ei umpikujaan, etiketit vastaavat korkeaa laatu, käyttämällä tavallista vyön peitteen seksuaalista sortoa, leimaamalla sileä, ryppyinen, parantamalla pakkausten laatua;

►joustavat, etikettipullot, automaattitoiminnolla varustetut pullot, erillistuotanto, voidaan myös liittää tuotantolinjaan;

► älykäs ohjaus, automaattinen valosähköinen seuranta, ilman esineitä, etikettejä, etikettien automaattisen korjauksen ja automaattisen tunnistuksen toimintotarroja, tarroja ja tarroja jätevuodon estämiseksi;

► erittäin vakaa, Panasonic PLC + kosketusnäyttö + Panasonic Matsushita sähköinen silmänneula + saksalainen Leuze-etiketti-anturi, joka koostuu edistyneistä elektronisista ohjausjärjestelmistä, 7 × 24 tunnin käyttölaitteet;

►säätö on yksinkertaista, etiketöintinopeus, lähetysnopeus, jaettu pullo voi toteuttaa portaattoman nopeuden, säätää tarvittaessa;

►vankalla, kolmella säätömekanismilla, hyödynnä vakauskolmiota, koko kiinteää ja kestävää. Ruostumaton teräs ja seostettu teräs, täyttävät GMP: n tuotantovaatimukset;

Kokoonpano

Kokoonpano

EiNimiMalliYksikköBrändi
1PLC-ohjausjärjestelmä6ES7212-1A1 sarjaSIEMENS
2Kosketusnäyttö6AV6648-01A1 sarjaSIEMENS
3Valosähköinen anturi

(Tarkista pullo)

FS-N18N1 sarjaJapani KEYENCE
4Valosähköinen anturi

(Tarkista läpinäkymätön etiketti)

GS611 sarjaSaksalainen Leuze
5Servo moottori2004-RZ08BAIAN1 sarjaAmerica AB
6Ajaa2003-CSD3-08BX21 sarjaAmerica AB
7Tärkein kuljetusmoottori90W1: 301 sarjaSaksan JSCC
8Paina pullon moottoria40W1: 301 sarjaSaksan JSCC
9Nopeuden säädin25-90W2 sarjaaSaksan JSCC

Koneen rakennepiirustus

Koneen rakennepiirustus

Hihnatyyppinen kuljetin

Tämä etiketti käyttää tuotua teollisuusvyötä. Se on paljon kulutettavissa ilman likaa helposti ja pitkäkestoiseen käyttöikään. Se voi myös muuttua sopivan hihnan materiaalin mukaan, riippuu tuotteista.

Tarkka anturi

Hyväksy ylätason valokuituanturi, jotta tuotteet ja tarran sijainti voidaan tehdä tarkasti häiritsemättä. Liukukiskon ainutlaatuinen muotoilu eroaa paljon yleisen valmistajan huonosta suunnittelusta.

Laatu ja kauneus

Etikettien päärakenne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä S304 anodisoidulla prosessilla ja korkealaatuisesta alumiinista. Se on GMP-standardin mukainen, joka tarjoaa helpon huollon ja pitkän käyttöiän. Kuljetinjärjestelmään sovellettu FRP-ketjumateriaalista valmistettu kestoketju ja kestävä UPE-ohjainkisko on suunniteltu suojaamaan tuotteen ulkonäköä ja tehokkaasti. Se kasvaa myös vuosien luotettavan pitkäaikaisen käytön myötä.

Yksinkertainen mekanismin säätö

Se tarjoaa pienen tai suuren leveän säädön varustettuna käsipyörämekanismilla applikaattorin helppoon säätämiseen. Se antaisi myös tasaisen ja sujuvan merkinnän tuotteen koosta ja etikettiasennosta riippuen sopivalla kääreaseman säätämisellä.

Jäykkä koneen pohja

Kaksinkertaiset neliönjalkajalustat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Se on tasainen eikä vie paljon tilaa. Kun etiketti toimii, se ei tärisi ja vaikuta merkintöihin.

Joustava liikkuvuus

Liikkumispyörä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kiinnitysmutteri on suunniteltu siirtämään koneita joustavasti tukemaan toista tuotantolinjaa. Siksi se lisäisi sijoitusetuja.

Näytteiden merkitseminen:

Näytteiden merkitseminenNäytteiden merkitseminen