Automaattinen nopea pullon kutistusholkin etiketöintikone

Tämän tarrakoneen yleistä

Automaattinen pyöreä pullon etiketöintikone hyväksyy PLC-ohjelmoitavan ohjaimen, tuodun servomoottorin, servo-ohjaimen, taajuusmuuttajan ja anturin; lisäksi tämä pullotarrakone hyväksyy paikannusmoduulin varmistaakseen, että valuetiketti on tarkka, nopea ja vakaa. Pullojen etiketöintikoneellamme on paitsi erittäin tarkka sijainti etiketin valamiseen, mutta se kestää myös pullon täydellisen muodon kutistumisen jälkeen.

Nopean pullon kutistusholkin etiketöintikoneen käyttö

Automaattinen pullojen etiketöintikone soveltuu elintarvike- ja juomateollisuuteen, kuten hedelmämehu, tee, juoma, maitotuotteet, puhdas vesi, mausteet, olut ja urheilujuoma jne. Kaikenlaisia pulloja; tämä pullotarrakone soveltuu erityyppisille pullotyypeille, esimerkiksi pyöreälle pullolle, neliömäiselle pullolle, litteälle pullolle, kaarevalle pullolle ja kupinmuotoiselle pullolle. kestää pullon täydellisen muodon kutistumisen jälkeen.

Nopean pullon kutisteholkin etikettikoneen luonne

1. Koko koneen suuri määrä ruostumatonta terästä ja hyvälaatuista ulminiumseosta, kohtuullinen murtuma, kompakti, kätevä säätää;

2. Kutistekalvon äänenvoimakkuustarra, sovitettava säädettävään laitteeseen, kätevä säätää erilaisten tilavuustarrojen 5 ~ 10 paperiputken mukaan.

3. Yksinkertaisesti asennus, sitten voi olla kätevä neliön ja pyöreälle pullolle.

4. Ei tarvetta instrumentille, pyörivä mekanismi on kätevä säätää, soveltaa erilaisiin pullotyyppeihin.

5. Ainutlaatuinen hihan etiketöintimenetelmä, hyväksy puristusholkin etiketöintimenetelmä, paitsi kätevä myös kohtuullinen.

6. Ainutlaatuinen veitsilevy, erittelyn puitteissa, voi välttää veitsen pohjan vaihtamisen, veitsen vaihto on nopeaa ja kätevää.

7. Hyväksy japanilainen tuonnin servojärjestelmä ja erittäin herkkä valosähköinen, etikettileikkaustarkkuus on erittäin korkea.

8. Etikettien paikannusjärjestelmä voi edistää ja alentaa vaiheen säätämissijaintia pullotyyppivaatimuksen mukaan.

9. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sähkölaitteiden ohjauskotelo, joka ohjaa japanilaista OMRON PLC: tä.

10. Hyväksy edistynyt ihmisen ja tietokoneen käyttöliittymän automaattinen ohjaustekniikka, tärkeimmät sähkökomponentit kaikki omaksuvat kansainvälisesti tunnetulle teollisuusbrändille.

Jos olet kiinnostunut tuotteistamme tai haluat tietää tarkempia tuotetietoja, ota meihin yhteyttä. Tervetuloa myös tehtaallemme!

Tuotantokapasiteetti Asiakkaiden vaatimusten mukaan
 Tarratiedot φ30 ~ 90mm
 Pullon ja tölkin halkaisija φ28 ~ 90mm
 Tarran pituus 30 ~ 250mm
 Etiketin paksuus ≥0,035 mm
 Etikettimateriaali PVC / PET / OPS
 Koneen pääteho 4 kW (220 V, 50 Hz)
 Ulkoinen koko 2100 × 900 × 2200 mm
 Paino 480kg