Automaattinen kaksoispäälämpöinen PVC-etikettien kutistusholkkikone

Yhdistetty kaksi konetta yhteen (yhdellä koneella on kaksi toimintoa ja osaa, yksi osa holkin pullon runko ja toinen holkin pullon korkki), ja ne ovat synkronoituja.

VK-D250 vähentää sähkölaitteita, kuljetinjärjestelmiä ja niin edelleen, mikä vähentää kustannuksia.

Tämä kone käyttää korkeaa tekniikkaa, ja sillä on hyvä muotoilu, työn synkronointi ja hihan tarkkuus.

Ihmisille on helppoa ja kätevää käyttää, ja tämä kone tarvitsee vain yhden henkilön työskennellä sen päällä.

Tämä kone käytti ohjelman hallintaa, joten se on erittäin ammattimaista.

Koneen materiaali on ruostumatonta terästä.

Tämä automaattinen holkkileimauskone hyväksyy PLC-ohjauksen, paikannusmoduulin, servomoottorin ja taajuusmuuttajan. Lisäksi sen kosketusnäyttö on esillä humanisoidulla toiminnalla.

Tarkan valumerkinnän avulla laite soveltuu eri muotoisten ja kuusikulmaisten öljytynnyrien valukyltteihin ja sinetöintiin. Sopii suurempiin pullotyyppeihin. esimerkiksi 3-5 litran tynnyrisäiliöt. Tuotteet ovat erittäin suosittuja koti- ja ulkomaisilla markkinoilla.

Automaattinen kaksoispäälämpöinen PVC-etikettien kutistusholkkikone

Tekninen parametri

Pääkoneen koko (pituus * leveys * korkeus)2000L x 950W x 2000H (mm)
Päämoottorin tuotantonopeus10-400 s.p.
Päämoottorin virtalähdeAC 3-vaihe 220v / 380v
Pullon / tölkin tasainen leveys48-185 mm
Pullon / tölkin materiaalitLasi, metalli, muovi
Tarran pituus25mm -280mm
Etiketin paksuus0,03 mm - 0,13 mm
EtikettimateriaaliPVC.PET.OPS
Pullon / tölkin korkeus15mm -320mm
Pullo / tölkin halkaisija30,5 mm - 120 mm
Pullo / tölkin muotopyöreä, neliö, soikea, suorakulmainen
Päämoottorin paino500kg

Automaattinen kaksoispäälämpöinen PVC-etikettien kutistusholkkikone

Tekniset ominaisuudet ja käyttö:

1. Automaattiholkkikoneessa on kaksi sarjaa vakiomekanismeja, toista käytetään pullon rungon, toista etikettiä pullon suuhun.

2. Raaka-aine on valmistettu ruostumattomasta teräksestä SUS304, yksinkertainen rakenne, kaunis ulkonäkö, helppo puhdistaa, vesi ei ruostu.

3. Varmistaaksesi tarkan paikoitusholkin merkinnät. Modulaarisen rakenteen käyttö muovaa syömäpuikon ohjaus, tarkkuus, nopea holkki.

4. Laadukas kosketusnäytön käyttöosa, käyttöönotto, kätevä, nopea. vain yksi henkilö tarvitaan toimintaan, helppo huoltaa. Panasonicin servojärjestelmä, servonohjausjärjestelmä nopeuden varmistamiseksi, vakiona virheetön sarja.

Automaattinen kaksoispäälämpöinen PVC-etikettien kutistusholkkikone

Edut

1. Edistynyt tekniikka: Japanissa valmistettu moottori ohjaa synkronista leikkausjärjestelmää, jotta voidaan varmistaa leikkaustyökalun pitkä käyttöikä ja tarkka tarkkuusetiketti.

2. Erittäin tehokas tuotantonopeus: 400 pulloa / minuutti (vakiopullo) Se voi toimia tuotantolinjan kanssa tai työskennellä yksin.

3. Etikettiä ohjaava anturihylly

4. Joustava valinta: Koneen pää voidaan kallistaa sopivaksi pyöreään pulloon, neliömäiseen pulloon, elliptiseen pulloon, pullon yläosaan ja pullon runkoon. Viimeisintä kaksoismateriaalintuotantojärjestelmää käytetään vaihtamaan materiaalia vuorotellen lyhyemmällä aikavälillä.

5. Ainutlaatuinen synkroninen leikkuualusta: Leikkuualustaa ei tarvitse muuttaa määrittelyalueella. Jos määrittelyä on muutettava, se voidaan tehdä viiden minuutin kuluessa.

6. Yksinkertainen ja turvallinen käyttö: Värillistä ihmisiä hallitsevaa toimintaa käytetään sekä englanniksi että kiinaksi.

7. Alhaisen kulutuksen ylläpitokustannukset: edullinen hylätty terä helppoon vaihtoon.

8. Pitkä leikkaustyökalujen käyttöikä: terästä yhdistävä voimansiirtomekanismi, edestakaisin leikkaava ja pitkä käyttöikä.