Täysin automaattinen purkkien lasipullojen kutistemerkintäkone

Automaattinen kutistusholkkikone, höyrykerrostunnelilla ja generaattorilla, PVC-, PET-päällystetty kone Pullot Kutistemerkintäkone.

Pullot, salauksen purku, halkaisijaltaan 1,0 m

Unscrambler on liikkeellepaneva voima taajuuden säätöpöydällä, laita pullo keinotekoinen pyöreä levysoitin, levysoitin pyöriminen, siirretään pullon kuljetinhihnalle on jatkunut täyttölinjaan täyttämistä varten. Helppo käyttää, voit helposti tehdä pullon Unscrambler-työn.

Pullot salauksen purku

Pullon salauksen ominaisuudet

1) Sopii sekoittumattomien polyesteripullojen sekoittamiseen
2) Kohdistaa pullot ja tyhjentää ne tyhjiökuljettimella
3) PLC-ohjattu
4) Automaattinen.
5) nopea käyttö

Pullon salaamattoman laitteen tekniset parametrit

Pullot salauksen purku

* Halkaisija: Φ1000mm
* Nopeus: 430-50 pulloa / min (nopeussäätimellä, Schneider-invertterillä)
* Teho: AC 220V ± 5% 50Hz 120W
* Materiaali: SUS304
* Moottori: Wanxin (Taiwan-tuotemerkki, vähennysventtiili ilman huoltoa)
* Säädettävä nopeudensäädin: Taida
* Koneen paino: 80 kg pullon halkaisija Ø20 ~ Ø100 mm

holkkimerkintäkone kutistuvalla tunnelilla

Kutistetunnelilla varustettu kutistemerkkikone hyväksyy PLC-ohjelmoitavan ohjaimen, tuodun servomoottorin, servo-ohjaimen, taajuusmuuttajan ja anturin; Lisäksi se on varustettu paikannusmoduulilla, jotta valumerkki olisi tarkka, nopea ja vakaa.

holkkimerkintäkone kutistuvalla tunnelilla

1 Synkronoitu lähetys, kaikki voimansiirtohihnan vaihdot valmistuvat nopeasti. Verrattuna perinteisen monikerroksisen tyyppiin, jonka vaihto ja ylläpito tarvitsevat yli kuusi tuntia, sen ylläpito on helppoa ja ylläpitoa yksinkertaista, joten se ei vaikuta tuotantoon.

2 Kiinassa 30 mm: n - 130 mm: n astiaan sovellettava yksikön leikkurin pään tasomalli. Sinun ei tarvitse koskaan vaihtaa tai virheenkorjausta. Siinä on myös ainutlaatuinen kevyt kosketusnäyttö ihmisen ja koneen välillä, mikä tarkoittaa automaattista hakua alkuperäisestä sijainnista sekä turvallisuutta ja mukavuutta, joka on muiden kongenerituotteiden edellä.

3 Yksittäinen kutistuva tarran syöttötaso, kohtuullisen korkea, joka on kätevä kiinnittää tarra; mikrotietokoneen automaattinen hahmo, joka välttää säätämisen ja säätämisen. sinun tarvitsee vain painaa sitä kevyesti, etiketti tunnistaa ja paikantaa automaattisesti. Etiketin vaihto on nopea ja mukava, lisäksi leikattu paikka on aivan tarkka.

4 Etikettien syöttölaitteet; ajettaessa synkronoitua vetolujuutta ohjaamaan tarran syöttöä, syöttökyky on 90 metriä / minite, tilavuus-etiketin syöttötaso on 500 mm, paperiputken sisähalkaisija on 4 ', 8', 10 '. ruokinta on vakaa vetolujuus, joka mahdollistaa tarran tarkan pituuden ja vakaan ja nopean tarran toimittamisen.

5 Keskimmäinen pylväs soveltuu askel askeleelta etikettirakenteeseen ja nopeus on 150 B minuutissa.

6 Äskettäin suunniteltu leikkurin pää käyttää askel askeleelta moottoria, joka on nopea, toiminta on tarkka, leikkaus on kunnossa ja kutistuminen on kaunista. Tämä muotoilu toimii yhdessä tarran synkronoidun sijaintirakenteen kanssa, mikä mahdollistaa leikkauksen tarkkuuden 1 mm: n sisällä.

7 Monet hätäpysäytyspainikkeet mahdollistavat hätäpysäytyksen oikeassa asennossa tuotannon varrella, mikä takaa turvallisen tuotannon.

holkkimerkintäkone kutistuvalla tunnelilla

Soveltuvat lajiketyypit:

Erilaisia pullotyyppejä, esimerkiksi: pyöreä pullo, neliömäinen pullo, litteä pullo, kaareva pullo ja kupin muotoinen jne.

Soveltuvat lajiketyypit:

Holkkimerkintälaitteen tärkeimmät tekniset parametrit:

Holkkien etiketöintilaitteiden tärkeimmät tekniset parametrit

Ei.OsaTuoteYksikköYX-SL150
1Pullon määrittelyÄänenvoimakkuusL0.35~1.5
Kaulan halkaisijamm28~38
Rungon halkaisijamm50~110
Pullon korkeusmm150~310
2TarratiedotMateriaali/PVC PET OPP OPS
Paksuusmm0.038~0.05
3PakkausmerkinnätEtiketöinnin nopeusb / min.150 lyöntiä minuutissa
Ympäristön lämpötilaC.-10~40
4TehostandardiPäävoimaKw3
JänniteV210 ~ 250 VAC 50 Hz
5Kuljettimen erittelyTulokuljetinm2
Pullo kuljetinm7
6UlottuvuusKoneen päämitat L * W * Hmm2000*1100*2100
PainoKgs350
7Tuotantotahti0,5 l / 1,5 lbph5000 ~ 8000 bph

Kutista tunnelin parametri

kutistuskoneen koko: 2100 * 850 * 2000mm

höyrynpaine: 1kg / cm2

höyry: 50kg / h

höyryuunin koko: 2000 * 500 * 1700mm

Kutistekerroksen lopputuotenäytteet

Kutista tunneli

Kutistekerroksen lopputuotenäytteet

Kutistekerroksen lopputuotenäytteet

Takuu: Kaikille koneille se vaatii yhden vuoden takuun. (Takuu ei koske onnettomuuksista, väärinkäytöstä, väärästä käytöstä, varastointivaurioista, huolimattomuudesta tai laitteen tai sen osien muutoksista johtuvia ongelmia.

Asennus: koneen saapuessa tehtaallesi, jos tarvitset, teknikkomme menee sinun luoksesi asentamaan ja testaamaan konetta ja kouluttamaan työntekijääsi koneen käyttämiseen (junan aika riippuu työntekijästäsi). Kulujen (lentolipun, ruoan, hotellin, maasi matkamaksun) tulisi olla tililläsi ja sinun on maksettava teknikolta 100 USD päivässä. Voit myös mennä tehtaallemme tekemään koulutusta.

Huollon jälkeen: Jos sinulla on ongelma koneessa, teknikkomme menee paikalleen korjaamaan koneen mahdollisimman pian. Kustannusten tulee olla tililläsi.