Pystysuora muovipullon etu- ja takapuoli kaksinkertainen puoli etiketöintikone

Automaattinen itseliimautuva kaksipuolinen etiketöintikone soveltuu litteiden pullojen, erikoismuotoisten pullojen ja neliömäisten pullojen yksi- tai kaksipuoliseen etiketöintiin päivittäisissä kemikaaleissa, kotikemikoissa, lääkkeissä ja elintarvikkeissa. Kuten voitelupullot, pyykinpesuainepullot, kengänkiillotuspullot, kalapullot, juomapullot, kosmetiikkapullot jne., Valinnainen nauhakooditulostin tai mustesuihkutulostin, etiketit samaan aikaan painotuotannon eränumeron, valmistuspäivämäärän ja muun tiedon saavuttamiseksi, Tarrojen ja mustesuihkutulostimien integroinnin saavuttamiseksi, vähentämällä pakkausprosessia ja parantamalla tuotannon tehokkuutta.

Pystysuora muovipullon etu- ja takapuoli kaksinkertainen puoli etiketöintikone

Johdanto

Tämä muovipullojen etiketöintikone on PLC-ohjausjärjestelmä, joka hyväksyy monia moderneja elektronisia tekniikoita, kuten PLC: n kypsyystekniikka, nopea A / D-muunnin, valosähköinen tunnistus, korkean pisteen matriisi-LCD-näyttö, kosketusnäytön hallinta, ja se on myös uusi päivitystuote, joka on suunniteltu Ohjain on yhdistetty moniin seikkoihin, jotka ovat mikrotietokoneen ohjaus (kosketusnäyttö, järjestelmän ohjauspaneeli ja signaaliliitäntäpaneeli); Signaalianturi (hajaheijastava valosähköinen anturi ja vastakkainen valosähköinen anturi); askelmoottori ja ohjain (askelmoottori) ja askelmoottorin ohjain); säännelty virtalähde (virtamuuntaja ja säädetyn virtalähteen paneeli). Järjestelmän erittäin laajamittainen integroitu piiri tuodaan korkealaatuisia komponentteja, jotka ovat nopeaa etiketöinnin nopeutta, korkeaa luotettavuutta ja hyvää vakautta. Tämä ohjain on kehitetty perinteisestä LCD-ohjaimesta, mutta eroaa perinteisestä LCD-ohjaimesta, se ei vain ylitä ihmisen ja koneen käyttöliittymää, vaan myös lisätty grafiikkanäyttö ja informaatio-toiminto tekevät koneesta helpommin käytetyn ja inhimillisemmän. Erityisesti lisätään säädettävän nopeuden moottorin digitaalinen ohjaus, joka toteutti pullojen erillisen nopeuden, etikettien vieritysnopeuden ja pullonsiirtonopeuden ohjaamisen ja myös käynnistyksen ja pysäytyksen säätämisen.Sitten se tarkoittaa todellakin, että kaikkia koneita, joita käytetään, ohjataan ohjaimella.

Pystysuora muovipullon etu- ja takapuoli kaksinkertainen puoli etiketöintikone

Tekninen parametri

Etiketöinnin nopeus40-150 kpl / minuutti
Pullon halkaisijaAlle 120 mm
Tarran koko(L) 20-280mm (H) 30-140mm
Labeler-virhe≤ ± 1 mm
Kelan ulkohalkaisija:Enintään 360 mm
tarrarullan sisähalkaisijaφ76mm
Nettopaino300kg
Muotokoot2000 * 900 * 1700mm

Pystysuora muovipullon etu- ja takapuoli kaksinkertainen puoli etiketöintikone

Tekniset ominaisuudet ja käyttö:

1. Tämä muovipullojen etiketöintikoneen elektroniset ohjausosat, jotka koostuvat keskusyksiköstä, kuljetinhihnasta, erotinlaitteesta, etiketöintiasemasta, äänenvoimakkuuden etiketistä, tilavuusetiketin ohjauslevystä ja käyttöruudusta jne

2. Lähtövaraus: voit asettaa haluamasi lähdön, se pysäytettiin, kun tavoite saavutettiin.

3. Laske tuotos jokaiselle vuorolle: laske kaikki työvuorojen tarrat, jotta valmistus ohjaa kokonaistuotantoa tehokkaasti.

4. Pysähdy automaattisesti, kun tarrat on käytetty loppuun: se voi hälyttää, kun kaikki tarrat on käytetty loppuun.

5. Keskitetty nopeuden säätömoottorin ohjaus: Ohjain voi suoraan ohjata kunkin nopeuden säätömoottorin nopeutta, käynnistystä ja pysäyttämistä.

Pystysuora muovipullon etu- ja takapuoli kaksinkertainen puoli etiketöintikone

6. Eri sisältö näkyy kosketusnäytön eri käyttöliittymässä. toteutettu liikevalikko, kaikki hälytys ja selitetty elävästi kiinan kanssa.

7. Tietojen virrankatkaisuvaraus: Ohjain voi suojata parametrien asetuksia ja tilastotietoja tietojen häviämisen välttämiseksi, jos kone sammutettiin vahingossa.

8. Häiriöilmoitus: tarkkaile monia vikoja merkintöissä, kone sammuu automaattisesti hälytyksen yhteydessä ja punainen valo syttyy järjestelmän hajoamisen jälkeen.

9. Tämä muovipullojen etiketöintikone soveltuu lääke-, elintarvike- ja kemianteollisuuteen, kuten pyöreä etiketti ja puoliympyrän muotoinen pyöreä esine.