Kaksipuoliset tarratarrat muovipulloihin

Kaksipuolinen automaattinen etiketöintikone soveltuu neliömäisiin pulloihin tai litteisiin pulloihin, joissa on kaksinkertainen tai yksi merkki. Muotohihna voi olla kallistettu ja etikettipää voidaan säätää kahdeksaan suuntaan, joten kone voidaan kiinnittää onnistuneesti muutamassa minuutissa mille tahansa pullolle.

Pullon etiketöintikoneen parametri

Syöttöteho (V / Hz): AC 220/50 110/60
Teho (W): 1500
Merkintätarkkuus (mm): ± 1,0
Etikettikoko (mm): Korkeus 15-100mm Pituus 20-300mm
Pullon koko (mm): Ulkohalkaisija 12-100mm Korkeus 30-200mm
Kapasiteetti (b / m): 40-120
Mitat (P × L × K) (mm): 2200 × 1400 × 1550
NW (kg): 320

Kaksipuoliset tarratarrat muovipulloihin

Aktiivisen akselin ja puristustelan välistä painetta voidaan säätää, joten kaistan ajosuunta voidaan säätää vapaasti. Etikettiä painetaan vain joustavasti aiheuttamatta vääristymiä.

Etikettipää omaksuu kaksoispuristintelojen rakenteen, takaa, että etiketti vedetään tiukasti, mutta ei rikkoutunut paperin alla olevan leikkauksen takia, erotettu kytkin tekee rasituksesta tasapainoisemman. Kosketusnäyttöpohjainen käyttöliittymä kiinaksi ja englanniksi yhdellä online-apujärjestelmällä tekee koneen käytöstä helppoa. Puristushihnaa pelätään pääkuljetuslinjaan, joten se saa molemmat kuljetuslinjat toimimaan ehdottomasti synkronisesti.

Kaksipuoliset tarratarrat muovipulloihin

Automaattinen etiketöintikone toimitetaan kuuluisan katkaisumoottorin mukana, joten se toteuttaa todellisen suljetun silmukan ohjauksen ja välttää "sokean miehen kävelyn" ilmiön, kun se toimitetaan askelmoottorin mukana. Monikanavainen kooderi tunnistaa merkinnän paikan suurella nopeudella. Etikettiä painetaan läpällä pulloon kiinnittymisen jälkeen ja aktiiviset ja passiiviset sienirullat. joten kun tarra on jumissa, siinä ei ole virtsarakkoa. Se soveltuu erityisesti kristallipulloihin, jotka on merkitty läpinäkyvillä tarroilla. Lisävarusteena saatavalla ilmakuljettimella ja rullalla varustetulla etiketillä voidaan merkitä pyöreät pullot tarkasti.

Automaattisia etiketöintikoneita voidaan käyttää itsenäisinä merkintöasemina, mutta ne on valmistettu toimimaan osana automatisoitua pakkausjärjestelmää. Eri merkintäkoneita voidaan käyttää etikettien kiinnittämiseen eri muodoissa, kuten alla käsitellään. Automaattiset etiketöintikoneet voivat lisätä merkittävästi etiketöintiprosessia ja vaativat käyttäjää vain etikettirullien asennuksessa ja vaihtamisessa. Normaalisti, kun pullot liikkuvat hihnakuljetinjärjestelmää pitkin, pullonerotinta käytetään pienen raon sijoittamiseen kunkin astian väliin, mikä varmistaa, että tasainen, rypytön levitys jatkuu jopa suuremmalla nopeudella.

Kaksipuoliset tarratarrat muovipulloihin

Merkintämuodot

Etiketöintikoneet voivat kiinnittää tarroja useisiin eri tyyppisiin ja -kokoisiin astioihin. Yksi kääritarran yleisimmistä tarratyypeistä. Kääri etiketit yksinkertaisesti, kääri etiketti pullon ympärille. Pullotettu vesi ja muut juomatuotteet hyödyntävät kääreetikettien helppoutta, jotka toimivat hyvin pyöreiden astioiden kanssa. Etiketöintikoneet pystyvät kuitenkin tekemään paljon enemmän kuin yksinkertaisesti käärimällä etiketti pullon ympärille. Ylä- ja alatarrat sekä etu- ja takatarrat voivat kiinnittää kaksi erilaista tarraa samaan astiaan, kun se liikkuu etikettikoneen läpi. Muista, että tämän tyyppisten tarrakoneiden kokoonpanosta riippuen itse tarrat saattavat joutua tulemaan erityisiin etikettien valmistajien asetuksiin. Nämä kaksi etikettijärjestelmää antavat pakkaajille mahdollisuuden luoda etiketti markkinointia ja tuotteiden esittelyä varten samalla, kun ravitsemus- ja muut tiedot asetetaan takaseinään. Tarroja voidaan myös valmistaa levittämään kolme paneelitarraa neliö- tai suorakaiteen muotoisiin astioihin, kulmatarroihin ja muihin räätälöityihin muotoihin ainutlaatuisia pakkausprojekteja varten.