Kosmetiikan merkintätarvikkeet

Hyödyllinen kaikille kosmetiikkapakkausten valmistajille

Liittovaltion elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkalaki määrittelee kosmetiikan "esineiksi, jotka on tarkoitettu hierottaviksi, kaadettaviksi, ripotteleviksi tai ruiskutettaviksi, lisättäviksi tai muuten levitettäviksi ihmiskehoon puhdistusta, kaunistamista, houkuttelevuutta edistävää tai ulkonäön muuttamista varten".

FDA: n kosmeettisten valmisteiden pakkausmerkintöjä koskevien vaatimusten tarkoituksena on suojata kuluttajia terveysvaaroilta ja harhaanjohtavilta käytännöiltä ja auttaa kuluttajia tekemään tietoisia päätöksiä kosmetiikasta, jonka he aikovat ostaa.

Kosmetiikkaa ei saa merkitä tai mainostaa lausunnoilla, jotka viittaavat siihen, että FDA on hyväksynyt tuotteen. Tämä pätee, vaikka tuotantolaitos olisi rekisteröity tai tuote olisi FDA: n vapaaehtoisen kosmetiikan rekisteröintiohjelman luettelossa.

Lyhyesti sanottuna FDA vaatii kosmetiikkamerkintöjä:

  • Tuotteen tunnistetiedot (mikä se on)
  • Nettosisältö (kuinka paljon paketissa on)
  • Ainesosan ilmoitus (mistä se on tehty)
  • Vaaditut varoitustarrat (tuotteen käyttöön liittyvät mahdolliset riskit)

Kosmetiikkapakkausten valmistajat tietävät, että etiketit ovat olennainen osa kosmetiikan markkinointia, mutta niiden on myös tarkoitus tiedottaa kuluttajille tuotteen aiotusta käytöstä, ainesosista, nettomäärästä sekä valmistus- tai jakelupaikasta.

Koska kosmetiikkamerkintöjä on erilaisia muotoja ja kokoja, on olemassa erilaisia tarrojen kiinnityslaitteita vastaamaan erilaisia vaatimuksia. Monikäyttöisten etikettilaitteiden avulla voit kääriä, sinetöidä ja tarrata kosmetiikkatuotteitasi salamannopeasti.

Riippumatta kosmetiikkapakkauksista, jotka on merkittävä, etsi ensin parhaat merkintävaihtoehdot ja sitten oikeat merkintävälineet. Paras modulaarinen etiketöintilaite voi kiinnittää tarratyypin oikein, sopeutua astian mittoihin ja sopia täydellisesti tuotantolinjaasi.

Kosmetiikan etiketit

Kosmeettiset lyijykynät ja kynät

Eyelineristä, kermaisista luomiväreistä, kulmakarvojen harjoista ja huuliväreistä voit löytää nopeasti kynä- ja kynätyyliset astiat, kun vilkaiset meikkikäytävää.

Beauty Packagingin mukaan kosmeettisten lyijykynien ja kynien kysyntä on kasvanut, ja kosmetiikkapakkausten valmistajat tehostavat toimiaan kilpailukykyisten mallien ja suojaavien, väärinkäytöstä ilmeisten pakkausten luomiseksi, jotka houkuttelevat kuluttajia.

Kosmeettiset lyijykynät ja kynät

Kosmeettiset lyijykynät ja kynät tarvitsevat erityistä hoitoa, koska tilaa on rajoitetusti, mutta kaikki vaaditut tiedot on sisällytettävä pakkaukseen, mukaan lukien ainesosat, tuotteen nimi, väritiedot ja paljon muuta. Yleensä tämä voidaan toteuttaa ympäröivällä tarralla ja loppupistetarralla.

Ympäröivä etiketti peittää useimpien astioiden suurimman pinta-alan ja voi ulottua tuotteen koko pituudelle. Rei'itys voidaan lisätä myös etikettiin, jotta saadaan tiiviste, joka on sekä helppo avata että peukaloida. Tuotemerkillä varustetut kääreetiketit voivat näyttää kaikki FDA: n valtuuttamat tiedot tuotteesta. Lisäksi tarrat voivat kiinnittää pistetarroja kynän tai kynäsäiliön suljettuun päähän osoittamaan väriä tai värikoodia.

Kosmeettisten putkien pakkausetiketit

Voiteet, voiteet, peitevoiteet ja hiusvalmisteet sopivat täydellisesti annostelua varten suunniteltujen putkien sisälle. Oikea kone voi merkitä putkituotteita nopeasti ja tarkasti joko edestä ja takaa tai koko astian ympärille.

Kosmetiikkaputkien kiedotut tarrat tarjoavat yksinkertaisen yksiosaisen levitysprosessin, joka voi nopeasti kiertyä koneen läpi pienellä liikkeellä. Voit skaalata ympäröivän muotoilun toimimaan putken kaarevuuden ja kapenemisen kanssa.

Kosmeettisten putkien pakkausetiketit

Koska useimmissa putkissa on puoliksi fl edessä ja takana olevilla pinnoilla, monet valmistajat käyttävät tehokkuutta varten kaksiosaisia etikettejä. Etumerkki koostuu tyypillisesti yrityksen logosta, tuotteen nimestä, sisällöstä ja muista pakollisista tiedoista, kun taas takapaneelissa on viivakoodi, ainesosaluettelo ja käyttöohjeet.

Koko kehon hihatarra on intensiivisempi kuin muut merkintävaihtoehdot, mutta sen avulla voit muokata koko putken ulkonäköä ylhäältä alas. Hihat vaativat ylimääräistä huolellisuutta sijoittelussa ja asennuksessa laadun ja johdonmukaisuuden säilyttämiseksi.

Can & Jar -kosmeettiset etiketit

Peltitölkkejä, alumiinipurkkeja, lasikosmeettisia purkkeja ja akryylipurkkeja käytetään usein kosmetiikkateollisuudessa vahojen, kasvovoiteiden ja muiden puol nestemäisten tuotteiden pitämiseen.

Tölkit ja purkit muodostavat usein epäsäännöllisen muodon kiinnostuksen lisäämiseksi kosmetiikkapakkauksiin, mukaan lukien mittasuhteet ja viistot. Tällaisten kosmetiikkasäiliöiden merkitseminen voi olla vaikeaa, mutta ylä- ja alareunan tarrakoneet voidaan kalibroida työn hoitamiseksi. Ylä- ja alatarrat voidaan sijoittaa samanaikaisesti kaksoiskelan tarraimen ja oikean synkronoinnin avulla.

Can & Jar -kosmeettiset etiketit

Tapauksissa, joissa joko purkin ylä- tai alaosa ei ole tarpeeksi suuri vakiotarralle, on hyödyllistä käyttää päätepistetarroja. Loppupisteitä käytetään usein symboleihin, koodeihin, värimalleihin tai pieniin painoksiin.

Sylinterin kosmetiikkapullojen etiketit

Sylinterimäisiä kosmetiikkapulloja käytetään monenlaisiin kosmetiikkatuotteisiin. Ilmaton pumppupullot, emulsiopullot ja hiussuihkeet ovat esimerkkejä kosmetiikkateollisuudessa usein käytetyistä sylintereistä. Niitä on myös erikokoisia ja ne kuuluvat tukkumarkkinoiden monipuolisimpiin astioihin.

Sylinterin kosmetiikkapullojen etiketit

Kierrettävä pullojen etiketöintikone on täydellinen sylinteri-kosmetiikkapullojen merkitsemiseen. Niiden kanssa on helppo työskennellä ja kuljettaa saumattomasti kuljettimen läpi, kun tuotteet pyörivät linjaa pitkin. Jos pullo on suurempi, voi olla parempi käyttää etu- ja takatarroja.

Koko rungon hihoja voidaan käyttää myös pienempien lieriömäisten astioiden tiivistämiseen peittämällä koko pinta. Huulikiiltoissa ja muissa tuotteissa käytetään usein läpinäkyviä vartaloholkkia tuotteen värin esittelemiseen samalla kun suojataan sisältöä väärentämiseltä.

Kosmetiikan pienet etiketit

Kosmeettiset pakkaukset, joita käytetään meikkivoide-, bronzeri- ja luomivärijauheisiin, vaativat erityistä huolellisuutta etiketöinnin aikana. Paras tapa saavuttaa tämä on paineherkän koneen asettamat ylä- ja alaetiketit, jotka on suunniteltu käyttämään oikean määrän painetta murskaamatta tai tuhoamatta astiaa tai sen sisältöä. Onneksi nykypäivän etiketöintikoneet mahdollistavat automaattisen tekniikan keskittää kaksi tarraa ylhäältä ja alhaalta ilman kohdistusta.

Kosmetiikan pienet etiketit

Merkintälaitteiden merkitys

Riippumatta siitä, kuinka nopeasti pystyt pullottamaan, purkimaan tai täyttämään kosmetiikkatuotettasi, kokonaistuotantoa voi rajoittaa etiketöinnin ja markkinoinnin nopeus. Yksi merkittävä haaste, jonka monet kosmetiikkapakkausten valmistajat ovat kokeneet, on etikettien painaminen ja asettaminen - mutta hyviä etikettiratkaisuja ja etikettikoneita on useita.

Etiketöintikoneiden hinnat vaihtelevat, mikä vaikuttaa usein ylivoimaiselta rajoitetulla budjetilla toimiville valmistajille, yritysten omistajille ja operaatioiden johtajille. Tehokkaat etiketöintilaitteet voivat kuitenkin lisätä tuottavuutta dramaattisesti ja maksaa itsensä maksamalla täydennyksen välittömästi.

Tehokkuus

Tyypillisesti useimmat kosmetiikkavalmistajat aloittavat ilman suuria ennakkomaksusijoituksia, joten tuotannon aloittamiseksi he merkitsevät käsin tuotesäiliönsä. Yhden puoliautomaattisen etikettikoneen, pöytälevyn tai modulaarisen, lisääminen voi kuitenkin lisätä tuottavuutta melkein 500%, jolloin jopa 150 astiaa voidaan merkitä tunnissa.

Täysautomaattiset linjamerkintäkoneet ovat fyysisesti suurempia ja hieman kalliimpia kuin puoliautomaattiset vaihtoehdot, mutta ne voivat merkitä jopa 500 astiaa tunnissa. Tämä tehokkuuden kasvu mahdollistaa useampien tuotteiden merkitsemisen yhtä tarkalla mutta nopeammin.

Olitpa pakannut voidetta, huulipunaa, meikkivoideja tai tiivistimiä, oikeat etiketöintilaitteet oikeuttavat nopeasti sen kustannukset.

Laatu

Puoliautomaattisen tai täysin automaattisen etikettikoneen käyttö antaa kosmetiikkayritysten omistajille ja pakkausten valmistajille mahdollisuuden sijoittaa hyvin suunniteltu etiketti tarkasti joka kerta - ja me kaikki tiedämme, että loistavan muotoilun ja tarkan levityksen omaava etiketti on ratkaisevan tärkeä markkinointityökalu.

Etikettikoneet ovat nopeampia, johdonmukaisempia ja jatkuvasti tarkkoja manuaalisiin käsin merkintöihin verrattuna. Paras merkintäväline sisältää stabilointiaineet, jotka varmistavat, että etiketti asetetaan tasaisesti ja samaan paikkaan uudestaan ja uudestaan ilman liikkumista pysty- tai vaakasuunnassa.

Kustannukset vs. Arvo

Vaikka uusien etikettilaitteiden ostamisen tai vuokraamisen alkukustannukset saattavat tuntua pelottavilta, on välttämätöntä arvioida kaikki toimintaan vaikuttavat tuotantokustannukset.

Esimerkiksi kerta-etikettilaitteiden hankinta on huomattavasti pienempi kuin kokopäiväisen työntekijän palkkaamisen kustannukset merkintöjen kiinnittämiseksi tuotteisiin. Jos sinulla on jo työntekijöitä, jotka kiinnittävät käsin tarroja, etikettiprosessin automatisointi vapauttaa heidät tekemään enemmän painavia ja ammattitaitoisia tehtäviä.

Toinen tärkeä osa kustannusyhtälöä on hukkaan menevien ja viallisten tuotteiden vähentäminen. Etiketöintilaitteet ovat johdonmukaisia ja luotettavia, joten inhimilliset virheet poistetaan ja vähemmän tarroja väärin, mikä säästää rahaa. Tehokkuuden ja kustannussäästöjen ymmärtäminen laitteen todellisesta käteishinnasta on jotain. Viime kädessä laitteiden arvo on monilla merkittävillä tavoilla suurempi kuin kustannukset.

Asetusten arviointi

Ennen kuin valitset haluamasi etikettilaitteen tyypin, tiedä tuotantotavoitteet, arvioi nykyiset asetuksesi ja määritä oikea koneen koko. Tämä auttaa valitsemaan tarran, joka vastaa tarpeitasi, kiinnittyy saumattomasti nykyiseen toimintaan ja tekee prosessistasi tehokkaamman.

Tuotantoajo

Jotta voisit arvioida tarpeesi oikein, tunnista selkeästi merkinnät ja tuotantotavoitteet.

Aloita päättämällä määrä ja nopeus, jonka haluat kosmetiikkasi liikkuvan kokoonpanolinjalla. Tarrasovelluksia on saatavana eri nopeusalueilla, joten valitse sellainen, joka tarjoaa vauhdin, jonka linjasi pystyy ylläpitämään.

Sinun on myös otettava huomioon mahdolliset seisokit, joita voi esiintyä, kun vaihdat merkintäsovelluksia (esim. Siirtyminen käsimerkinnästä puoliautomaattiseen koneeseen).

Kaikilla valitsemillasi tarrakoneilla on etuja ja haittoja, joten etsi etiketti, jonka asentaminen, käyttö ja ylläpito on helppoa.

Avaruus ja varusteet

Kun sinulla on mielessäsi selkeät tavoitteet tuotemäärälle, jonka työnnät linjasi läpi ja millä nopeudella, etsi laitteita, jotka löytyvät tilaan, johon työntekijät pääsevät helposti. Muita huomioita ovat nykyinen laitteiden yhteensopivuus ja pakkauslinjan yleinen suunnittelu.

Tuotantolinjasi sisältää useita koneita, kuten suodattimia, kaappareita ja etikettejä. Tehokkuuden vuoksi on parasta ostaa etiketti, joka on yhteensopiva linjasi jo olemassa olevien laitteiden kanssa ongelmien välttämiseksi. Tämä on myös tilaisuus päättää, haluatko etikettikoneesi sopivan nykyisen koneesi kanssa vai haluatko vapaasti seisovan etiketin.

Sinun tulisi valita tarra, joka voi skaalata tuotantolinjan kanssa, kun se laajenee ja paranee ajan myötä.

Kontti- ja etikettihuomiot

Pumppupulloista ruuvikiinnitteisiin purkkeihin push-top-tölkeihin on monia astiavaihtoehtoja, joista valita. Voit valita valikoimasta väärinkäyttämättömiä ja lapsiturvallisia säiliöitä, jotka täyttävät pakkaus-, sinetöinti- ja merkintäohjeet ja määräykset.

Yrityksesi konttityypistä riippumatta, kun olet määrittänyt mitat, on aika päättää tarran koosta, tyylistä ja sijoittelusta. Suosituimpia tyyppejä ovat etu- ja takatarrat, kääreetiketit ja kutistusholkkitarrat.

Jos tiedät, että pullollasi on epätavallinen muoto, sinun on löydettävä etiketöintikone, joka pystyy kiinnittämään merkinnät oikein näihin ainutlaatuisiin mittoihin. Etiketöintikoneita on useita kokoja ja tyyppejä, mutta ne eivät välttämättä ole universaaleja kaikille tarrasovelluksille.

Laatupakkaukset ja etiketit

Terävän ja ammattimaisen ulkonäön saavuttamiseksi on tärkeää valita korkealaatuisia materiaaleja. Oikea etiketti voi tehdä hienoa työtä tuotteiden merkinnöissä, mutta jos käytetyt astiat eivät ole ensiluokkaisia, ne voivat aiheuttaa ongelmia, jotka tekevät tuotteestasi huonon.

Ei ole väliä mitä valitset, varmista, että astiat ovat yhtenäisiä. Koon ja muodon puutteet ja epäjohdonmukaisuudet voivat aiheuttaa tarrakoneesi väärän lukemisen sinne, missä tarrat on asetettava. Tarkista astiat säännöllisesti huonolaatuisten merkkien varalta, jotta voit puuttua niihin ennen kuin ne on täytetty ja väärin merkitty.

Tarran laatu on toinen tekijä, joka määrittää kokonaistuloksesi. Tarrat tulevat monista eri materiaaleista, ja ne voivat käyttää erilaisia liimoja tai liimoja, kun ne laitetaan astioihin. Huonolaatuiset etiketit ovat alttiita repeämiselle, kuplimiselle, tahraantumiselle ja muille etikettien toimintahäiriöille. Valitse tunnettu ja luotettava etikettimerkki ja pohdi, haluatko mieluummin paperin vai synteettisen tuotteen.

Johtopäätös

Kun siirryt kohti tuotannon lisäämistä, olipa kyseessä lyijykynän luomiväri, kermainen luomiväri, huulipuna, voiteet, voiteet, peitevoide, hiusvalmisteet jne., Ammattimaisilla etiketöintilaitteilla, pidä mielessä kaikki tekemäsi päätökset.

  • Arvioi nykyinen tuotantolinjasi. Määritä merkintöjä tarvitsevien astioiden lukumäärä sekä tila- ja suunnittelurajoitukset.
  • Kun olet asettanut joitain tuotantotavoitteita ja sinulla on käsitys siitä, miten aiot integroida uuden etikettilaitteen, on aika mennä ostoksille. Etikettikoneen ostaminen edellyttää, että vertaat eri vaihtoehtoja, mukaan lukien puoliautomaattinen, täysin automaattinen, pöydän tasainen, inline tai pyörivä. Sinun on myös otettava huomioon materiaalisi (esim. Muovipumppupullo kiiltävillä paperietiketeillä) varmistaaksesi, että valitsemasi etiketti toimii hyvin.
  • Muista, että valitsemasi etikettilaite vaatii myös jatkuvaa huoltoa ja huoltoa, jotta se pysyy toiminnassa. Ota yhteyttä arvostettuun jälleenmyyjään ja hanki tietoa heidän huoltosopimuksistaan ja osiensa saatavuudesta, jotta sinulla on tarvittavat resurssit uuden koneesi kunnossa pitämiseen.

Käsiteltäessä kosmetiikan valmistusta ja pakkaamista alusta loppuun on välttämätöntä, että sinulla on luotettavat etiketöintilaitteet. Toimittajien valinnasta parhaiden pakkausvälineiden ostamiseen on merkitystä, jos haluat toimittaa suuren yleisösi kiinnostavan tuotteen.

Automaation, mukaan lukien tarratulostimet ja tarrasovittimet, tehokas käyttö tarjoaa merkittäviä parannuksia tuottavuuteen ja tulostukseen. Oikean etikettikoneen löytäminen on kuitenkin avainasemassa. Varmista ennen ostamista, että arvioit kaikkien potentiaalisten etiketöintilaitteiden laadun, nopeuden ja luotettavuuden.