Automaattinen kaksipuolinen etu- ja takatarrojen etiketöintikone

Automaattinen kaksoispuolinen etu- ja takapullojen itseliimautuva etiketöintikone on suunniteltu käsittelemään monenlaisia itseliimautuvia etikettisovelluksia nopeasti ja tarkasti joko yhden, kahden tai kolmen etikettipään kokoonpanossa. kääri tarroja sekä väärennettyjä tai myynninedistämiseen tarkoitettuja ylätarroja. Kaksi etikettiannostelijaa toimii itsenäisesti yhdelle puolelle tai toimii samanaikaisesti kahdelle sivuleimalle, mikä mahdollistaa erikokoisen tarran levittämisen kummallekin puolelle. Valinnaista käärintäasemaa tarjotaan osittain tai kokonaan käärittäville tarroille sekä peukaloille tai myynninedistämiselle tarkoitetuille yläetiketeille. Etu- ja takaosan tarratarrakoneessa on ketjun kohdistinjärjestelmä tuotteen suuntaamiseksi, mikä varmistaa säiliöiden oikean sijainnin ennen tarran kiinnittämistä. Säiliön asento säädetään jousella asennetuilla moottoriketjuilla, ennen kuin se liikkuu pääpidikkeen alla, missä se vapautetaan. Pääntuki on asennettu pystysuoraan ruostumattomasta teräksestä valmistettuun karan järjestelmään, jota on helppo säätää tarvittaessa. Lisäominaisuuksia ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne ja anodisointikomponentit, maailmankuulut elektroniset komponentit, servomoottorikäyttö, sähköinen apuverkon käyttöönotto, PLC-ohjaus ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.

Ota käyttöön korkealaatuinen pyörä jättääksesi tilaa pullojen väliin, jotta etiketit eivät unohtuisi. Pesupyörän pyörimisnopeutta voidaan säätää kahden pullon välisen tilan säätämiseksi.

Koneen osat, jotka säilyttävät tarroja ja keräävät etikettipaperia, on suunniteltu säädettäviksi monenlaisiin tarroihin.

Ota käyttöön Saksasta tuodut valosähkölaitteet ja korkealaatuinen servomoottori, merkintöjen tarkkuus paranee huomattavasti.
Tuotteen Kuvaus:

Kone on taloudellinen ja helppo käyttää, varustettu HMI-kosketusnäytöllä ja PLC-ohjausjärjestelmällä. Sisäänrakennettu mikrosiru tekee nopean ja helpon säädön ja vaihdon. Tämä automaattinen merkintäjärjestelmä on ihanteellinen sylinterimäisille, tasaisille ja neliömäisille astioille.

Tämä kone soveltuu laajalti elintarvike-, kosmetiikka-, lääke-, torjunta- ja muille teollisuudenaloille. Se on yhden ja kahden sivun etiketti tasaiselle, neliömäiselle ja pyöreälle pullolle, jonka tilavuus on alle 1 litra. Automaattinen tietokoneohjattu (PLC), helppo käyttää. Ei pulloa ei merkintöjä. Se voi muuttaa teknisiä tietoja helposti. Se hyväksyy servomoottorin, saavutettu suljetun piirin ohjauksen alhainen toimintahäiriö. Korkea hyötysuhde. Nopea vauhti.

Työnkulun kuvaus

Pullo sisään → tarkista → merkinnät → aivotarra → valmiit tuotteet
Kun pullo etiketissä, ensin cheaking-asento. Pullon korjaus ennen paineen syöttömekanismia, Paine on toimintamekanismi on tehdä pullo vakaana, ei mitään himmeää kävelemään eteenpäin. Sauvan merkkiasento anturin tunnistussignaalin kautta aloittaa vakiotoiminnon, aloittaen merkinnät. eteenpäin lyöntiä, aivohalvaustarra kiinnittyy pullon etiketin molemmille puolille ja päättyy sitten.

Avainominaisuudet

♦ Raskaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut anodisoidut alumiinikomponentit

♦ Elektroniset komponentit ovat maailmankuuluja tuotemerkkejä

♦ Pystyy merkitsemään tasaisia, soikeita, neliömäisiä ja pyöreitä astioita

♦ Säädettävä nopeuden pullon syöttöerotin

♦ PLC-ohjaus ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

♦ Servomoottorikäyttö takaa tarkan ja nopean toistettavan merkinnän

♦ Pullon pitämiseen on tarkoitettu ylätasapainotin / kuljetinhihna asianmukaista merkintää varten.

♦ Automaattinen synkronoitu tarrapää ja kuljetinhihna

♦ Verkkovirta avautuu

♦ Tarrojen havaitseminen tai puuttuminen automaattisella pysäytysjärjestelmällä estää väärän merkinnän

♦ Kosketuksettomat silmäsensorit

♦ Tarralaskuri

Saatavilla olevat vaihtoehdot

♦ Kuuma leimasintulostin kooderilla (tulostaa merkit suoraan tarraan)

♦ Clear Label Sensors (pystyy havaitsemaan läpinäkyvät tarrat)

♦ Ympäröivä asema

Tekniset tiedot

SuuntaVasemmalta oikealle tai oikealta vasemmalle
Nopeus120-250CPM (riippuen tuotteen ominaisuuksista ja syöttönopeudesta)
Säiliön halkaisijaP: 30-300mm W: 20-140mm
Kontin korkeus55-400mm
Tarran pituus15-300 mm
Etiketin korkeus10-150 mm
Merkinnän tarkkuus± 1 mm (tuotteen ominaisuuksista riippuen)
Tarrarullan koko320 mm (enintään)
Tarran ytimen koko76mm
Sähkönsyöttö110 / 220V 50 / 60Hz 1PH 2500W
Paino310 kg
Ulottuvuus2800x1450x1500mm