Etiketöintilaitteiden kumppanin valitseminen

Viiniteollisuuden kasvun jatkuessa - keskimäärin 5,7%: n kasvu keskimäärin vuosina 2014--2019 - viininvalmistajat ja viinitilojen omistajat tarvitsevat innovatiivisia tapoja saada tuotemerkkinsä erottumaan kilpailun jatkuessa nousutrendillä. Luovat ja ainutlaatuiset viinimerkinnät ja viinipurkkitarrat ovat vain yksi tapa saada huomiota ja luoda ero. Hyvä uutinen on, että on olemassa erilaisia merkintätekniikoita, jotka auttavat vaikuttamaan visuaalisesti viiniharrastajiin kaikkialla.

Viininvalmistus keskittyy juomisen kokemukseen luomalla monimutkaisia ja mielenkiintoisia ors tottumuksia ja joissakin tapauksissa vanhan maailman reseptejä. Se ei ole pelkästään mielenkiintoinen fl -hahmojen suosio, samoin orgaaniset viinit, sokeriton viinit ja vähähiiliset viinit. Vanhojen ja uusien toimijoiden kanssa markkinoilla - puhumattakaan kasvavasta viinitilaustrendistä - on vielä kriittisempää, että viinitilat merkitsevät viiniään tavalla, joka kiinnostaa asiakkaita ja pitää heidät palaamassa lisää.

Viinin etiketöintilaitteet

Tämänhetkiset trendit

Viinitilojen määrän kasvaessa kasvavat myös tuotantotrendit, pullotusominaisuudet ja etiketöintitekniikka.

Viiniteollisuuden ennusteet näyttävät kirkkailta. Kuluttajapainotteisuuden odotetaan kuitenkin siirtyvän jonkin verran parempaan laatuun kuin määrään, mikä tarkoittaa, että tuotemerkin identiteetti ja pakkaus ovat merkittäviä menestystekijöitä.

Äskettäisessä viininmaistelututkimuksessa useita viinipulloja, joiden hinta vaihteli 10-150 dollaria, jaettiin osallistujille. Tässä on mitä löydettiin.

• 82% vastaajista valitsi viinipullon etiketin ulkonäön perusteella
• 65 prosentille vaikutti se, kuinka kallis heidän mielestään viini näytti
• 58% välitti viinialueesta
• Pullon muoto ja väri vaikuttivat 53 prosenttiin
• 46% ostaa mieluummin jotain, josta he ovat nauttineet aiemmin
• 42% piti vintage-viiniä

Tämänhetkiset trendit

Tutkimustulosten mukaan on selvää, että viinipullojen ulkonäkö on tärkeää kuluttajille. Se, merkitseekö upea etiketti hauskaa ja omituista vai tyylikästä ja hienostunutta, voi riippua kohdemarkkinoistasi - mutta kumpaakin tapaa, viinipullosi pitäisi kiinnittää huomiota ja viestiä laatu. Tämä tarkoittaa, että viinimerkkisi tarvitsee oikean muotoilun - ja sitä on noudatettava asianmukaisesti ja johdonmukaisesti, jotta viinipullo näyttää parhaimmalta sekä verkossa että hyllyllä. Loppujen lopuksi viinisi etiketissä on vain 1,5 sekuntia vaikutusta.

Kerro viinin ostajien huomio kertomalla tuotteesi korkea laatu yhdellä silmäyksellä. Voit tehdä sen kehittämällä suuren viinimerkkisuunnittelun, joka kiehtoo viiniharrastajia ja pakottaa heidät valitsemaan viiniäsi. Tässä on joitain suunnittelun elementtejä, jotka on otettava huomioon.

• Ajattele pullon, viinin ja etiketin väriä. Mitä tunteita haluat välittää? Kirkkaat värit herättävät iloisuutta, energiaa ja rohkeutta. Mykistetyt värit viittaavat hienostuneisuuteen ja hienovaraisuuteen. Tummat värit lupaavat rikkaita ors tunteita ja juonittelua. Voit jopa harkita kirkkaan tarran asettamista tummalle pullolle visuaalisesti esiin nousevaa suurikontrastista materiaalia varten.

• Myös fonttivalintasi ja tarramateriaalisi laskevat. Onko ulkonäkösi minimalistinen, tyylikäs, vintage, moderni tai ärtyisä? Sinun kannattaa valita kirjasinlaji, joka asettaa oikean sävyn, valita mielenkiintoinen taideteos ja muista valita etikettirakenne, joka tukee tuotemerkkiäsi ja viinisi luonnetta.

• Harkitse ainutlaatuisen muotoisten viinien etikettien ja pakkausten käyttöä. Ehkä edes mene ylimääräiselle luovalle mailille ja sido kaikki yhteen teemalla, jolloin pullosi, etiketti, korkki ja lähetyslaatikko koordinoivat toisiaan - tai jos sinulla on taloudellinen heilahdushuone, tilaa tilauksesta mukautetut viinietiketit.

• Tässä on hyödyttömiä yleisiä sanoja ja lauseita, joilla ei ole mitään hyötyä viinimerkinnöissä ja jotka tulisi jättää huomiotta.

Kun olet naulannut viinipullopakkauksen etiketin, varmista, että etikettiprosessisi on optimoitu ja että jokaisella pullolla on täydellisesti sijoitettu etiketti.

Etiketöintilaitteiden tyypit

Minkä etiketin avulla voit tehdä enemmän viiniä lyhyemmässä ajassa? Oletko valmis kysymään "ylös" viinin etikettipelistäsi? Sijoittaminen viinien etiketöintikoneeseen, joka auttaa sinua lisäämään tuotantoa ja säilyttämään laadun, voi olla juuri sitä, mitä tarvitset pysyäksesi kilpailussa.

Viinitiloilla on useita pullojen ja purkitettujen viinien merkintävaihtoehtoja. Yleensä etikettilaitteita tulee manuaalisissa, puoliautomaattisissa ja automaattisissa malleissa. Tarrojen käyttötarpeiden ja tavoitteiden valmistusnopeuden tunteminen auttaa kaventamaan valintoja.

Etiketöintilaitteiden tyypit

Manuaaliset etiketöintikoneet vaativat työntekijöiden lataamaan ja kiinnittämään kukin tarrat erikseen.

Puoliautomaattisia etiketöintikoneita käytetään käsikytkimellä tai jalkakytkimellä. Työntekijä lataa pullot kuljettimelle ja painaa sitten painiketta tarrojen kiinnittämiseksi. Tämä menetelmä on nopeampi ja johdonmukaisempi kuin manuaalinen käsimerkintä.

Monissa tapauksissa puoliautomaattinen, käärittävä etiketöintikone on paras vaihtoehto pullotetun viinin merkitsemiseen, koska sen avulla voit siirtyä pienien erien viininvalmistuksesta täysin automaattiseen, linjassa olevaan etikettikoneeseen ajan myötä. huollat laitteesi tai pullotuslinjan.

Automaattisissa etiketöintikoneissa on pyörivä- ja linjavaihtoehdot. Molemmat ovat nopeampia ja tarkempia kuin manuaaliset ja puoliautomaattiset tarrat. Automaattiset etikettikoneet tarjoavat valtavan harppauksen tuottavuudessa ja tehokkuudessa. Kun viinipullot tai tölkit on täytetty, niitä voidaan syöttää jatkuvasti etiketöintikoneeseen, jolloin saadaan noin 150 leimattua tuotetta tunnissa. Pyörivät etiketikoneet ovat taajuuden yläpäässä, jopa 500 tarraa tunnissa ja tarjoavat lopullisen etikettien sijoittelun ja yhtenäisyyden.

Automaattisten etiketöintilaitteiden ominaisuudet ja hinta vaihtelevat. Valitse yksi, joka ei vain tyydytä nykyisiä käyttötarpeitasi, mutta joka voi kasvaa tarpeidesi mukaan.

Merkintälaitteiden merkitys

Riippumatta siitä, kuinka nopeasti pystyt pullottamaan ja merkitsemään viiniäsi, kokonaistuotantoa rajoittaa nopeus, jolla voit pakata sen ja saada sen markkinoille. Tässä prosessissa yksi suurista haasteista, joita monet viinitilat kokevat, on etikettien painaminen ja asettaminen.

Pullojen etiketöintikoneilla on useita hintoja, mikä vaikuttaa usein ylivoimaiselta rajallisella budjetilla toimivien viinitilojen omistajille. Tehokkaiden etikettilaitteiden lisääminen voi kuitenkin lisätä tuottavuutta dramaattisesti ja maksaa itsensä takaisin nopeasti nostamalla tuotantoa välittömästi.

Tehokkuus

Tyypillisesti useimmat viinitilat aloittavat ilman suuria ennakkomaksusijoituksia, joten tuotannon aloittamiseksi heidän on etiketöitävä jokainen viinipullo.

Yhden puoliautomaattisen etiketöintikoneen, pöytälevyn tai modulaarisen, lisääminen voi kuitenkin lisätä tuottavuutta lähes 500%, jolloin voidaan merkitä jopa 150 pulloa tunnissa. Nämä pienemmät etiketit ovat enemmän tilaa uusille tai pienille viinitiloille. Nämä vaihtoehdot toimivat myös paremmin, jos sinun on saatava kuukausittaiset viinitilauslaatikot johdonmukaisesti ajoissa.

Tehokkuus

Täysautomaattiset linjamerkintäkoneet ovat fyysisesti suurempia ja hieman kalliimpia, mutta ne voivat merkitä jopa 500 pulloa tunnissa. Tämän tehokkuuden lisäyksen ansiosta viinitilat voivat täyttää enemmän pulloja ilman, että niitä kiinnitetään lokiin merkintävaiheessa.

Kun yhä useampi viini poistuu pullotuslinjasta ja tulee markkinoille, merkintävälineet ovat enemmän kuin perusteltu investointi.

Laatu

Puoliautomaattisten tai täysin automaattisten etiketöintilaitteiden käyttö antaa viinitilalle mahdollisuuden sijoittaa hyvin suunniteltu tarra tarkasti joka kerta. Ja me kaikki tiedämme, että tasainen ja tarkka levitys on tärkeä markkinointityökalu.

Tarrakoneet ovat nopeampia ja tasaisempia sijoittamalla vähemmän virheitä kuin manuaalinen käsintarrat. Paras merkintäväline sisältää stabilointiaineet, jotka varmistavat, että etiketti asetetaan tasaisesti ja samaan paikkaan uudestaan ja uudestaan ilman liikkumista pysty- tai vaakasuunnassa.

Laatu

Kustannukset vs. Arvo

Vaikka uusien etikettilaitteiden ostamisen tai vuokraamisen alkukustannukset saattavat tuntua pelottavilta, on välttämätöntä arvioida kaikki kustannustekijät, jotka vaikuttavat viinitilaan.

Esimerkiksi kertaluonteinen etikettilaitteiden hankinta on huomattavasti pienempi kuin kustannukset, jotka aiheutuvat kokopäiväisen työntekijän palkkaamisesta etikettien kiinnittämiseen pulloihin tai tölkeihin. Jos sinulla on jo työntekijöitä, jotka kiinnittävät tarroja, etikettiprosessin automatisointi vapauttaa heidät tekemään kiireellisempiä tai suositeltavampia tehtäviä.

Toinen tärkeä osa kustannusyhtälöä on hukkaan tulevien ja viallisten tuotteiden vähentäminen. Etiketöintilaitteet ovat johdonmukaisia ja luotettavia, joten inhimilliset virheet poistetaan ja vähemmän tarroja väärin, mikä säästää rahaa. Tehokkuuden ja kustannussäästöjen ymmärtämisessä laitteiden todelliseen käteishintaan on jotain. Viime kädessä laitteiden arvo on monilla merkittävillä tavoilla suurempi kuin kustannukset.

Asetusten arviointi

Arvioi nykyinen asetuksesi ja määritä, mikä rooli etikettikoneella on pullotuslinjalla, ennen kuin päätät ostettavan tarratyyppikoneen tyypistä. On myös tärkeää määrittää parametrit, jotka määrittävät tarvitsemasi etikettikoneen koon ja tyypin. Tämä auttaa sinua valitsemaan tarpeidesi mukaisen viinimerkinnän, joka sujuu saumattomasti nykyiseen toimintaan ja tekee prosessistasi entistä tehokkaamman.

Asetusten arviointi

Tuotantosi

Jotta voisit arvioida tarpeesi oikein, tunnista selkeästi merkinnät ja tuotantotavoitteet.

Aloita päättämällä määrä ja nopeus, jonka haluat tuotteen siirtyvän linjan läpi. Tarrakoneissa on erilaisia nopeusalueita, joten valitse yksi, joka määrittää nopeuden, jonka linjasi pystyy ylläpitämään.

Tuotantosi

Sinun on myös otettava huomioon mahdolliset seisokit, joita voi esiintyä, kun vaihdat merkintäsovelluksia (esim. Siirtyminen käsimerkinnästä puoliautomaattiseen koneeseen).

Kaikilla valitsemillasi viinien merkintäkoneilla on etuja ja haittoja, joten etsi etiketti, jonka asentaminen, käyttö ja ylläpito on helppoa.

Avaruus ja varusteet

Kun sinulla on mielessäsi selkeät tavoitteet viinimäärälle, jonka työnnät linjallesi ja millä nopeudella, seuraava askel on löytää laitteet, jotka löytyvät tilaan, johon sinulla on helppo päästä. Muita huomioita ovat nykyinen laitteiden yhteensopivuus ja yleinen tuotantolinjan suunnittelu.

Avaruus ja varusteet

Tuotantolinjasi sisältää erilaisia koneita, kuten suodattimia, cappereita tai korkkeja ja etikettejä. Tehokkuuden vuoksi on parasta hankkia etiketti, joka on yhteensopiva linjasi jo olemassa olevien laitteiden kanssa ongelmien välttämiseksi. Tämä on myös tilaisuus päättää, haluatko etikettikoneesi sopivan yhteen nykyisen koneesi kanssa vai haluatko vapaasti seisovan etiketin.

Sinun tulisi valita etiketti, joka pystyy pysymään mukana täyttö- ja tiivistyskoneissasi sekä skaalautumaan yrityksesi kanssa sen kasvaessa.

Kontti- ja etikettihuomiot

Suurin osa viinitiloista käyttää mieluummin lasipulloja viineissään. Lasipullot voivat kuitenkin olla kalliita ja painavia. Alumiinitölkit, suosittu trendi taloudellisessa viinialalla, ovat kevyempiä ja kustannustehokkaampia. Vaikka useimmat premium-viinitilat uskovat, että lasipullon estetiikka ja luokkatekijä voittavat alumiinipurkin joka kerta. Mutta viininjuojien mukaan pakkaus ei tee eroa viinin maistelussa.

Foodandwine.comin mukaan sokea makutesti osoitti, että kun 86 aikuiselle annettiin samanlaisia viinejä, jotka kaadettiin kuppiin, yksi pullosta ja yksi tölkistä, 48,5% piti pullotettua versiota verrattuna 45,3%: iin, joka mieluummin purkitettuun versioon ( 5,8% ei osoittanut etusijaa).

Tuotemerkin mieltymyksistä riippumatta, kun olet määrittänyt minkä tyyppisen astian aiot käyttää viinillesi, on aika päättää viinimerkin koko, tyyli ja sijoitus. Voit valita etu- ja takatarroista, käärittävistä tarroista tai kutistusholkkitarroista.

Jos tiedät, että pullolla tai tölkillä on epätavallinen muoto tai erottuva kartiomainen, sinun on löydettävä etiketöintikone, joka pystyy asianmukaisesti merkitsemään properly x näiden ainutlaatuisten mittojen mukaan. Etiketöintikoneita on useita kokoja ja tyyppejä, mutta ne eivät välttämättä ole universaaleja kaikille tarrasovelluksille.

Laatupakkaukset ja etiketit

Terävän ja ammattimaisen ulkonäön saavuttamiseksi muista käyttää korkealaatuisia materiaaleja. Oikea etiketti voi tehdä hienoa työtä merkitsemällä tölkit ja pullot, jos käytettävät astiat eivät ole ensiluokkaisia, ne voivat aiheuttaa ongelmia, jotka tekevät tuotteestasi näyttävän huonolta.

Ei ole väliä mitä valitset, varmista, että astiat ovat yhtenäisiä. Koon ja muodon puutteet ja epäjohdonmukaisuudet voivat aiheuttaa tarrakoneesi väärän lukemisen sinne, missä tarrat on asetettava. Tarkista astiat säännöllisesti huonolaatuisten merkkien varalta, jotta voit puuttua niihin ennen kuin ne on täytetty ja väärin merkitty.

Satunnaistettu mutta hyödyllinen tapa testata tölkkien tai pullojen erän johdonmukaisuus on "neliötesti". Aseta tämä tölkki tai pullo suoraa reunaa tai viivainta vasten ja kierrä sitä hitaasti. Jos muodossa on poikkeavuuksia, näet aukkoja astian ja suoran reunan väliin. Nämä pienet muodonmuutokset voivat riittää vaikuttamaan tarroidesi tarttuvuuteen ja ulkonäköön.
Epäjohdonmukaisuudet voivat luoda kuplia etiketin alle. Tämä voi myös vähentää kutistusholkkien tarroja.

Tarran laatu on toinen tekijä, joka määrittää kokonaistuloksesi. Tarrat tulevat monista eri materiaaleista, ja ne voivat käyttää erilaisia liimoja tai liimoja, kun ne laitetaan astioihin. Huonolaatuiset etiketit ovat alttiita repeämiselle, kuplimiselle, tahraantumiselle ja muille etikettien toimintahäiriöille. Valitse tunnettu ja luotettava etikettimerkki ja pohdi, haluatko mieluummin paperin vai synteettisen tuotteen.

Muista, että viiniharrastajat, jotka arvostavat viinikulttuurin kaikkia näkökohtia, myös pakkauksia, huomaavat huonosti suunnitellut ja käytetyt etiketit helposti.

Etiketöintilaitteiden kumppanin valitseminen

Oikean merkintävälineen valinta viinille riippuu muusta kuin vain koneen toiminnasta. Kun ostat etikettilaitteiden valmistajalta tai jakelijalta, aloitat myös jatkuvan kumppanuuden heidän kanssaan. Tässä on muutama huomioitava asia, kun valitset etikettikumppanin.

Etiketöintilaitteiden kumppanin valitseminen

Osat ja huolto

Osat

Luonnollisesti kaikkiin laitteisiin liittyy jonkin verran vikoja, kun niitä käytetään kovaa käyttöä. On välttämätöntä, että etikettikoneesi valmistajalla on varaosia käsillä ja että ne ovat helposti saatavilla. Mitä kauemmin koneesi on alhaalla, sitä vähemmän tuotetta pääsee ulos ovesta -
ja aika on rahaa.

Muista kysyä tarralaitteiden tarjoajalta, jos joidenkin osien tiedetään kuluvan ja kuinka pitkä odotusaika on vaihtoihin. Tämän avulla voit suunnitella tarvittavat huollot tai korjaukset vaikuttamatta normaaliin tuotantoaikaan.

Palvelu

Avain viinilinjan sujuvan toiminnan varmistamiseen on varmistaa, että etikettilaitteitasi ylläpidetään ja huolletaan koko sen käyttöiän ajan. Etiketikoneesi valmistajan tulisi olla käytettävissä vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja auttamaan sinua ratkaisemaan pieniä ongelmia.

Paras tapa löytää hyvämaineinen jälleenmyyjä on pyytää suosituksia viiniyhteisöltä. Kun tarkastelet laitteiden jälleenmyyjiä, ota huomioon heidän vastaustensa oikea-aikaisuus, onko ratkaisujensa luotettavuus ja pystyvätkö he tarjoamaan jatkuvia päivityksiä ja jatkuvaa tukea. Kaikki nämä ovat tärkeitä, kun toimintasi alkaa kasvaa.

Laatu

Laadukkaiden tuotteiden tulisi olla jokaisen valmistajan tavoite. Kaikki yritykset eivät kuitenkaan noudata samoja standardeja.

Varmistaaksesi, että saat parhaan vastineen rahalle, kysy jälleenmyyjältäsi muutama kysymys osien, korjausten ja uusien koneiden laadunvalvontamenettelyistä. Esimerkiksi selvitä, miten he testaavat koneita ennen ennakkomyyntiä, ja kysy, millaisia tarkastuksia käytetyille ja kunnostetuille koneille tehdään ennen niiden jälleenmyyntiä.

Tänään tekemäsi investointi viinitilan merkintävälineisiin riippuu laitevalmistajan tuesta ja asiakaspalvelusta pitkällä aikavälillä. Asiakkaana haluat tietää, että he seisovat tuotteidensa takana tarjoamalla perusteelliset ja hyödylliset vastaukset kysymyksiisi, tekevät osista helposti saatavia ja noudattavat korkealaatuisia standardeja kaikille uusille tai käytetyille laitteilleen. Kaikki nämä tekijät vaikuttavat siihen, kuinka etikettikoneesi toimii muutaman ensimmäisen tuhannen pullon jälkeen ja kun viinitoimintasi laajenee.

Johtopäätös

Kun siirryt kohti viinintuotannon lisäämistä ammattimaisilla etiketöintilaitteilla, pidä mielessä kaikki tekemäsi päätökset.

• Arvioi nykyinen tuotantolinjasi ja määritä merkintöjä tarvitsevien pullojen tai tölkkien lukumäärä sekä mahdolliset tilan ja suunnittelun rajoitukset.

• Kun olet asettanut joitain tuotantotavoitteita ja sinulla on käsitys siitä, miten aiot integroida uuden etikettilaitteen, on aika mennä ostoksille. Etikettikoneen ostaminen edellyttää eri vaihtoehtojen vertailua, mukaan lukien puoliautomaattinen, täysautomaattinen, pöytälevy, linja tai pyörivä. Sinun on myös otettava huomioon materiaalisi (lasipullo, alumiinipurkki, vinyylitarrat, kiiltopaperitarrat jne.) Varmistaaksesi, että valitsemasi etiketti toimii hyvin.

• Muista, että valitsemasi etiketilaite vaatii myös jatkuvaa huoltoa ja huoltoa, jotta se pysyy toiminnassa. Ota yhteyttä arvostettuun jälleenmyyjään ja hanki tietoa heidän huoltosopimuksistaan ja osiensa saatavuudesta, jotta sinulla on tarvittavat resurssit uuden koneesi kunnossa pitämiseen.

Automaattisen etiketöintitekniikan tehokas käyttö parantaa merkittävästi tuottavuutta ja tuotosta koko viinitiloissa.

Oikean etikettikoneen löytäminen on kuitenkin avainasemassa. Muista arvioida kaikkien mahdollisten etiketöintilaitteiden laatu, nopeus ja luotettavuus ennen ostoksen tekemistä.