Automaattinen itseliimautuva pystysuora etiketöintikone lemmikkipulloille

Se hyväksyy ihmisen ja koneen välisen vuoropuhelun tyyppisen kosketusnäytön: helppo käyttää, yksinkertainen, servo-ohjausjärjestelmä, hyväksyy PLC-ohjelman ohjauksen ja hyväksyy kaksoisjakautuvan pyörän rakenteen niin, että merkittävä pullo tulee yksitellen. Etiketöintialue varmistaa jokaisen pullon merkintätarkkuuden ja läpäisynopeuden. Merkintämekanismissa käytetään monipuolista säätörakennetta, ja rullan etikettimekanismi toteuttaa monen kulman säätämisen ylös, alas, vasemmalle ja oikealle, joten säätö eri ominaisuuksien mukaan on yksinkertaista ja kätevää, helppo oppia ja ymmärtää. Kuljettimeen lisätään kooderi merkintänopeuden synkronoimiseksi kuljetusnopeuden kanssa merkinnän vakauden varmistamiseksi.

Automaattinen itseliimautuva pystysuora etiketöintikone lemmikkipulloille

Johdanto

Tämä automaattinen pullojen etiketöintikone koostuu joukosta koteloa (ruostumaton teräs, alumiiniseos), joukosta kuljetusmekanismeja, joukko etikettien lähetyslaitteita, sarja pyörää, joukko pullojen erotuslaitteita, sarja pyörän säätöjä laite, joukko sähköjärjestelmää.

Monitoimimerkintä, joka sopii kaikenlaisiin pulloihin, levitetään elintarvike-, kemian- ja lääketeollisuudessa Se pystyy toteuttamaan automaattisen pullonsiirron, tarran erottamisen, kiinnittämisen ja niin edelleen. Koko konetta voidaan ohjata mikro-instrumenteilla, jotka ovat automaattinen ohjaus ja tarkistus. Etiketti ja pullot ovat samassa vaiheessa. Kylmäpainatusjärjestelmä voidaan sovittaa myös asiakkaan vaatimusten mukaan. Se on tarkka ja helppo säätää ja käyttää aiheuttamatta paljon ääniä, osa varaosista voidaan valmistaa asiakkaan vaatimusten mukaan.

Automaattinen itseliimautuva pystysuora etiketöintikone lemmikkipulloille

Tekninen parametri

Etiketöinnin nopeus40-150 kpl / minuutti
Pullon halkaisija40-120 mm
Tarran kokoP: 20-280mm H: 30-140mm
Labeler-virhe≤ ± 0,5 mm
Kelan ulkohalkaisija:Enintään 360 mm
tarrarullan sisähalkaisijaφ76mm
paino450kg
teho1,5 kW
Koneen koko2000 * 900 * 1700mm

Automaattinen itseliimautuva pystysuora etiketöintikone lemmikkipulloille

Pääsähkökonfiguraatio:

kohdenimimääräbrändi
1PLC-ohjain1Taiwan DELTA
2Ihminen-tietokone
käyttöliittymä
1Taiwan DELTA
3TAAJUUSMUUNNIN1Taiwan DELTA
4Tarra lähetä moottori1Yankong
5Moottorin kuljettaja1Yankong
6Muuntaja1Suuri muuri
7Teho1Taiwan DELTA
8Tunnistetarkastuksen anturi1LEUZE
9Tuotetarkastuksen anturi1AVAIN
10Hälytys1AMPUT
11Virtakytkin1Schneider
12Hätäpainike1Schneider

Automaattinen itseliimautuva pystysuora etiketöintikone lemmikkipulloille

Tekniset ominaisuudet ja käyttö:

1. Tämä automaattisen pullon etiketöintikoneen affiniteetti edistyneelle ihmisen ja koneen käyttöliittymäjärjestelmälle, käyttö on yksinkertaista ja intuitiivista, toiminto on kaikki valmiina, on runsaasti online-ohjetoimintoa. Rakenne on yksinkertainen, kompakti, helppo käyttää ja huoltaa

2. Hyväksyy kuuluisan tuotemerkin moottorikäytön, syöttönopeus on vakaa, luotettava

3. Toimintaperiaate: Pullomekanismi, jossa on erillisen tuotteen palat, anturi tunnistaa tuotteen passin, palauttaa signaalin ohjausjärjestelmään sopivassa asennossa

Lähetä tarranohjausmoottori ja kiinnitys, joka pysyy tuotteen etiketöintiasennossa.

4. Käyttö: laita tuote (linja) tuotteen toimitukseen (laite automaattisesti), tuotteiden erottelu ja mittaus - merkinnät - kerää merkittyjä tuotteita.

5. Älykäs ohjaus

Koko kone hyväksyy kypsä PLC-ohjausjärjestelmän, tekee koneesta vakaan ja nopean

6. Yleinen muotoinen pullolaite, mikä tahansa pullon muodon halkaisijasta ilman varaosia, nopea paikannuksen säätö

Huomaa: (valinnainen ja säädettävä pyörivä pyörä, jossa on täydellinen yleinen pysäköintipullojen etiketöintikone

7. käyttöjärjestelmä hyväksyy kosketusnäytön ohjauksen, käyttö on yksinkertaista, käytännöllistä, tehokas, sekoittimen merkintänopeus, lähetysnopeus, pullo voi toteuttaa askelen vähemmän nopeuden säätämisen tarpeen mukaan

8. Koneen soveltamisala: Soveltuu erikokoisille pyöreille pulloille, pyörivät pyörivät pullot, kiinteämmät kappaleet kiinnitetyille kappaleille, liitoslinjalle, on myös valinnainen materiaalia keräävä levysoitin ja helpottaa lopputuotteiden keruuta, lajittelua ja pakkaamista.

9. Koodijärjestelmä: Valinnaisen kokoonpanon (tulostin) osat voivat olla verkossa tulostuspäivän ja eränumeron tulostamiseksi, pullon pakkausprosessin leikkaamiseksi, tuotannon tehokkuuden parantamiseksi, Kehittyneen tekniikan (kaasu / sähkö) toimilaitteen kooditulostinjärjestelmän osat, selkeä, nopea ja vakaa tulostus. Lämpökooditulostin kaasulähteellä: 5 kg / cm2

10. Etiketin laatu: Hyväksyy joustavan puuvillahihnan, merkintätaso tasainen, ilman ryppyjä, mikä parantaa huomattavasti pakkausten laatua. Automaattinen valosähköinen tunnistus, ei tarraa, ei toimi, ei automaattista tarran korjausta tai automaattista hälytystoimintoa, estää vuodot ja jätteet.

Huomaa: Tämä ratkaisu on tavanomaisille vakiolaitteille. Jos laitteiden parantamiseen on erityisvaatimuksia, se voi päivittää tai parantaa.