Automatisoitu räätälöidyt kartiomaiset pullot osoittavat säiliöt pyörivä etiketöintikone

Rotary Sticker Labeling Machine on tarkoitettu täytettyjen ja sinetöityjen kartiomaisten pullojen etiketöintiin. Tämä pienikokoinen pyörivä etiketöintikone käyttää pyörivän rakenteensa ansiosta hyvin vähän tilaa. Automaattiset epäsäännölliset pullot Etiketöintikone merkitsee eri muotoisia pulloja nopeudella 120 ampullia minuutissa. Kone täyttää nykyisten hyvien valmistusstandardien vaatimukset.

Prosessitoiminta mukautetuissa pyörivissä etiketöintikoneissa kartiomaisia kartiomaisia teräviä pulloja varten

Automaattiset räätälöidyt kartiomaiset pullot osoittavat säiliöt Pyörivä etiketöintikoneen tiedot

Syöttömadosta tähtipyörään vastaanotetut astiat on sijoitettu tarkalleen toisistaan ja ulottuvat etikettiin käärimiskohdasta samalla etäisyydellä. Kun astut etikettipisteeseen, kontti-anturi alkaa servomoottorilla ja paina hihnaa painamalla etiketti tasaisesti tyynyn ja hihnan väliin. Tarra-anturin valokenno tunnistaa kahden tarran välisen tilan ja pitää niitä kiinni, kunnes seuraava astia tulee. Tämän toimenpiteen aikana pneumaattiset tulostuslaitteet tulostuvat.

Räätälöidyn etikettikoneen perusparametri muotilla terävien astioiden pitämiseen:

Automaattiset räätälöidyt kartiomaiset pullot osoittavat säiliöt Pyörivä etiketöintikoneen tiedot

automaattinen pyörivä etiketti kartiomaisille pulloille
Etiketöintikapasiteetti (kpl / min): 40-150 kpl / min
Merkintätarkkuus (mm): ± 1,0 mm
Etiketin koko: (L) 20-280mm (H) 30-140mm
Materiaalikoko: Φ40-Φ100mm (K) 40-300mm
Rulla sisällä (mm): Φ76mm
Telan ulkohalkaisija (mm): Φ350mm
Koneen koko (mm): (P) 2000 * (L) 850 * (K) 1450 (mm)
Virtalähde: AC220V 50Hz / 60Hz 1500W

Näytteet räätälöityyn pyörivään etiketikoneeseen, jossa on kontteja pitävät muotit

Näytteet räätälöityyn pyörivään etiketikoneeseen, jossa on kontteja pitävät muotitNäytteet räätälöityyn pyörivään etiketikoneeseen, jossa on kontteja pitävät muotit

Koneet etiketöivät tuotantolaitoksen

Koneet etiketöivät tuotantolaitoksen

Takuu: Kaikille koneille se vaatii yhden vuoden takuun. (Takuu ei koske onnettomuuksista, väärinkäytöstä, väärästä käytöstä, varastointivaurioista, huolimattomuudesta tai laitteen tai sen osien muutoksista johtuvia ongelmia.

Asennus: koneen saapuessa tehtaallesi, jos tarvitset, teknikkomme menee sinun luoksesi asentamaan ja testaamaan konetta ja kouluttamaan työntekijääsi koneen käyttämiseen (junan aika riippuu työntekijästäsi). ruoka, hotelli, maasi matkamaksut) pitäisi olla tililläsi ja sinun on maksettava teknikolle 100 USD päivässä. Voit myös mennä tehtaallemme tekemään koulutusta.

Huollon jälkeen: Jos sinulla on ongelma koneessa, teknikkomme menee paikalleen korjaamaan koneen mahdollisimman pian. Kustannusten tulee olla tililläsi.