Nopea, täysautomaattinen PVC-hihan kutistemuovutuslaitteiden etiketti

Automaattinen holkkimerkintälaite käyttää tarkoituksellista edistynyttä tekniikkaa --- peitä pullon ympyrän etiketti. Kutistuu nopeasti pullon rungon suunnitellun aseman kiinnittämiseksi. Tämän koneen rakenne on kompakti ja soveltuu eri suuntien ja korkeuksien tuotantolinjalle.

Koneosa ottaa käyttöön modulaation yhdistelmäsuunnittelun ja tekee koneesta luotettavan. Korkeuden säätö ottaa huomioon moottorin vaihtelut. Materiaali on kätevä vaihtaa. Erityinen leikkuupään muotoilu tekee etiketin vieritysleikkauksesta tarkemman ja luotettavamman.

Sitä käytetään laajalti kivennäisvesipullossa, puhtaan vesipullossa, virvoitusjuomapullossa, lääkepullossa, ruokapullossa ja muissa astioissa. Tuotantokapasiteettialue on 2000-40000BPH.

Nopea, täysautomaattinen PVC-hihan kutistemuovutuslaitteiden etiketti

Johdanto

Perustamisen jälkeen mekaanisen suunnittelun ja valmistuksen pitkäaikaisen kertymisen kokemuksen perusteella asiakkaiden erilaiset tarpeet ovat kehittäneet VK-150B, VK-250B, VK-350B, VK-450B, VK-600B (yksittäiset Machine), sen nopeus on 150-200 pulloa minuutissa, 250-300 pulloa, 350-400 pulloa, 450-500 pulloa, 600-700 pulloa. Kaksoispääteiset holkkikoneet valmistetaan päivitystekniikan perusteella, mikä mahdollistaa tuotannon nopeuden saavuttaa 40000 pulloa / tunti. Asiakkaiden tarpeiden mukaan hyödynnämme ulkomaista kehittynyttä tekniikkaa kehittääksemme kuumasulatemerkintäkoneet, automaattiset PE-kalvopakkauskoneet ja kartonkipakkauskoneet. Pakkauskoneiden vaatimusten suhteen mekaanisen rakenteen suunnasta, piirin suunnittelusta, älykkäästä ohjauksesta, tuottavuuden lisäämisestä niiden parantamiseksi, lanseeraa uudet leseet uudet automaattiset pakkauskoneet, mainostaaksesi tuotteesi ihanteellisemmalle reitille, ollaksesi edistyksellinen valmistaja pakkauskoneet.

Tämä PVC-holkin kutistemekanismin etiketöintikone kuljettaa pullon, erillisen pullon, hihan etiketin ja kutistemerkin yhdessä, joka on nopea, tarkka sijainti, vähemmän työntekijöitä ja täydellinen pakkaus. Koneemme voidaan soveltaa juomien, mausteiden, kosmetiikan jne. Pakkaamiseen.

Nopea, täysautomaattinen PVC-hihan kutistemuovutuslaitteiden etiketti

Tekninen parametri:

Tuotantokapasiteetti≥250 pulloa / minuutti (etiketin pituus ≤100 mm)
Prosessin läpäisy≥99,9%
Koko tuotannon tehokkuus≥95% (24 tunnin mukaan)
Pullon sovellettava halkaisijaÆ28mm ~ Æ 125mm , voidaan suunnitella erikoiskoko
Pullon sovellettava pituus30 mm -280 mm , voidaan suunnitella erikoispituus
Soveltuva etiketin materiaaliPVC, PET, OPS
Soveltuva etiketin pituus30 mm ~ 250 mm
Soveltuva etiketin paksuus0,027 mm ~ 0,13 mm
Soveltuva etiketin materiaaliPVC, PET, OPS
Läpinäkyvä etiketin pituus≥5 mm
Paperiputken sisähalkaisija≥4 ”(101,6 mm)
Paperiputken ulkohalkaisija≤500mm
JänniteAC380V , 50 / 60 Hz , 3 vaihetta
Etikettiholkkikoneen syöttöteho3 kW
Ulkopuolinen ulottuvuusTarraholkkikone : L2100mm * W850mm0 * H2000mm
Kokonaispaino700kg

Nopea, täysautomaattinen PVC-hihan kutistemuovutuslaitteiden etiketti

Tekniset ominaisuudet ja käyttö:

1. Ohjausyksikkö:

Synkronoitu voimansiirto ja vaihde yhdellä hihnalla. Voimansiirtohihnan vaihto valmistuu nopeasti. Verrattuna perinteisen monikerroksisen tyyppiin, jonka vaihto ja ylläpito tarvitsevat yli kuusi tuntia, sen ylläpito on helppoa ja ylläpitoa yksinkertaista, joten se ei vaikuta tuotantoon.

2. Leikkurin pääyksikkö:

Leikkurin uusi muotoilu hyväksyy nopean, vakaan ja tarkan liikkeen, leikkauspisteen ja täydellisen kutistumisen. Yhteensopiva tarran synkronisen sijaintirakenteen kanssa, leikkauspaikan virhe on 1 mm: n sisällä.

Nopea, täysautomaattinen PVC-hihan kutistemuovutuslaitteiden etiketti

3. Etiketin syöttöyksikkö:

Yhden materiaalin hylly kohtuullisella korkeudella etiketin asentamisen helpottamiseksi. Se käyttää pyörivää potentiometriä, joka mahdollistaa tarran syöttämisen vakaana ja sujuvana ja välttää virhemerkinnän pituuden, tarralohkon ja muun ongelman, kun tarran syöttö servo välittää etiketin. Se pysähtyy automaattisesti ja antaa hälytysvalon ja näkyy myös kosketusnäytöllä.

4. Puhdista yksikkö:

Hyväksytty moottorin kanssa, joka toimii kaksinkertaisen pyöreän kaaren synkronihihnalla, joka puhdistaa muoviset ydin-kumirenkaat synkronisesti ja varmistaa etiketin valamisen vakaasti.

5. Pullojen kantojärjestelmä:

Hyväksytty mekaanisella voimansiirrolla paikannushihnan ajamiseksi molemmilta puolilta.Kun vaihdat koko pullon kantoyksikköä, alas- ja ylöspäin suuntautuvaa leveyttä ohjataan kaikkia yhdellä käsipyörällä, jonka tavoitteena on synkronoitu ja nopea säätö.

6. Koneen pää ylös ja alas yksikkö:

Se hyväksyy moottorin ylös ja alas, mikä helpottaa käyttöä.

7. Uusi höyryä kutistuva tunneli:

Uuden tyylinen kutistumistunneli parantaa tehokkuutta huomattavasti. Säätö ja ylläpito on kätevää, kutistuminen on kunnossa. Höyrysuutin käyttää erotustyyliä, joka tekee tunnelista sileän. Nokka suu on jaettu neljään osaan ja jokaisen osan korkeutta, paikkaa ja höyryn määrää voidaan säätää kutistumisvaikutuksen tekemiseksi täydelliseksi.Matalapaineinen höyrypussi käyttää saumatonta teräsputkea ja jokainen liitosputki ruostumatonta terästä pehmeä putki, joten purkaminen ja kiinnittäminen on erittäin kätevää. Koko kone on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se säilyttää lämmön ja säästää energialähteitä. Lisäksi se on kansainvälisen turvallisuusstandardin mukainen. Alareunassa oleva ruostumattomasta teräksestä valmistettu taso voi kondensoida vettä ja tyhjentää ne, eikä työympäristöön voida vaikuttaa. Laatikon rungon edessä ja takana on kaksi silmäikkunaa. Koko koneen vedenpitävä rakenne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee käytöstä ja ylläpidosta kätevää.

8. Uusi kuuman ilman kutistuva tunneli:

Se hyväksyy korkeapainepuhaltimen. Erityisesti suunniteltu kuumailmapiirin tunneli säästää enemmän energiaa ja tekee kutistepullosta kauniin. Verrattuna perinteiseen kutistuvaan tunneliin, tällainen tunneli voi toimia paremmin kaarevalle pullolle.