Automaattinen muovinen vesimehupullon kutisteholkkikone

Tämä kutistusholkin etiketöintisovellustoiminto on tarkoitettu PVC-etikettien kutistumiseen pullossa, jota käytetään juomapullopakkausratkaisuun, kansainväliseen kehittyneeseen tekniikkaan, peittämään PET-pullon ympyräetiketti ja sitten kuuma kutistuminen kiinnittämään paikkaan, joka pullon runko on nimetty.

Koneen rakenne on kompakti ja soveltuu eri suuntaan ja eripituisiin tuotantolinjoihin, Koneosa hyväksyy modulaation yhdistelmäsuunnittelun ja tekee koneesta kohtuullisen, korkeuden säätö hyväksyy moottorit vaihtelevat, materiaali on kätevä vaihtaa, erityinen leikkurin pään suunnittelu, tee kalvon vieritysleikkaus tarkemmin ja luotettavammin.

Automaattinen muovinen vesimehupullon kutisteholkkikone

Laajojen asiakkaiden suurten nopeuksien vaatimusten täyttämiseksi yrityksemme tutkimus- ja kehitysosasto tekee tutkimusta ja parannuksia huolella tämän tuotteen, VK-460EL: n, valmistamiseksi, jonka suurin nopeus voi olla yli 600 Pullo minuutissa; Se käyttää myös kansainvälisesti edistynyttä samanlaista tekniikkaa.

VK-460EL tämä malli kaksoisajomekanismilla varustetaan uuden tyyppisellä tarransyöttöjärjestelmällä, jossa on kaksinkertainen servoveto, nopea vaste ja tarkkuusasento.

Vaihteiston käyttö Kiinassa mahdollistaa koneen vakauden ja sopivan suurten nopeuksien tuotantolinjalle.

Soveltuvat pullotyypit: Tämän tyyppisen koneen nopeus saavuttaa 500 - 600 pulloa minuutissa; sitä sovelletaan elintarvike- ja juomateollisuuteen, kuten hedelmämehut, teejuomat, maitotuotteet, puhdas vesi, mausteet, olut ja urheilujuoma sekä kaikenlaiset muut pullotyypit.

Automaattinen muovinen vesimehupullon kutisteholkkikone

Tekninen parametri

1.Syöttöteho8 kW
2.Tulojännite380V / 220VAC
3.Tuotanto tehokas500-600 pulloa / tunti
4.Isäntäkoneen kokoL2500mm × W1200mm × H2200mm
5.Pullon rungon sovellettava halkaisija26-125 mm
6.Soveltuva Lable-pituus30-250mm
7.Soveltuva etiketin paksuus0,13-0,35 mm
8.Paperiputken sovellettava sisähalkaisija5 〞-10 adjust säädä vapaasti

Automaattinen muovinen vesimehupullon kutisteholkkikone

Tekniset ominaisuudet ja käyttö:

1. Etiketin syöttöyksikkö, ota käyttöön kaksinkertainen materiaalihylly, joka tekee etiketin vaihdosta helpompaa ja nopeampaa. valokuvasähkön tarkistusetiketti ja ei pulloa tai etikettiä, pysäytä kone automaattisesti ja asenna hälytysvalo, näkyy myös kosketusnäytöllä. Samaan aikaan varustettu ultraäänianturilla, joka mahdollistaa tarran syöttämisen vakaana ja sujuvana ja välttää virhemerkinnän pituuden, tarralohkon ja muun ongelman, kun tarran syöttö servo välittää etiketin.

2. Hyväksytty moottorin kanssa, jossa on kaksinkertainen ympyräkaaren synkronihihna, joka puhdistaa muoviset ydin-kumirenkaat synkronisesti ja varmistaa etiketin valamisen vakaasti. Ruuvin karan estolaite ohjaa tehokkaasti vikatoimintoja ja varmistaa keskipylvään turvallisuuden.

3. Pullojen kantoyksikkö: Hyväksytty mekaanisella voimansiirrolla paikoitushihnan käyttämiseksi molemmin puolin. Samalla kun vaihdat koko pullon kantoyksikköä, alas- ja ylöspäin suuntautuvaa leveyttä ohjataan kaikki yhdellä käsipyörällä, joka pyrkii säätämään synkronisesti ja nopeasti.

Puhdistusyksikkö: Hyväksytty sähköliikkeellä säätääksesi helpommin ja nopeammin.