Automaattinen PVC kutistusholkin pullojen etiketöintikone

Johdanto

Tämä kutistusholkkikone koostuu automaattisesta etikettiholkkikoneesta, höyryn kutistustunnelista ja höyrygeneraattorista.

Pääkone hyväksyy synkronoidun lähetyksen, vaihteiston hihnan vaihto tapahtuu nopeasti. Verrattuna perinteisiin muutos- ja ylläpitotarpeisiin yli kuusi tuntia, tämä koneen huolto on helppoa ja ylläpitoa yksinkertaista, joten se ei vaikuta tuotantoon. Ainutlaatuinen leikkurin pään tasomalli koskee astian halkaisijaa 30 - 130 mm. sitä ei tarvitse muuttaa tai virheenkorjausta. on myös ainutlaatuinen näyttö, automaattisen haun alkuperäinen sijainti sekä turvallisuus ja mukavuus, joka on muiden kongenergiatuotteiden edellä.

Kaksinkertainen kutistuva tarran syöttötaso, kohtuullinen korkeus, joka on kätevä kiinnittää tarra; Automaattinen PLC-kuva, joka välttää säätämisen ja säätämisen. Sinun tarvitsee vain painaa sitä kevyesti, etiketti tunnistaa ja paikantaa automaattisesti. tarrojen vaihto on nopeaa ja kätevää. Lisäksi leikkauspaikka on ehdottoman tarkka.

Etikettien syöttölaitteet: ajettaessa synkronoitua etiketin syöttöä, syöttökyky on 90 metriä minuutissa, etiketin syöttötason halkaisija on 500 mm, paperiputken sisähalkaisija on 4 ', 8', 10 '. on vakaa. jotka mahdollistavat tarran tarkan pituuden ja vakaan ja nopean tarran toimittamisen.

Automaattinen PVC kutistusholkin pullojen etiketöintikone

Tekninen parametri:

Kapasiteetti80-100 bpm (Vakiopituuden laskeminen 100 mm: iin)
FPY≥99,9%
Koko tuotannon tehokkuus≥95% (24 tunnin laskenta)
Pullon sovellettava halkaisija28 mm - 125 mm
Soveltuva etiketin pituus30 mm - 250 mm
Soveltuva etiketin paksuus0,027 mm ~ 0,13 mm
EtikettimateriaaliPVC, PET, OPS
Tilavuusmerkin sisähalkaisija≥4 ”(101,6 mm)
Tilavuusetiketin ulkohalkaisija≤500mm
JänniteAC380V, 50 / 60Hz, kolmivaiheinen
etikettiholkin koneen teho1,5 kW-2 kW
Höyry Kutista tunnelin voima0,37 kW
Höyrynpaine1-8 kg / cm2
Höyryn ilman kulutus<25 kg / tunti
Koneen mitatTarraholkkikone: L2100 * W850 * H2000 mm
Paino500 kg

Automaattinen PVC kutistusholkin pullojen etiketöintikone

Sähkölaitteiden kokoonpanomääritykset:

Tämän tyyppisten ansastuskoneiden käyttämät sähkölaitteet ovat kaikki tuotuja kokoonpanoja, lisäksi tämä kutistuva tarrakone hyväksyy nopean paikannusmoduulin, tuodun servomoottorin, servo-ohjaimen, servo-ohjaimen ja täysin automaattisen säädön sekä ihmiskunnan toiminnan.

Casting Label -tyyppien lajikkeet:

Tämän kutistemerkintälaitteen nopeus saavuttaa 150 pulloa minuutissa; Kutistemerkintäkone koskee sellaista elintarvike- ja juomateollisuutta, kuten hedelmämehua, teejuomaa, maitotuotteita, puhdasta vettä, mausteita, olutta ja urheilujuomia jne. Kaikentyyppisiä pullotyyppejä. Tällä kutistemerkkikoneella ei ole vain erittäin tarkka sijainti tarran valamiseen, vaan se voi myös erottaa pullon täydellisen muodon kutistumisen jälkeen.

Automaattinen PVC kutistusholkin pullojen etiketöintikone

Höyry kutistuvan tunnelin tekninen parametri

TuoteKutistetunneli höyryllä
Puhaltimen syöttöjännite1PH, 220 V, 1,1 kW
Höyrygeneraattorin syöttöjännite380 V / 50 Hz
Työpaine<= 0,1 MPa
Paino230 kg
Höyryn kulutus10-20 kg / h
Uunin rungon kokoL2300 * W400 * H450 mm
Kuljetusnopeus0-35m / min

Automaattinen PVC kutistusholkin pullojen etiketöintikone

Holkkitarran tekniset ominaisuudet ja käyttö:

1. Keskipylväs soveltuu askel askeleelta etikettirakenteeseen ja nopeus on 170 B minuutissa.

2. Äskettäin suunniteltu leikkurin pää käyttää askel askeleelta moottoria, joka on nopea, toiminta on tarkka, leikkaus on kunnossa ja kutistuminen on kaunista. Tämä malli on tehnyt yhteistyötä etikettien synkronoidun sijaintirakenteen kanssa, mikä mahdollistaa leikkauksen tarkkuuden 1 mm: n sisällä.

3. Monipisteinen hätäpysäytyspainike mahdollistaa hätäpysäytyksen oikeassa asennossa tuotannon varrella, mikä takasi turvallisen tuotannon.

Automaattinen PVC kutistusholkin pullojen etiketöintikone

Höyryn kutistumistunnelin kuvaus:

Uudentyyppinen pullotarra höyry kutistumistunneli, lämpökutistuminen on lisännyt lämpökutistumistehokkuutta; erilaisia ja kohtuuttomia pullomuotoja, kuten pyöreä, neliö tai tasainen pullo jne., voimme säätää ja ylläpitää mukavuutta, kutistua tasaisesti.

Höyrynpoistotyyppi soveltuu höyryrumpujen muotoilutyyppiin, säädettävä höyrynohjausjärjestelmä, putki on sujuvasti eikä vie tilaa, poista ulostuloaukko kummallakin puolella jakaa kolme kulkua, kukin käytävän korkeus tai matala, eteenpäin ja kaasun ulostulon jälkeen suurin tehokkuus.

Höyryn kutistumistunnelin ominaisuudet:

1. Matalapaineiset höyryrumput omaksuvat ei-saumallisille teräsputkille, jokaisessa liitetyssä putkessa käytetään ruostumattomasta teräksestä valmistettua putken pikaliitintä, helppo purkaa ja asentaa.

2. Koko koneen ulkokuoret käyttävät ruostumatonta terästä SUS304, säästävät energiaa ja sopivat elintarvikkeiden turvallisuuden kriteereihin.

3. Pohja ruostumattomasta teräksestä valmistetut vesilevyt tiivistävät viileän kondenssiveden, joka voidaan sulkea pois putkiliitännän kautta, työolosuhteet eivät vaikuta, kotelon näköikkunan edessä ja jokaisella on kaksi.

4. Koko kone omaksuu vesitiiviin rakenteen, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, helppo käsitellä ja ylläpitää.

Automaattinen PVC kutistusholkin pullojen etiketöintikone

Höyrygeneraattorin mekanismin luonne:

1. pieni sähköinen lämpöhöyryuuni, jossa on kompakti rakenne ja pieni kuutio, koneen sisäinen automaattinen veden täydennyspumppu ja automaattinen veden tason säätö, paineen säätö, voivat toimia jatkuvasti.

2. uunin vesi on alle 30 l, vuotuinen vesimäärä uunissa on pienempi, korkealla käyttöpaineella, korkealla höyryn lämpötilalla, voi ratkaista monien käyttäjien korkeapaineisen höyryvaatimuksen tehokkuuden.

3. Höyryn ulostuloventtiili ei vain voi liittää kovaa putkea, vaan myös liittää korkean lämpötilan höyrykumiputken joustavasti ja säästää tilaa tehokkaasti. koko koneen käyttöalue on pieni, kätevä siirtää ja asentaa.